Telefonunda WhatsApp'a gir ayarlarda WhatsApp web/Masaüstü var tıkla onu, Kodu Tara diye bi ekran çıkarsa sıkıntı yok ama, Giriş yapan cihazlar diye bi ekran çıkarsa anlarsın ki whatsapp'ın takip ediliyor.
Tüm cihazlardan çık dersen de takipten düşer.
Elbette ulaşır zor değil ki ...ben kendi isteğim ile yazılım yükledim tüm görüşmelerim kayıt altında. Müşteri Hizmetleri gibi yerden gelen görüşmeler kaydolsun diye yaptım çok kolay yani
Dinlemenin hatla ilgisi yok galiba. Telefona bir program yüklemesi gerekir diye biliyorum. Telefonunuza format atsanız aslında. Casus program varsa bile temizlenir. Bende ses kayıt programı var mesela. Kendim indirdim ama ben
Akıllı telefonlara indirilen prog ve uygulamaları biliyorum fakat benim merak ettiğim bu programlar olmadan sadece hat eşimin üstüne olduğu için bi yolunu bulup konuşma ve mesajlaşma içeriklerini görebilir mi bunu merak ediyorum yani hattın onun üstüne olması bu konuda bana dezavantaj oluşturur mu
Akıllı telefonlara indirilen prog ve uygulamaları biliyorum fakat benim merak ettiğim bu programlar olmadan sadece hat eşimin üstüne olduğu için bi yolunu bulup konuşma ve mesajlaşma içeriklerini görebilir mi bunu merak ediyorum yani hattın onun üstüne olması bu konuda bana dezavantaj oluşturur mu
Sizi anlıyorum evet o program olmadan da ekstra bir pc veya telefonun olduğu yerden elbette mesaj içeriğine ulaşır ...ve başka bir cihaza gerek kalmadan da sizin görüşme detaylarınıza ulaşır tabii ki..acikcasi hat kimin üzerine çok önemli de drgil binbir yolu var çünkü bunun...telefonun yanında olmasi da yeter ..isterseniz siz kardeşiniz falan üzerine bir hat alın çinko e Devlet ten o d görünüyor ya ortaya çıkar yani ...
Bu programi yükleyip kullanmak için hattın üzerine olması gerekmiyor. Telefona indirip kendi kullandığı mail adresini ve şifre oluşturup herhangi bir yerden giriş yapıp telefonundaki msjlari kameralarını ve ortam dinlemesi yapabilir. Telefonundaki indirilenler kısmında bulabilirsin ama en etkili ve kesin sonuç hemen telefonuna format attir. Sıfırla casus programlar menüde görünmez gizlilik ayarlarından falan halledeceksin herhangi bir telefoncuya git sıfırla ve bilgi iste onlar bazı ayarların kapalı konumda olmasi gerektiğini soyleyecekler. O kısmı sık sık kontrol et telefonun root edilmismi onu öğren.. ( ben eşimi o programla yakalamistim) uzman sayılırım