sadece bir hatlamı konuşurken yoksa her numarayı aradığındamı oluyor
çok fazla pimpirikli düşünmüyor musun? savcılıkla işin dahi olsa ne işi bilmiyorum ama takip altına alınman gereken bir durumsa zaten daha ciddi takip ederler. kaldı ki özel hayata tecavüz olur bu. yasaları savunan bir birimin bunu basit nedenlerden dolayı yapacağını sanmıyorum. ayrıca savcılık kararı çıkması lazım. kaldı ki dediğim gibi çok ciddi bir mesele olması laızm. bence sen paranoya yapıyorsun.
haklisin cnm.ogun bende cok garip oldum baska bi hattan konusmaya devam ettik ama yinede dusunmeden edemiyorum hala.musteri hizmetleriyle bi konussan eger arkadasin dedigi gibi baz istasyonundan falan geliyosa.onlar ne diyckler.dinlenmek dedigin gibi kolay artik ama bunu nasil anlayabiliriz yada engelleyebilirizki.numarani falan degistirsen icin rahatlar belki.
casus yazılımlar var, telefonu kapatsan dahi ortam dinlemeye devam ediyor ama onlar kullandığın telefona yüklenmesi gereken seyler, telefonunu kendin mi aldın hediye mi ? ha bir de sorun dışardan hattının dinlenmesi olduğunu düşünüyorsan hattını başka bir telefonda dene, belki telefonun hoparlöründe bi sorun vardır
Herhangi bir adli durumunuz oldugunda ya da sorusturma gecirdiginizde dinlenir.
Sinyal sesi degil de biriyle gorusme yaparken bir clik sesi gelir
Eger konusma normal devam ederse 2.bir clik sesi gelir ve kapanir.
Dinlenmekten ziyada telefon hattınıza biriside girmiş olabilir yanlışlıkla yada bilerek bunada kaçak telefon kullanma diyorlardı,nasıl kaçak su yada elektrik kullanılıyorsa kaçak telefon hattıda kullanılır.
Kendilerine telefon parası az gelsin diye yapılan bir yöntemimiş bende ilk duyduğumda şaşırmıştım,peki sizin telefonunuz ev telefonumu Cep mi eğer cep telefonuysa hatlar bazen karışabiliyor başımıza geldi babamı aradık mı farklı bir insan çıkıyordu telefona bu numara benim diyordu adam ama buna karşılık o adamı arayanlarda da babam çıkıyordu hatlar birbirine karışmış yıllar önce böyle bir olay gelmişti başımıza.Aaa ilk defa duyuyoruuum.dinlemek amaclimi yoksa TL harcamak için fln mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?