Dinleniyormuyum ?Bilgi sahibi olanlar bir bakar mısınız?

Kendi uzerinize hat alin. Telefonunuxu da degisyirin sifreleyin. Kokten cozum.

Ama bu suç değil mi? Yani ne bileyim ya bi şekilde öğrenseydi çok tehlikeli bi durum ben yapamazdım valla. Okurken tırstım

Icloud kapatma dediginiz ayarlardaki ıcloud drive yazan yer mi oluyo acaba

Ama bu suç değil mi? Yani ne bileyim ya bi şekilde öğrenseydi çok tehlikeli bi durum ben yapamazdım valla. Okurken tırstım
Tabi ki suç ama neyi nasıl kanıtlayacak ki ? Kız gidip ben senş dinliyorum demedi veya o görüntülerin seslerin onda olduğunu hiç söylemedi

casus yazılım anlatılmış ama bir de yazılımsız takip edebilir sizi ama bunun için bilgisayar mühendisi falan olması lazım çok fazla teknik bilgi gerektiriyor.
bir de şunu söyliyim bahsedilen gibi casus programlar biraz pahalı eşin sadece aile içi konuşmalar için para öder mi onu düşün
öyle 10 tl 20 tl gibi basit ücretler değil çünkü

Şifreli klasördür o.Kilitli yani.
Kendi telimdekileri istedigi gibi okusunda o sifreyi kirmadan uyuyamazdim ben.

Casus programı hakkında bilgim yok ama, Annenizle olan konuşmaları takip etmek için web whatsapp'tan okuyabilir. Onu kontrol ettiniz mi?

Siradan bir vatandasim ama bu konulardaki şupelerim yuzunden telefon,pc,tab. teknik servise gondermiyorum.
Son tel.i.i aldigimda evde actim.ekranin icinde leke vardi.icinden silinmesi gereken.
Ertesi gun göturdum.değiştirin bunu dedim.
Olmaz onu servise gonderebiliriz en fazla dedi.değistirip başkasina mi satalim falan.yaa ne mantiksa artik.zaten sorun var.baskasina nasil satacaksin.
Kabul etmedi degisimi.bende servise gondermedim.
Sonucta ekran kapaliyken leke var gorunuyor.( hiç sevmedigim durumdur) acikken belli olmuyor.
Yani kisaca güven kalmadiii

Şifreli klasördür o.Kilitli yani.
Kendi telimdekileri istedigi gibi okusunda o sifreyi kirmadan uyuyamazdim ben.
Ayyy yok boş bi klasör çıktı vakti zamanında iki uygulamayı bi klasöre koymuş sonra uygulamalar çıkınca boş klasör kalmış emin olmak için aynısından yapıp sildim

kız fenaymış yalnız ahaha

Arkadaslar eski gsm ciyim gayet de görür ..hatta mesaj icerigini görür ..direkt netten indirilen bazı programlarda da tam kayıt olur ama bu bir suç normalde. ...sadece hat erkeğin kendi üzerine de olduğu için suç isnat edemezsiniz. ..

İcloud aktif olmasa parası boşa giderdi

Nasıl yani sesli konuşma içeriğine ulaşabilirmi

Elbette ulaşır zor değil ki ...ben kendi isteğim ile yazılım yükledim tüm görüşmelerim kayıt altında. Müşteri Hizmetleri gibi yerden gelen görüşmeler kaydolsun diye yaptım çok kolay yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…