• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diplomat olsaydınız kimle evlenirdiniz ya da evlenir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Milana22 , sorumun başka nasıl bir amacı olabilir ki? Merak ettim, o haberden başka da haber yok. Sorum şu aslında: mesleğiniz eşinizden ayrı kalmanızı gerektiren bir meslek, bu durumda uzaktan ilişkiye razı olur muydunuz yoksa ben aklımı başka yerde bırakmak istemiyorum, kariyer odaklı tek devam edeceğim mi derdiniz?

bensarkimisoylerken bensarkimisoylerken , link atar mısınız? Baktım bulamadım. Merak ettim sadece. Aklı başında yorum yapan saygılı arkadaşlara teşekkür ederim.
Buradan paylaşmak yasak mı bilmiyorum. Mesaj atarsanız linki yollayabilirim

ben de gidiyim biraz espri yeteneği çalışıyım dkfjn :KK70: :KK70: ordakiler daha komikli kişiler sanırım , eğer yeteri kadar geliştirebilirsem ordan buraya üye çalarız :cool: :cool: :cool:
Kadınlar Klubü, Kızlar Soruyor büyük elçisi Aslı Hanım...
Ükemiz olan Kadınlar klübünden her yıl Kızlar soruyor kıtasına bir çok beyin göçü vermekteyiz sizce bunların sebepleri nelerdir?

Diplomatlık bana göreymiş galiba.ileride evlenemeyince baskı göreceğime eminim. diplomat olsaydım derdim: bu şartlarda nasıl evlenebilirim ki :D

Konu kapanmadan yazayım :spor: Ayrıntıyı tam bilmemekle birlikte kadın Amerikan diplomat, adam Türk, yazılım şirketi patronu. 2 kızları var. Hatta eş durumundan Kadın Türkiye’ye gelmiş. Ayrıntısını bilmiyorum ama duyunca “ Vay be biz bir ilden diğerine ilçeden ilçeye eş durumu ile gelemiyoruz kadın kıtalar arası eş durumu ile gelmiş” demiştim :işsiz:Eş durumu ne kadar doğru bilmiyorum anlatanın yalancısıyım.

Ülkeler arası belki farklıdır yönetmelik. Ben aslında türk kadınlarının fikrini öğrenmek istedim.

Herhangi bir meslek grubunu aşağılayıp, kendinze yakıştırırsınız amaçlı sormadım. Aşağıdaki haberden yola çıktım. Diyelim diplomatsınız, 2 yıl Türkiye'de 4 yıl yurtdışında yaşayacaksınız. Yani meslek yaşamınızın 3 de 2 si yurtdışında olacak. Aynı meslek grubundan evlenince bile 4 yıl aynı yerde daha sonra farklı yerlerde çalışıyormuşsunuz. 30 yıl evli kalsanız toplamda 10 yıl görüşmüş olacaksınız. Aynen şöyle:

Kimle evlenirse yanında götüremiyor galiba. Ne yapardınız bir kadın diplomat olsaydınız?
Her 4 yılda bir ayrı kalabilir miydiniz? Yoksa hiç evlenmiyim mi derdiniz?
Eşim asker ve bundan pek de farklı yaşamıyoruz diplomat olmaya gerek yok.

Ben diplomat olsam mühendislik ya da iibf mezunu biriyle evlenirdim :D Yani benimle yurtdışına gelmesini isterdim

Diplomat olsam niye evleniyim ya? Ne güzel mis gibi dünyayı gezerim, lüks içinde de yaşarım. Koca derdi ı-ıh hiç çekemem. 😂

Kadınlar Klubü, Kızlar Soruyor büyük elçisi Aslı Hanım...
Ükemiz olan Kadınlar klübünden her yıl Kızlar soruyor kıtasına bir çok beyin göçü vermekteyiz sizce bunların sebepleri nelerdir?
sütten kesilmemiş adamla evlenmekten mütevellit ilk 10 gün içerisinde hamile kalmalı konular diye düşünüyorum , ama göbeğine kurdele bağlayıp kayınannişine trip atıp 5 haftalık hamile olduğu bebeğini balkona hava aldırmaya çıkartan ablamızın önderliği yüzünden de olabilir.araştırıyoruz efendim, 1)bu 2)korona

D dgdln anlatmak istedigim uydu aslinda. Siz esinizin yerinde olsaydiniz ayni sekilde yurur muydu?
Bu gizemliasli arkadas nasil engelleniyor? Biri soylerse cok sevinecegim.

Haberi okudum, bu çift çok görmüş geçirmiştir ama çok da çekmiştir. Kolay bir hayat değil hiç, epey fedakar olmak tavizler vermek lazım. Kendim de dahil yeni nesil böyle bir şeyi uzun yıllar beceremez. Becermek marifet mi buna değer mi o da ayrı konu.

D dgdln anlatmak istedigim uydu aslinda. Siz esinizin yerinde olsaydiniz ayni sekilde yurur muydu?
Bu gizemliasli arkadas nasil engelleniyor? Biri soylerse cok sevinecegim.
Evlenirdim daha rahat neticede fırsat oldu mu gidecek düzenli bir hayatım var diye düşünürdüm . Özlemi gönderebilecek hafifletebilecek bişey yok.

Eşimle diplomat olsak, birbirimizin sorumlu olduğu ülkeler arasında sıcak ilişkiler kurma bahanesiyle aşna fişne yapmak için sürekli bir araya gelirdik. Şuan çok mantıklı geliyor şahsen, çünkü evin içi 30 derece. :KK52:
Çok çin prensesi gördüm sizi, kaleyi içten fethetmek ha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X