Saç Rengi ve Saç Boyama dip boya sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar benm saçlarım hep siyahtı . ilk defa sarı kullanıorum:) açık sarı saçlarım dip boyam geldı ama nasıl yapcagımı bılmıorum evde yapanlar varsa yapdımcı olabılırmısnz bana?:sm_cool:

ne kadar sarı bilmiyorum canım ama diplerini 9 luk oksidanla diğerlerini ise 6 lıkla boyarsan olur sanırım dipleride önceden boya bide daha uzun tut ki rengi tutsun ama turuncu olma olasığı varmı onu bilemem

canım kendin deneme kuaföre git direk çünkü evde açık sarı yı bırak normal sarı rengini bile elde edemezsin pek direkt kuaföre dip röflesi için git ve röfleli kısımlara bir şey yaptırma sonra daha da yıpranır yanar röfleli kısımlar

Bence kuaföre git, siyahtan sarıya geçişlerde evde yapılan işlemlerde kötü sürprizle karşılaşma olasılığı yüksek...

cnm kötü bir süpriz ile karsılasmak ıstemıyorsan kuafore gıt cnm.evde sarı çoook riskli

kızlar saçlarım siyah deil sarı
siyahtan sarıya geçişimi kyaforde yaptırdım zaten:)
benım size sormak ıstedıgım dip boyam geldı nasıl yapıcam

cnm saç rengin mesela siyah kadar koyu kahve ise senin evde en fazla açacağın doreli bir açık kumral koyu sarı gibi bir renk olur ve düşün onun üzerine tekrar röfle olacak belki tonlar tutmayacak daha kötü olacak saçın vs. o yuzden direkt kuaföre git kendi saçının üzerine dip röfle yaptır hem alttaki röfleler ile uyumlu olur aynı kuaföre gidersen evde dipten çıkan saçlarınısarı yapmaya kalksan bile koyu ve turuncu gibi bir sarı olur ve alttlar röfle üstler boya gibi değişik bir şey olur sarı tonu da olmaz

Dip boya yaptıracağın yer siyah değil mi? Orayı boyamak istemiyor musun? Siyahtan sarıya geçiş var işte canım:)

işte diplerim çıktı bı cm kdr onu boyamak ısrtıorum cnm:)

heeey arkadaşlar ben kuaförüm . tavsiyem evde yapmayın kuaförünüze sorun . diplerin siyahsa ve dipboyan geldiyse sen kendin dip nasıl yapacaksın sarılara bulaştırmadan. siyah saçın açılımı kızıldan geçer sen yaparsan kızıllık kalır . karışım hazırlamak gerekir . ve dip boyanıda çok açık tutmassan diplerinde fazla göze çarpmaz.

valla bir tavsiyede bulunayım benım saclarım koyu koumral ve acık bır rofle tonu kullanıyorum her ay kuafore tasınmak yerıne papatya suyu aldım ...saçlarıma surup sadece dıplerıne sac kurutma makınesını uzunca kurtuyana kadar tutuyorum.......bunu ıkı kez gunde denıyorum ...ertesı gun bır daha ucuncu gunun sonunda dıplerım öle koyu ve cırkın durmuyor.........3 aydır dıp boyatmıyorum meselaaa

selam kızlar:)) benim sorunum da dip boya çok acil yardıma ihtiyacım var benim saçlarım normalde koyu kestane idi geçen ay kuaförde açık kahve-kızıl karışımına boyattım,çok da güzel oldu:)) ama şimdi dip geldi ve bn maddi durumlardan ötürü bu işi evde yapmak istiyorum,sizce rengi neye göre seçmeliyim? palettenin dore-kızıl serisi var ondan alıp tüm saçıma uygularsam nası durur? dipler farklı mı olr?:çok üzgünüm:

canım merhaba arkadasım ..aynı renge boyattı saclarını sonra dıp uzayınca sıyah ..gıttı karamel tona boyadı uzerını çok harıka oldu.

merhabalar arkadaşlar beninde röfle dip boyam geldi ama ben saçımı ilk dipleri çıktığında koleston açık küllü kumrala boyadım.çünki dip boyası küllü renklere boyarsan turunculaştırmaz.fena da olmamıştı kahveremsi gibi bir renk olmuştu.fazla göze çarpmamıştı.ama tekrar dipleri çıktığında vital küllü sarıya boyadım. boyamaz olsaydım .tamamen saç diplerim kızıllaştı.gerçi biraz aktırdım beyaz sabun kullanarak ama hiç sevmedim .şimdi evde dipleri açmanın bir yolunu bulan varsa acil cevap yazsın.lütfen.yada evde tüm sarıya boyayanlar varmı?loreal 03 çok açık küllü sarı en çok kızılaştırmadan açan buymuş duydunuz mu bilmiyorum.acaba onu mu denesem bilmiyorum.bilen deneyen biri var mı ACİL ACİL ACİLÇok üzgünüm çoook

BEN KENDİ ÇÖZÜMÜMÜ KENDİM BULDUM.RÖFLENİN DİP BOYASI İÇİN KOLESTON 8.1 AÇIK KÜLLÜ KUMRAL.HİÇ KIZILLAŞMA FALAN OLMUYOR.ÇOK TATLI KUMRAL ,KAHVE KARIŞI TATLI Bİ RENK ÇIKIYO ORTAYA.ENGİN DENEYİMLERİME DAYANARAK SÖLÜYORUM BEN ÇOK MEMNUNUM.KIZILLAŞMA FALAN OLMADAN SAÇIM RÖFLEYLE UYUM İÇERİSİNDE..AMA 2- 3 BOYAMADA RENK DAHADA OTURUYOR.KESİNLİKLE DENEYİN KOLESTON AÇIK KÜLLÜ KUMRAL. HAYATIMDA MEMNUN KALDIĞIM BOYAsüprizzzzzhihoyyytsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…