Gebeliğe Hazırlık DioFol + Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikmelek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
492
145
18
Bu üçüncü klomen tedavim ikinci de ovitrellede de olmuştum ama nasip değilmis yarın sabah içmeye basliycam doktorum dozu arttırdı yani günde iki alırken şimdi üç alcam folik asit değişikliği yaptık dioFol ismi haftaya cumartesi kontrole gitcem diofol ve klomenden olumlu sonuç alan oldu mu aranizda bu ayda olmazsa rahim filmi dedi

Canim merhaba bence diofol un faydasi oluyor. Ben 2 aydır klomen kullanıyorum hep 2 yumurta oluşuyordu.bu ay diofol kullandım 3 yumurta oluşmuş.tabi bu arada keçi boynuzu pekmezi susam arı sütü pproplis polen takviyesi kullandım onlarda etkilemiş olabilir bilemiyorum

Arı sütü polen etkilemiştir onların faydasını çok duydum inşallah güzel sonuçlar alırız 3.klomem tedavim olcak

Canım benim de 3. Klomen tedavisi. Senin oluyormuydu yumurtalar
Evet kuzu ilkinde sadece klomen ve folik asitle hamile kaldım ama dış gebelikle sonlandı bu ay tekrar klomen folik asit artı birde ovitrelle kullandım ama nasip degilmis bugün tekrar başladım klomene ilkinde üç yumurtam vardi bu kez iki oluştu şimdi nasıl olcak bakalım

İnsallh bu kez ikimizin de olur Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu kezde olmazsa doktorum aşılama önerecek

İnşallah kuzu seninde oluyor muydu yumurtaların benimki bu kez de olmazsa rahim filmi dedi
Canim ben temmuz ayında hsg cektirdm sol tüp kapali imis.actilar. 2 ay klomen kullandım 2 şer yumurta gelişiyordu ama gebelik olmadı. Bu 3. Klomen kullanisim bu ay 3 yumurta var bakalım olur inşallah. Olmazsa aşılama dedi

İnşallah canım duam seninle gününe var mı daha

Merhaba kizlar. Ben yeni katildim araniza. 37 yaşındayım ve 3 ay oldu evleneli. Gebelik istiyorum. Oncesinde genel muayene olmak icin dr a gittigimde adetin 3.gunu hormon testi yaptirdi. Hormonlarda bir sıkıntı cikmadi klomen ve progestan verdi. Adetin 5. Gununden itibaren gunde 1 defa olmak uzere 5 gun kullandim klomeni. Dun itibarylede progestani kullanmaya basladim. 2 boş 1 dolu olmak uzere iliski onerdi. 14 inde ovulasyon testim ciftcizgi gorunce o gunu ilişkiye girdik esimle. Dun normalde dr onermisti ama dun esimle tartismistik iliski olmadi. Cok heyecanliyim cok kaygiliyim. Faydasi olur mu acaba klomenin

Kimse yok mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…