- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Alismistir simdi hergun soylemene kendini tut soyleme o fark eder soylemedigini ve seninle ilgilenir erkeklerin cogu senin esi gibidir ve birsey cok denirse bogulup yapmazlar istekleri kalmaz ama kadinlarda dile getirmeyi severMerhaba kızlar,merak ettiğim bir şey var. sizce sürekli dırdır etmek (ya da bir şeyi birçok kez söylemek ) erkekleri bunaltır mı?
aslında soru şurdan kaynaklanıyor. eşim öyle her zaman sevdiğini söyleyen vs biri değil. İşten gelir beni öper tv karşısına geçer,arada sohbet ederiz vs ama bana gelip de öyle güzel güzel şeyler söylemez. Nadirdir söylediği. Bende her akşam ya güzel bi söz söyle ,ya gel azcık sev beni filan derim. Sevgisinden şüphem yok ama böyle mıçmıç olalım modundayım o ise ağır abi. her akşam diyorum nerdeyse. Değişmese de bilsin diye. Yapmamalı mıyım acaba? daha da mı bunaltıyorum. kendi haline mi bırakmalıyım özlesin gelsin?
Oylemi esin ciddenEşim gunde 20 kere senı sevıyorum der.. tv izlerken eleleyiz.. wc ye gitsem watsaptan yazar.. gecen yuzume bakıp senı yemek ıstıyorum dedi.. inan bu da zor.. bazen baygınlık gecırecek gıbı oluyorum
amaan allah yardımcınız olsunEşim gunde 20 kere senı sevıyorum der.. tv izlerken eleleyiz.. wc ye gitsem watsaptan yazar.. gecen yuzume bakıp senı yemek ıstıyorum dedi.. inan bu da zor.. bazen baygınlık gecırecek gıbı oluyorum
canım dır dır erkeği uzaklaştırıyor daha çok.. sakince 1 kere söyleyip kenara çekilmek, sessiz kalmak en iyisi.Merhaba kızlar,merak ettiğim bir şey var. sizce sürekli dırdır etmek (ya da bir şeyi birçok kez söylemek ) erkekleri bunaltır mı?
aslında soru şurdan kaynaklanıyor. eşim öyle her zaman sevdiğini söyleyen vs biri değil. İşten gelir beni öper tv karşısına geçer,arada sohbet ederiz vs ama bana gelip de öyle güzel güzel şeyler söylemez. Nadirdir söylediği. Bende her akşam ya güzel bi söz söyle ,ya gel azcık sev beni filan derim. Sevgisinden şüphem yok ama böyle mıçmıç olalım modundayım o ise ağır abi. her akşam diyorum nerdeyse. Değişmese de bilsin diye. Yapmamalı mıyım acaba? daha da mı bunaltıyorum. kendi haline mi bırakmalıyım özlesin gelsin?
hahah ne guzelll, nesi zor yahu. valla ben gayette seve seve eslik ediyorum, bulutlarda ucurmasina izin veriyorum.Eşim gunde 20 kere senı sevıyorum der.. tv izlerken eleleyiz.. wc ye gitsem watsaptan yazar.. gecen yuzume bakıp senı yemek ıstıyorum dedi.. inan bu da zor.. bazen baygınlık gecırecek gıbı oluyorum
Eşim gunde 20 kere senı sevıyorum der.. tv izlerken eleleyiz.. wc ye gitsem watsaptan yazar.. gecen yuzume bakıp senı yemek ıstıyorum dedi.. inan bu da zor.. bazen baygınlık gecırecek gıbı oluyorum
evet aynen öyle. demeyeceğim bakalım bisüreAlismistir simdi hergun soylemene kendini tut soyleme o fark eder soylemedigini ve seninle ilgilenir erkeklerin cogu senin esi gibidir ve birsey cok denirse bogulup yapmazlar istekleri kalmaz ama kadinlarda dile getirmeyi sever
aynı ben.üstüne çullanıyorum,deli diyor sadeceSöylenme bunalır. Direk uygula ne yapmasını ıstıyorsan
uyguluyorum öyle soğuk soğuk bakınca sinir oluyorum bırakıyorum
Benımkıde mıç mıç heeeç sevmez .
Ama ben inadıma mıç mıç öpüyorum . Sinir ediyorum ve bu benım çok hoşuma gidiyorrrrrr
ahaha keşke yaEşim gunde 20 kere senı sevıyorum der.. tv izlerken eleleyiz.. wc ye gitsem watsaptan yazar.. gecen yuzume bakıp senı yemek ıstıyorum dedi.. inan bu da zor.. bazen baygınlık gecırecek gıbı oluyorum
yok eminim hiç sıkıntı yok o konuda.küçük detaylarda görüyorum sevgisini ama insan böyle eve gelsin karımmmm filan desin istiyor.Huyu böyle demek ki her zaman söylemeye gerek yok.bir yerden sonra gerçekten can sıkıyor.sevdiğinden eminseniz takılmayın böyle seylere.erkekler kadinlar gibi değil bu konuda
evet ya ilk başlar efsaneydi. ondan trip atasım geliyor beni kandırdn diyorumbence bu hem erkegin ve kadinin yapisi ve karakteriyle alakali, hemde evlilikte hangi donemde oldugunuza bagli. sevgisini sozlerle gosteren biri galiba omur boyu oyle kalir, sevgisini bakislariyla veya nebilim ufak tefek detaylarla gosteren kisi ne ilk basta nede sonra degisir.
ayrica donemseldir bu galiba birazda. ilk cicim aylarinda elbette daha romantik, daha cok guzel soz, daha cok supriz, daha cok heyecan vardir, birkac ay gectikten sonra bu biraz azalir daha cok normale doner hayat galiba.
cicim aylarini doya doya yasayan biri olarak keske hayat normale donmese keske hep boyle kalsa diye suraya uc bes kalp birakasim geliyo... :))
erkeklere normal şeyşeri söylemek bile dırdır etmekmişMerhaba kızlar,merak ettiğim bir şey var. sizce sürekli dırdır etmek (ya da bir şeyi birçok kez söylemek ) erkekleri bunaltır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?