Dipteyim , geçecek mi bu günler gelin dertleşelim

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.537
616
73
34
Kızlar merhaba yeni boşandım, beni biliyorsunuz .Terapiye başladım terapistim burda değil, spora da bu aralar başlamak istiyorum .Ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum , gündüz bir şekilde gülüyorum , eğleniyorum ama birden bir duygu geliyor .Bu duygu her şeyin geçtiğini, güzelliğinin, mutluluğunun bittigini fısıldıyor bana.Artik eski ben olamazmışım gibi geliyor bana .Kimsenin beni sevebileceği ve benim de birilerini sevebileceğim imkansız geliyor .Hiçbir şeye inanasın gelmiyor , bugün de bu duyguyla ve saçlarım da yıpranık olduğu için kestirdim .Aynalara hiç bir şeye bakmak istemiyorum .Benu en çok duygu sevildigimi sanıp sevilmemek , onca duygu emek ve umutlarım bitti malesef .Biraz dertleşelim.

çok benzerlerini yaşadım gözlerim hep dolu doluydu ama geçiyor kendinize 1 yıl süre verin. tekrar sever miyim sevilir miyim bilmiyorum ama canım kuzurum 🫶

Ben saç kesmenin hayatımızdan söküp atamadıklarımızın maddi temsili olduğunu düşünürüm. Yeni bir ben olma dürtüsünden daha derin, hayatımızın bir dönemini kesip kenara koyma isteğinin tezahürü.

O saçlara ruhunuza baktığınız gibi iyi bakın. Akşam yararken "Sen çok güçlüsün." deyin kendinize. Sabah kalkarken "Bugün çok güzel bir gün." deyin. 'Çok güzel bir gün olacak' demeyin ama.

Yani iyi hissetmeyi beklemeyin, temenni etmeyin. İyi olmaya niyet edin. Arada çok fark var.

Normal değil mi?
Ne aşkla,umutla,hayallerle gerçekleştirdiğiniz evlilik sona ermiş tabii ki belli bir süre bu durumu yaşayacaksınız. Yaşamasanız daha kötü olur belki başka bir zamanda patlar içinize atmayın yaşayın.
Yeter ki süreci doğru yönetin geçici olduğunu bilin.
Terapi de alıyormuşsunuz zaten.
Saçınızı kestirmişsiniz ne güzel zaten ihtiyacı varmış.
Bence bir 3 aya daha güçlü ve farkındalığı daha yüksek biri olarak çıkacaksınız bu süreçten

ben de terapi alıyorum ve daha da kötü geliyor gibi geliyor ama herkes genelde yükselmek için dibi görmemiz gerektiğini söylüyor. hani bitkiler budanır ve sonra daha çok açar ya. böyle düşünmeye çalışıyorum. saçlar anıları taşıyormuş derler. önünüzde çok güzel bir yaşam var çok gençsiniz. biraz mutsuzluğu da yaşamak gerekiyor. hemen iyileşmek mümkün olmuyor.

İyi akşamlar. Yaşadığınız süreç normal diye düşünüyorum. Henüz o aşamaya gelmedim ben. Henüz boşanmaya çalışıyorum ama bu kavga bittiğinde boşluğa düşer miyim bilmem. Tavsiyem, her akşam yatarken çerezlik bir fim ya da dizi açın. Öylece uykuya dalmanız daha kolay olur. Geçici bir dönem. Henüz çok yeni. Zamanla acıtmayacak sizi.

Kızlar merhaba yeni boşandım, beni biliyorsunuz .Terapiye başladım terapistim burda değil, spora da bu aralar başlamak istiyorum .Ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum , gündüz bir şekilde gülüyorum , eğleniyorum ama birden bir duygu geliyor .Bu duygu her şeyin geçtiğini, güzelliğinin, mutluluğunun bittigini fısıldıyor bana.Artik eski ben olamazmışım gibi geliyor bana .Kimsenin beni sevebileceği ve benim de birilerini sevebileceğim imkansız geliyor .Hiçbir şeye inanasın gelmiyor , bugün de bu duyguyla ve saçlarım da yıpranık olduğu için kestirdim .Aynalara hiç bir şeye bakmak istemiyorum .Benu en çok duygu sevildigimi sanıp sevilmemek , onca duygu emek ve umutlarım bitti malesef .Biraz dertleşelim.
Her gecenin bir sabahı var.

Umarım öyle olur eski hatta güçlü halime kavuşurum
Size kendimden örnek vereyim: Ben hic evlenmedim ama 3 ay önce falan nisanlanacaktim (konuma bakabilirsiniz). Nisan falan olmadi, ayrildim. Tabi ki bosanmak cok daha da agir bir seydir, daha farkli bir boyut, ama ayrilik acisi hepimiz icin asagi yukari aynidir diye düsünüyorum: Sunu fark ettim; her gün biraz daha iyi oluyor insan. Bende ara ara yine üzülürken, her gecen gün bu hissin daha büyük araliklarlan geldigini fark ediyorum. Iyilesecegiz. Bunu sizde his edeceksiniz aciniz biraz dinmeye baslayinca. Üzüldügümüz sey sadece ask ve sevgi eksiligi degil, insan daha cok yarim kalan hayallerine üzülüyor. Bu insana aci veren sey. Hic kimse ayrilmak icin biriyle sevgili olmaz yada evlenmez diyorum ben herzaman. Kendinize zaman taniyin. Sizi mutlu eden seylere odaklanin. Bende öyle yapiyorum. Mesela kendime yeni kiyafetler alip saclarimi boyattim bende sevgilimden ayrildiktan sonra. Cok klişe ama fayda ediyor :KK70:. Insan otomatikmen kendini daha iyi his ediyor o zaman. Yalniz degilsiniz. Bunu bilin istedim. :)

Son düzenleme:
Her ne yaşamış olursanız olun duygularınızı yaşamanıza müsade edin. Hemen yükselmek lazım toparlanıp mutlu olman gerek gibi etraftan tavsiyeler alabilirsiniz ama yaşanmamış her duygu yarın başka bir şekilde önünüze çıkıyor. Size melankolik olun yıllarca ömrünüzü acılara adayın demiyorum ama o an modunuz düşükse zorlamayın yaşayın o duyguyu. Hiç bir dert ilelebet sürmüyor. 🌸 Belki bir gün dönüp bu konunuzu okuyup neleri atlatmışım diyerek kendinizle gurur duyacaksınız.
Zihni meşgul edebilecek bir işle uğraşabilirsiniz çalışmıyorsanız.
Sevgi yoksunluğu hissediyorsanız hayatınıza mutlaka bir evcil hayvan sahiplenin. (1000 kocadan daha iyiler.)

yas surecindesiniz su an, cok normal. kaybettiginiz zamana, umutlariniza, hayallerinize yas tutuyosunuz. gececek, inanim bana geciyor. ben bosanma sureci yasamadim ama farkli sebeplerden bu duruma girdim. dibi gordugunuzde artk sadece daha iyi gunler yasayabilirsiniz. ve eger omurluk bakabileceginize inaniyorsaniz evcil bir hayvan kadar guzel bir dost yok. cok tavsiye ederim

Zaman zaman bende böyle hissediyorum. Farklı şeylere odaklanıp hayatı bi yerden yakalamak lazım sanırım. Şuan mutsuzsunuz ama o evde de mutsuzdunuz ki boşanma kararı aldınız. Bu mutsuzluğunuz bir süre sonra geçecek diye düşünüyorum. Ben bazen çok iyiyken bazen çok düşünüyorum acaba öyle mi olsa böyle mi olsa diye. Ama sonra diyorum ki ben o evde mutsuzdum. İleride elbetteki sevip sevileceğimiz zamanlar gelecek buna olan inancım hala sağlam 2024 yılı çok daha farklı çok daha güzel olacak.

Allah yardimcin olsun ama kendini seni sevmeyen biri için lütfen bu kadar yıpratma bırak dis kapının mandalı olsun bak görürsün Rabbım seni öyle bir insanla karşılaştırır ki şaşar kalırsın allah büyüktür ama kendini bu kadar üzme yipratma inan olan sana olur sağlığından olursun Rabbım sığın bak senin elinden nasil tutuyor...

Benzer bır donemdeyım hayatımda maddi manevi kayıplar yasadıgım bır donem.
Verebılecegım bir tavsiye yok.
Ama dertlesebılırız

Haftaya bosanma davamiz var onun yuzunu görmek bile bana istemsiz bir korku veriyor 7ay oldu ayriyiz ve konusmuyoruz numarami degistirdim. Severken vazgecmek zorunda oldugum icin banada cok zor geliyor. Yalnizliga alistim ama simdi onu tekrar 10dakikaligina gormek benim 7aydir kendimi toplama surecimi basa dondurecek gibi geliyor. Hala seviyormuyum bilmiyorum onu gorunce nasil davranmaliyim onuda, eskiden cok kiziyordum ona yasadiklarimiz icin ama artik suclu aramiyorjm kabullendim. Oyle yapmak istedi oyle yapti diye. Ama onu tekrar gormek duygularimi hirpalayacak bunun icin cok korkuyorum kendime ve duygularima yenik dusmekten. Goz gormeyince gönül katlaniyormus gercekten. İnsallah 1snyede hersey olur biter

Back
X