• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diplomat olsaydınız kimle evlenirdiniz ya da evlenir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz mi diplomatsınız sevgiliniz mi? İkisi de değil sanırım ya da platonik aşkınız mı diplomat yani bu soruyu bir haberden yola çıkarak bu kadar merak edip sorma amacınızı söyleseniz de ona göre cevaplasak dimi yani yoksa ortada sadece bir haberden dolayı merak varsa burada herlesin fikri başka başka ne elde etmiş olacaksınız bu kamuoyu araştırmasının size faydası olacak anlayamadım??

Ortada diplomat biri yok. Ilgi duydugum bir alan. Merak ettim hayatlarini ama sadece bu cift var internette. Aslinda konu diplomatliktan cok bir erkek uzun sure disarida olan bir kadinla yapabilir mi? Kadin uzakta yapabilir mi?

Asker esleri hep yol gozleyenler. Burada durum tam tersi. Surekli gezeceksiniz, esiniz sizle gelemeyecek. Yurutebilir miydiniz? Yoksa tek olayim kafam rahat olsun mu derdiniz?

Begenmedim butonuna basanlara hayret ediyorum, fikrine bile tahammul edemiyorlar galiba. Git vajinadan gaz cikarma konusunu oku o zaman.

Not: bu konunun fikrinizi ogrenmek disinda bir amaci yoktur. Kamuoyu arastirmasi degildir.

Ortada diplomat biri yok. Ilgi duydugum bir alan. Merak ettim hayatlarini ama sadece bu cift var internette. Aslinda konu diplomatliktan cok bir erkek uzun sure disarida olan bir kadinla yapabilir mi? Kadin uzakta yapabilir mi?

Asker esleri hep yol gozleyenler. Burada durum tam tersi. Surekli gezeceksiniz, esiniz sizle gelemeyecek. Yurutebilir miydiniz? Yoksa tek olayim kafam rahat olsun mu derdiniz?

Begenmedim butonuna basanlara hayret ediyorum, fikrine bile tahammul edemiyorlar galiba. Git vajinadan gaz cikarma konusunu oku o zaman.

Not: bu konunun fikrinizi ogrenmek disinda bir amaci yoktur. Kamuoyu arastirmasi degildir.
Kaos severleri pistten alalım 😂
Bacım valla bi şey düşünmüyorum ben bu konu da

O zaman konu başlığını ya da içeriği değiştirin.Hani yazmışşınız ya asıl sormak istediğim başka diye.Gideceğiniz siteye bizden(KK)selam söyleyinEn Büyük KK

Neyi beğenip beğenmeyeceğimizi, neyi okuyup okumayacağimizi sana soralim istersen vajinali konular kadar ilgi göremeyince sinirden ne dediğini şasiran arkadas?

Milana22 Milana22 , sorumun başka nasıl bir amacı olabilir ki? Merak ettim, o haberden başka da haber yok. Sorum şu aslında: mesleğiniz eşinizden ayrı kalmanızı gerektiren bir meslek, bu durumda uzaktan ilişkiye razı olur muydunuz yoksa ben aklımı başka yerde bırakmak istemiyorum, kariyer odaklı tek devam edeceğim mi derdiniz?

@bensarkimisoylerken, link atar mısınız? Baktım bulamadım. Merak ettim sadece. Aklı başında yorum yapan saygılı arkadaşlara teşekkür ederim.

Benim esimin isi yurtdisindaydi ilk tanistigimizda , isini birakti benim ve oglum icin
Ben diplomatligin kapisindan döndüm okuduğum bolumler itibariyle tam girecekken vazgectim , o zamanlar bir sevgilim vardi evlenmek isteyen , kendisinden ayrilmistim sirf bu is icin
Bana gore uzak iliski mumkun degil ancak gencken kariyer mi koca mi deseler kariyeri secerdim ki seçtim ama su yasimda kocayi secerdim cunku kariyerimi top noktada biraktim ve huzur dolu senelere kucak actim 😁

Ben ilgi gosterilmedigi icin demedim, skandal cikarmayi seven cledyana isimli arkadas. Ilginiz orasi cekiyorsa oraya gidin. Surada adam akilli 3 -4 kisinin seviyeli yorumu bile benim icib yeterli.

Neyi beğenip beğenmeyeceğimizi, neyi okuyup okumayacağimizi sana soralim istersen vajinali konular kadar ilgi göremeyince sinirden ne dediğini şasiran arkadas?
Kusura bakamyın müdahil olmak istemezdim ama haksızlığa gelemem. Konuyu beğenmiyorsanız neden burdasınız? Yorum bile yapmadan çıkarsınız olur biter? Konu sahibi sizi zorla durdurup yorum atın mı demişte ben göremedim?

Kusura bakamyın müdahil olmak istemezdim ama haksızlığa gelemem. Konuyu beğenmiyorsanız neden burdasınız? Yorum bile yapmadan çıkarsınız olur biter? Konu sahibi sizi zorla durdurup yorum atın mı demişte ben göremedim?
Beğenmedim butonu denen bir sey olduguna gore beğenmemek en doğal hakkimiz. Beğenmedim butonuna basanlara laf soktugunu zanneden asıl skandalsever konu sahibi arkadasa yorum yaptim ben evet mudahil olmak istemiyorsaniz siz de mudahil olmayin mesela benim yorumuma. Ortada haksizlik falan yok zira.

Beğenmedim butonu denen bir sey olduguna gore beğenmemek en doğal hakkimiz. Beğenmedim butonuna basanlara laf soktugunu zanneden asıl skandalsever konu sahibi arkadasa yorum yaptim ben evet mudahil olmak istemiyorsaniz siz de mudahil olmayin mesela benim yorumuma. Ortada haksizlik falan yok zira.
Hanımefendi anlıyorum sizi. Hadi sizi vajina aldatılma konularına alalım orda çıkarın hıncınızı. Altıüstü kadı bir “haber” paylaşmış ne var bunda haksızıklık yapıuorsunuz bal gibi siz haber sitelerine de mi beğenmedim yapıyorsunuz? Beğenmeniz de gerekmez de tepki niyetine beğenmedim e basıyorsunuz siz ve sizin gibi ortalık karıştırıcılar. Siz de lütfen beğenmediğiniz konulardaki yorumları okumayın olur mu?
sevgiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X