Hahaqh aynen öyle hanımlar burda her gün kaos kaynana kavgası aldatılma görüp birine sallayınca rahatlıyorlar sanırımİlla sansasyonel şeyler olsun istiyoruz burda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaqh aynen öyle hanımlar burda her gün kaos kaynana kavgası aldatılma görüp birine sallayınca rahatlıyorlar sanırımİlla sansasyonel şeyler olsun istiyoruz burda![]()
Ay Çin demeyin bana. Corona sebebiyle kendilerine çok kırgınım.Çok çin prensesi gördüm sizi, kaleyi içten fethetmek ha
Kendilerine o konuda ben de çok kırgınım vesselam, haklısınız netekimAy Çin demeyin bana. Corona sebebiyle kendilerine çok kırgınım.
Kaos severleri pistten alalımOrtada diplomat biri yok. Ilgi duydugum bir alan. Merak ettim hayatlarini ama sadece bu cift var internette. Aslinda konu diplomatliktan cok bir erkek uzun sure disarida olan bir kadinla yapabilir mi? Kadin uzakta yapabilir mi?
Asker esleri hep yol gozleyenler. Burada durum tam tersi. Surekli gezeceksiniz, esiniz sizle gelemeyecek. Yurutebilir miydiniz? Yoksa tek olayim kafam rahat olsun mu derdiniz?
Begenmedim butonuna basanlara hayret ediyorum, fikrine bile tahammul edemiyorlar galiba. Git vajinadan gaz cikarma konusunu oku o zaman.
Not: bu konunun fikrinizi ogrenmek disinda bir amaci yoktur. Kamuoyu arastirmasi degildir.
bünye alışmış ötesini kaldırmazİlla sansasyonel şeyler olsun istiyoruz burda![]()
Neyi beğenip beğenmeyeceğimizi, neyi okuyup okumayacağimizi sana soralim istersen vajinali konular kadar ilgi göremeyince sinirden ne dediğini şasiran arkadas?Begenmedim butonuna basanlara hayret ediyorum, fikrine bile tahammul edemiyorlar galiba. Git vajinadan gaz cikarma konusunu oku o zaman.
Milana22 , sorumun başka nasıl bir amacı olabilir ki? Merak ettim, o haberden başka da haber yok. Sorum şu aslında: mesleğiniz eşinizden ayrı kalmanızı gerektiren bir meslek, bu durumda uzaktan ilişkiye razı olur muydunuz yoksa ben aklımı başka yerde bırakmak istemiyorum, kariyer odaklı tek devam edeceğim mi derdiniz?
@bensarkimisoylerken, link atar mısınız? Baktım bulamadım. Merak ettim sadece. Aklı başında yorum yapan saygılı arkadaşlara teşekkür ederim.
Kusura bakamyın müdahil olmak istemezdim ama haksızlığa gelemem. Konuyu beğenmiyorsanız neden burdasınız? Yorum bile yapmadan çıkarsınız olur biter? Konu sahibi sizi zorla durdurup yorum atın mı demişte ben göremedim?Neyi beğenip beğenmeyeceğimizi, neyi okuyup okumayacağimizi sana soralim istersen vajinali konular kadar ilgi göremeyince sinirden ne dediğini şasiran arkadas?
Beğenmedim butonu denen bir sey olduguna gore beğenmemek en doğal hakkimiz. Beğenmedim butonuna basanlara laf soktugunu zanneden asıl skandalsever konu sahibi arkadasa yorum yaptim ben evet mudahil olmak istemiyorsaniz siz de mudahil olmayin mesela benim yorumuma. Ortada haksizlik falan yok zira.Kusura bakamyın müdahil olmak istemezdim ama haksızlığa gelemem. Konuyu beğenmiyorsanız neden burdasınız? Yorum bile yapmadan çıkarsınız olur biter? Konu sahibi sizi zorla durdurup yorum atın mı demişte ben göremedim?
Hanımefendi anlıyorum sizi. Hadi sizi vajina aldatılma konularına alalım orda çıkarın hıncınızı. Altıüstü kadı bir “haber” paylaşmış ne var bunda haksızıklık yapıuorsunuz bal gibi siz haber sitelerine de mi beğenmedim yapıyorsunuz? Beğenmeniz de gerekmez de tepki niyetine beğenmedim e basıyorsunuz siz ve sizin gibi ortalık karıştırıcılar. Siz de lütfen beğenmediğiniz konulardaki yorumları okumayın olur mu?Beğenmedim butonu denen bir sey olduguna gore beğenmemek en doğal hakkimiz. Beğenmedim butonuna basanlara laf soktugunu zanneden asıl skandalsever konu sahibi arkadasa yorum yaptim ben evet mudahil olmak istemiyorsaniz siz de mudahil olmayin mesela benim yorumuma. Ortada haksizlik falan yok zira.
Daimi olarak Bir ülkede maksimum Bir yıl kalıyorum
goruyorum ve arttiriyorum, ben sevgilimi de pesimde surukluyorumdiplomat olsam da gotururdum yanimda ahjsshsjsh