• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diplomat olsaydınız kimle evlenirdiniz ya da evlenir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
diplomat da olsam garantici insanım memur olsun benle gelsin, özel sektörde hem ezerler hem de geleceği yok, 5000 o alsa 25.000 ben alsam 30.000 rahat rahat geçinip gideriz.
5000 kiraya gitse 5000 market alışverişi dışarda yemek falan, 3-4000 kıyafet, 5000 ailelere göndersek, 1000 faturalar, 10.000 para kalıyor onu da altın alıp kenara atarım. çok iyi para.
İki dkkada planı kurdun helal olsun valla tam diplomat olucak insansın :D

Herhangi bir meslek grubunu aşağılayıp, kendinze yakıştırırsınız amaçlı sormadım. Aşağıdaki haberden yola çıktım. Diyelim diplomatsınız, 2 yıl Türkiye'de 4 yıl yurtdışında yaşayacaksınız. Yani meslek yaşamınızın 3 de 2 si yurtdışında olacak. Aynı meslek grubundan evlenince bile 4 yıl aynı yerde daha sonra farklı yerlerde çalışıyormuşsunuz. 30 yıl evli kalsanız toplamda 10 yıl görüşmüş olacaksınız. Aynen şöyle:

Kimle evlenirse yanında götüremiyor galiba. Ne yapardınız bir kadın diplomat olsaydınız?
Her 4 yılda bir ayrı kalabilir miydiniz? Yoksa hiç evlenmiyim mi derdiniz?
Genelde meslekten evlilik yapıyorlar ve eşlerden biri daha kıdemli olursa aynı elçilikte görev yapabiliyorlar. Aynı dönem büyükelçilik yapacaklarsa aynı kıtaya görevlendirilmeye çalışıtorlar. Çocuklar da hsngisinin ülkedinin şartları iyiyse onunla devsm ediyor

gizemliasli gizemliasli , her mesaja beğenmedim bırakmaktan espri yeteneğini kaybetmişsin. 100 yıl önce ben de yoktum merak etme.

Mune Mune Hanım konuyu kapatır mısınız? Ben kızlarsoruyora geçiyorum. Burada insan hayal bile kuramıyor.

K kanada , aynı meslek grubundan olunca beraber gidebiliyorlar mı? Ben sadece 4 yıl beraber çalışıyorlar sanmıştım.

gizemliasli gizemliasli , her mesaja beğenmedim bırakmaktan espri yeteneğini kaybetmişsin. 100 yıl önce ben de yoktum merak etme.

Mune Mune Hanım konuyu kapatır mısınız? Ben kızlarsoruyora geçiyorum. Burada insan hayal bile kuramıyor.
Küstürdünüz kadını. Kızlarsoruyora bir kişiyi daha kaptırdık

Tarayıcıda burası otomatik olarak çıkıyor, aslında Kadın'a dair sayfasına yazacaktım ama direkt açılınca unuttum.@Cekilinbendoktorum, burada her gün fake konu açılıyor, en az 5 sayfa yorum yapılıyor. Konu sahibi gidiyor, yorumlar hala devam ediyor. Sen beğendiğin konulara git.

C cokguzelolsun , maddiyatı geçtim. Uzakta olsan aklın eşinde olmaz mı?
Insanlar konularin fake oldugunu bilmeden yorum yapiyor. Basinda yazmiyor neticede fake oldugu.
Fake konulara yorum geliyor bari ben de burdan gireyim mantiginiz muazzammis.

Tarayıcıda burası otomatik olarak çıkıyor, aslında Kadın'a dair sayfasına yazacaktım ama direkt açılınca unuttum.@Cekilinbendoktorum, burada her gün fake konu açılıyor, en az 5 sayfa yorum yapılıyor. Konu sahibi gidiyor, yorumlar hala devam ediyor. Sen beğendiğin konulara git.

C cokguzelolsun , maddiyatı geçtim. Uzakta olsan aklın eşinde olmaz mı?

Aklın eşte kalması değil de, ayrı kalmak istemez insan. Özler, evli olmasına rağmen ömür boyu dönem dönem böyle ayrı geçirmek yalnız hissettirir insana kendini.

Herhangi bir meslek grubunu aşağılayıp, kendinze yakıştırırsınız amaçlı sormadım. Aşağıdaki haberden yola çıktım. Diyelim diplomatsınız, 2 yıl Türkiye'de 4 yıl yurtdışında yaşayacaksınız. Yani meslek yaşamınızın 3 de 2 si yurtdışında olacak. Aynı meslek grubundan evlenince bile 4 yıl aynı yerde daha sonra farklı yerlerde çalışıyormuşsunuz. 30 yıl evli kalsanız toplamda 10 yıl görüşmüş olacaksınız. Aynen şöyle:

Kimle evlenirse yanında götüremiyor galiba. Ne yapardınız bir kadın diplomat olsaydınız?
Her 4 yılda bir ayrı kalabilir miydiniz? Yoksa hiç evlenmiyim mi derdiniz?

Yanlis bilgi , diplomatlar eslerini gittikleri ulkeye götürür, sadece ikisi de diplomatsa farkli ulkelerde calisirlar vs vs
Bizim buyukelcimiz kadin ve esi de yaninda , her gittigi ulkeyr gidiyor adam da
Sorunun amaci nedir?

K kanada , aynı meslek grubundan olunca beraber gidebiliyorlar mı? Ben sadece 4 yıl beraber çalışıyorlar sanmıştım.
Aynen oraya geç.
Bu minvaldeki soruyu anca orada sordururlar sana zaten.

Gidiyorlar.

1. elden cevaplıyayım artık bir çok kolaylık sağlanıyor. Dış İşleri Bakanlığının yönetmeliğini okursanız cevabını öğrenebilirsiniz.

Milana22 Milana22 , sorumun başka nasıl bir amacı olabilir ki? Merak ettim, o haberden başka da haber yok. Sorum şu aslında: mesleğiniz eşinizden ayrı kalmanızı gerektiren bir meslek, bu durumda uzaktan ilişkiye razı olur muydunuz yoksa ben aklımı başka yerde bırakmak istemiyorum, kariyer odaklı tek devam edeceğim mi derdiniz?

bensarkimisoylerken bensarkimisoylerken , link atar mısınız? Baktım bulamadım. Merak ettim sadece. Aklı başında yorum yapan saygılı arkadaşlara teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X