- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
Evet benimde annem.. Küçük bir yerde yaşadığımız için hergün okula gidişimde tembihlerdi laf,söz olmasın dikkat et hareketlerine diye. Yardım alacağım,teşekkürler.Benim annem de elalem icin yasar 18 yasinda ayrildim yanindan o zaman bir aydinlanma yasadim. Hala aklimin ruhumun bir kosesinde birden canlaniveren kotu bir canavar gibi bir ortama girdigimde acaba benim hakkimda ne konusuyorlar diye dusunurken buluyorum kendimi.
Yardim alin. En kisa zamanda cok iyi bir yardim alin. Cocugunuz icin yardim alin.
Ben kendi kendime yendim. Hala annem kafama o dusunceleri sokmak icin ugrasir durur ama uyandim artik. Ben cok degerliyim. Sen de bunu soyle kendine. Ve tekrar soyluyorum. Psikolog destegi al.
Teşekkürler ,ne mutlu size..Aktif olmazsanız bu durumu kabullenip oturmuş olursunuz.Bunlar benim görüşlerim değil.Doktor ve pskolog gorusleri.Bunlari yazmamın bana bir faydası yok.Ben çok uzun zaman mücadele ettim.Istiyorumki bu durumlarda iyi doktorlara ulasamayanlarda bilgilenmiş birilerinden fayda görsun.Evde oturarak bu durumu duzeltemezsiniz.Burayi okuyan birçok kişi var.Sadece size değil onlar için de yazıyorum.Bir kere bu bir hastalık değil geçici bir durum.Oyle yaklasicaksinizki duzelebilsin.Benim annemde de pkolojik sorunlar vardı.
Ayni şekilde bana da senelerce empoze etti.Babamla küçükken ayrıldı.Ben her şeyle tek başına mücadele etmeye çalıştım.Daha birsürü şey.Ama enkazın altında kalmaktan kendi azmimle kurtuldum.Birkere sürekli aktif olup gezmek lazım.Ugrasi lazim.Calismak üretmek lazım.Simdi cok sukur sevdiğim bir alanda çalışıyorum.Kimseden yardım almadan.Tek başına çoğu şeyin üstesinden geldim.Bu tip konularda hiç yazmak yani kendimle alakalı birşeyler paylaşmayı sevmiyorum.Sanal ortam neyseki.Suan sınavım var ve ona çalışıyorum.Cok da mutluyum.Bu tip durumlardan muzdarip olanlara yardım etmeyi sevdiğim için yazmak istedim tekrar.Her şey bizde bitiyor.Icimizde o güç var.Yeterki inanalım.
İnşallah, gideceğim..Herkez aktif olacak diye birşey yok,bence kendinizi oldugunuz gibi kabul edin,ve sevmeye çalışın...ayrıca destek almanız da gerekiyor,intihar fikri bi kere bile olsa akliniza geldiyse,durum baya ciddi demek,eşinizi filan dinlemeyin,bi psikologa gidin size muhakkak yardımcı olacaktır,en kisa zamaninda sorunlarinizi asarsiniz insallah❤
Evet eziyet, kendi kendini rn dibe sürüklemek..bence destek almalısınız..burda yazılan hıcbırsey sıze cozum olarak donmez...sızın acıl destek almanız lazım...nıye bu ezıyetı kendinize ypıyorsunuz...herseyın bır tedavısı var..yazık sıze..
Siz de mutlu olacaksınız.Tabiki destek alın.Zaten bir noktadan sonra sizin taşıyacağınızdan fazlası yükleniyor üzerinize.Pskolog özellikle şart sizin için.Ama iyi olsun eğitimi tecrübesi.Diger taraftan pskologun dediklerini yavaş yavaş uygulamaya başlayın.Ve kendinize inanın.Mesela bugün araştırın pskolog veya pskytrist ama birşeyler yapın kendiniz için lütfen.Her seyin çözümü var.Yeterki isteyin.Buraya yazdığınıza göre bu istek var sizde.Sadece harekete geçin lütfen.Iyi haberlerinizi bekliyorum.Teşekkürler ,ne mutlu size..
Ben evin en küçüğü olduğumdan bana pek birşey yapma fırsatı verilmedi,yani ben istemedim.
Evliliğimde ise her yere eşimle gittik örneğin hastane vs. Ben muayeneye gittiysemde eşim yaptırır işlemleri,alışveriş yaptıysam eşim gider kasaya vs..
Yapamayacağımdan değil o bu durumun farkında değil bende o herşeye koşuyor herşey ile ilgileniyor diye hiç sesimi çıkarmadım.
Asıl sorun bende hep korktum çabalamadım ,mücadele etmedim bu durumumla. Her zaman ilgilenen birileri var diye herşeyde ikinci planda olmayı ben tercih ettim ve maalesef bunu destek almadan da aşabileceğimi düşünmüyorum ..
Çok teşekkür ederim, umarım herşey daha iyi olur.Siz de mutlu olacaksınız.Tabiki destek alın.Zaten bir noktadan sonra sizin taşıyacağınızdan fazlası yükleniyor üzerinize.Pskolog özellikle şart sizin için.Ama iyi olsun eğitimi tecrübesi.Diger taraftan pskologun dediklerini yavaş yavaş uygulamaya başlayın.Ve kendinize inanın.Mesela bugün araştırın pskolog veya pskytrist ama birşeyler yapın kendiniz için lütfen.Her seyin çözümü var.Yeterki isteyin.Buraya yazdığınıza göre bu istek var sizde.Sadece harekete geçin lütfen.Iyi haberlerinizi bekliyorum.
Gideceğim randevu aldım..Ya psikologa gidin gidemiyorsanız da kişisel gelişim kitapları okuyun
Çok çok teşekkürler❤Sana yardım etmeyi çok isterim, bu durumu bende yaşamıştım bir zamanlar ve nasıl bir şey olduğunu inan çok iyi biliyorum. Seni anlıyorum ama hiçbir şey kalıcı değil inan bana. Banada geçecek derlerdi ama inanmazdım ama bu böyle. Kesinlikle kendine zarar vermeyi düşünme bunu korkaklar yapar ve sen bir korkak değilsin. Bir cocuğun var ne kadar güzel onunla gez dolaş, sağlıklısın elin ayağın tutuyor bunlar ne büyük nimetler. Banada hep derlerdi insanlarla konuş kaynaş diye ama ben bir türlü beceremezdim sonra bir gün lisedeyken bir rehber hocamız vardı ismi Rümeysaydı hala hatırlar görüşürüm. zor zamanlar geçiriyordum ve bana cidden çok yardımcı oldu bu cekingenligi onun sayesinde attim ve birden acilmaya insanlarla konusmaya basladim. Eskiden sevilmeyen, soğuk, egoist denilen o kizla herkes konusmak istedi herkes ilgilenmek istedi... ve ben yeniden ozguven kazandim. Benim ailemde cok baskicidir, sunu yapma bunu etme ama onlari pek dinlemedim onlarin yaninda uslu onlar yokken deli dolu bir kiz oldum kisaca nabza gore serbet verdim. Kendini konusmaya zorla inan bana biraz boyle yaparsan gerisi corap sokugu gibi geliyor, yasadim aynilarini. Allah seni korusun, sana sevgi gonderiyorum. Allah yanimizda o halde korkulacak bir sey yok ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?