dırdır etmek?

bi de adam eve geliyor naptın diyorum iyi napim çalıştım.yahu bi sohbet et ya.aynı şeyler diyo ne anlatayım.ifrit oluyorum.yahu konuşsana adam diyorum.anca keyfi gelcek de öle.
benim eşim de öyle
ikimiz de benzer sektördeyiz
ben sohbet edelim isterim
çokk nadirdir eve girdiğimizde o günü bana anlatsın
dediği şey aynen
hiç napayım aynı seyler

ben de deli olurum

Eşime göre tüm gun zaten konuusyormus eve gelınce enerjisi kalmıyormus

benim eşim benle ilgilenir sevdiğini özlediğini çok söyler belli de eder ama öyle uzun uzun sohbetlerimiz olmaz

ooo o zaman ben dikkat edeyim.herkes aynı şeyi demiş.

Bir şeyin sürekli üstelenmesi, bir kabahatin ısıtılıp ısıtılıp önüne getirilmesi veya ısrar herkesi bunaltır,kadın-erkek diye ayırmaya gerek yok ki.

Oylemi esin cidden
Evet canım gercekten boyle az bıle anlattım
hahah ne guzelll, nesi zor yahu. valla ben gayette seve seve eslik ediyorum, bulutlarda ucurmasina izin veriyorum.
Surası zor mesela; sabah uyku sersemi gıyınmeye ugrasıyorum zorla,karsıma dıkılıyor opmeye baslıyor karsılık beklıyor,temızlık sırasında tam ısımız yogun oousme molası verıyoruz,tuvalete sıkısıyorum opmeden yollamam dıyor vs..

bi de adam eve geliyor naptın diyorum iyi napim çalıştım.yahu bi sohbet et ya.aynı şeyler diyo ne anlatayım.ifrit oluyorum.yahu konuşsana adam diyorum.anca keyfi gelcek de öle.

ayy deme benimki cok anlatir... hele is gezisinden gelsin 3 gün kafami dinledim bi saatde beynimi yakar. nasil ne yaptigini saniye saniye anlatirmi insan ya.

cok istiorsan baska seylerden ac konuyu... ben toplantiya girdigim günler hic konusmak istemiyorum isi geregi zaten konusuyorsa agzi yoruluyordur

Ne gerek var her dakika canım
Arada bi desin yeter
Bunaltma adamı

evet çok konuşursan bunaltırsın benim eşim seninkinden daha soğuk 1.5 senedir bekledim değişmedi bende mıç mıç değilim artık olabildiğince frenliyorum kendimi sıkıldım ama dert etme çoğu erkek böyle.

Cok dirdir kesinlikle erkekleri bunaltiyor. Cok fazlada ustune dusmeyin derim. Kacan kovalanirmis..

ahahah hakkatten zormuş ya

Hepsi öyle gerçekten ilgi bekliyoruz ama göremeyince bir şekilde konusurz iste
evet ya tutamıyorum çenemi.
evet tüm gün yoruluyorum zaten diyor.

zor ya ben de sıkılıyorum tüm gün konuşmuorum o olmasa kimle konuşcam

Cok dirdir kesinlikle erkekleri bunaltiyor. Cok fazlada ustune dusmeyin derim. Kacan kovalanirmis..
evet herkes aynısını demiş. yapmıcam bakalım ne kadar mümkün olursa artık

Dırdır etmek değil ki bu.
Dırdır etmek fazla söylenmek, mutsuz konuşmak değil mi?

Sen sevgini fazla belli ediyorsun sanırım.
Daha doğrusu sevgini sözlerinle belli ediyorsun.
Duyarak da sevildiğini hissediyorsun belli ki.

Ama eşinin sevgisini belli etme yöntemi farklı olabilir.
Belki o da sarılarak, dokunarak
Birlikte vakit geçirerek, yorgun olsa bile akşam seninle oturarak
Ya da hediye vererek belli ediyordur.

belki de... söylemeyeceğim artık bakalım nasıl olacak..

Canım bizde eşim çok dırdır ediyor. Konuşmaya bi başladı mı beynimi yer. Önceleri sus ya suuuuus dedim olmadı .. sonra bi şeyler kırdım sus dedim susamadı. Ama 1 saate yakın konuşuyordu .. Bi yerden Sonra hiçbir şey duymamaya başladım. Tv izliyorum konuşuyor konuşuyor konuşuyor bu kez de beni dinle dinle dinle diye yapıştı beynimi yedi. Artık konuşuyor konuşuyor kalkıyorum yemek yapıyorum üstümü giyinip dışarı çıkıyorum peşimde dolanıyor bıdı bıdı bıdı .. yüzüne karı dırdırı çekeceğimi bilsem evlenmezdim diyorum ne yapayım başka . Ama öyle böyle değil mesela sabah kalkıyorum kahvaltımı hazırlıyorum bu genelde geç kalkar e ben de hamileyim midem kazınıyor. Neyse yiyorym kalkıyorum buna da yumurta kaynatıp koyuyorum . Uyanıyor 2 saat Sonra mutfağa gidiyor aman efendim buna niye yumurta kaynatmışım yemeyecekmiş .. başlıyor konuşmaya çıktı cıkhlar sinirlenmezler . Yemeğini yiyor geliyrp sabah sabah yoktan bir sebepten başlıyor dırdıra.. zaten artık çözümü buldum bu uyanmadan evden çıkıyorm akşam giriyorum eve. Erkeklerin evden neden soğuduğunu anladınız tabi bu arada

Boyle erkek daha zor olsa gerek Allah yardimcin olsun

Eslerin birbirlerinin duygusal ihtiyaclarinida tatmin etmeleri gerekiyor. Dir dir etmek nedir nasil olur bilmiyorum ama hep icimden geldigi gibi davraniyorum. Kendimi baskilamam. Eger kendi ustumde baski kurarsam bir yerden patlak verir, daha buyuk sonuclari olur diye dusunuyorum.

Benim eşim de böyle. Ben bişi söylemiyorum canı isterse gelip öpüyor seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…