- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
ben vazgeçmek istiyorum nasıl yapıcam akıl verinBaşınız sağolsun , Allah rahmet eylesin.Tüm kardeşler abinize neden bu şekilde kayıtsız şartsız güvendiler , abiniz buna değer biri mi? Gerçi maddi konularda kimseye güven olmaz.
ablalarım ve annem öyle istedi bende sorun çıkarmayım dedim ama pişmanım ne yapayım sizceYani normal bir şekilde mahkemeden veraset ilamı alıp herkese neden payını paylaştırmadınız? Herkese kendi payı düşseydi bence
Onu bilmiyorum ama aileniz bu duruma ne der sizi tamamen dışlarlar mı?ben vazgeçmek istiyorum nasıl yapıcam akıl verin
ben noterle konuştum sabah vazgeçebiliyo muşum bende zaten anneme geçmesini istiyorum herşeyinBabadan sonra anneye gecmeli benim kararim. Biz bu sekilde dusunduk. Hersey ortak ama annem alir kiralari falan. Sonucta benim ne gibi bir katkim oldu ki onlar kazandi yani. Dislerinden artirdilar emek emek. Belki kiyafet almadi annem belki babam yeni birsey almadi. Ne alaka cocuklar anne sag ise hersey anne de kalmali. Bana sacma geldi abinize gecmesi. Ama tabi butun aileye bakmistir. Yine de olmaz ya. Vekaleti verdiyseniz gecmis olsun. artik gec diye biliyorum.
Vazgeçseniz bile abinizin sağlıklı tepki vereceğini sanmıyorumben noterle konuştum sabah vazgeçebiliyo muşum bende zaten anneme geçmesini istiyorum herşeyin
doğru söze ne denir ki peki bu durumda ne yapmam laızm onu söyle bana kuzuOoo öyle abiler kac can yaktı bilseniz. Bu devirde insan babasına bile guvenemezken ne cesaret herkes abiye verme kararı aldı? Hadi öldü size pay düşmez ki eşi ve çocukları paylaşacak. İyi niyetli gibi gelmedi bana Allah affetsin.
ben abimle konuştum şuan zaten bizim oturdugumuz evler tapusuz belediyeden işlem yapamamış tapu alnınca hepsi annemin üstüne geçecek dediVazgeçseniz bile abinizin sağlıklı tepki vereceğini sanmıyorum
Imza atmadan önce herkesin etraflıca düşünmesi lazımdı. Şimdi siz vazgeçeceksiniz. Ama aranız illa ki bozulacak. Buna hazırlıklı olun. Fesat, mal düşkünü vs diyecekler takmayın şimdiden. Tabi genelleme bu. Şahsi olarak aile ilişkileriniz nasıldır, abiniz güvenilir mi bilemem ama o vaatler gerçekleşmez.doğru söze ne denir ki peki bu durumda ne yapmam laızm onu söyle bana kuzu
O zaman biran önce başvurun tapu için benceben abimle konuştum şuan zaten bizim oturdugumuz evler tapusuz belediyeden işlem yapamamış tapu alnınca hepsi annemin üstüne geçecek dedi
Emin olma söylediğineben abimle konuştum şuan zaten bizim oturdugumuz evler tapusuz belediyeden işlem yapamamış tapu alnınca hepsi annemin üstüne geçecek dedi
ben abimle konuştum şuan zaten bizim oturdugumuz evler tapusuz belediyeden işlem yapamamış tapu alnınca hepsi annemin üstüne geçecek dedi
nerden anladın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?