Kendilerine telefon parası az gelsin diye yapılan bir yöntemimiş bende ilk duyduğumda şaşırmıştım,peki sizin telefonunuz ev telefonumu Cep mi eğer cep telefonuysa hatlar bazen karışabiliyor başımıza geldi babamı aradık mı farklı bir insan çıkıyordu telefona bu numara benim diyordu adam ama buna karşılık o adamı arayanlarda da babam çıkıyordu hatlar birbirine karışmış yıllar önce böyle bir olay gelmişti başımıza.
Bir ara banada oluyordu haşur huşur sesler geliyordu sonra tiz bir ses geliyordu ama tonu alçalıp yükseliyordu. Düz bir ses değildi. Yani nasıl anlatsam bilimkurgu filmlerinde uzay gemisinden sesler gelir ya onun gibi bir ses. Karşı tarafı duyamıyordum o seside karşı taraf duymuyordu. Bir süre böyle devam etti sonra kesildi. Neden olduğunu bilmiyorum belki telefondan belki hattan.
Ya bir şey diyeyim mi bana da geçen gün şey oldu "güvenliğiniz için konuşmalarınız kayıt altına alınmaktadır" dedi şok olduk ki arkadaşımı arıyodum yav
Ya bir şey diyeyim mi bana da geçen gün şey oldu "güvenliğiniz için konuşmalarınız kayıt altına alınmaktadır" dedi şok olduk ki arkadaşımı arıyodum yav
ben zannetmiyorum ya devlet niye benim peşime düşsün anca büyük davalar olur cinayet, narkotik gibi de öyle yani o iş hatlar karışmıştır sizinki de hatlardandır rahat olun