- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi ironman_2020
-
benim eşim de öylebi de adam eve geliyor naptın diyorum iyi napim çalıştım.yahu bi sohbet et ya.aynı şeyler diyo ne anlatayım.ifrit oluyorum.yahu konuşsana adam diyorum.anca keyfi gelcek de öle.
ooo o zaman ben dikkat edeyim.herkes aynı şeyi demiş.erkeklere normal şeyşeri söylemek bile dırdır etmekmiş
ve dırdır boşanmaya kadar götürürmüş
erkeklerin aldatılmadan sonra en nefret ettiği şeymiş
ben de bazen baska seylerı eşime birkaç kere soylediğim zaman dırdır ettiğimi düşünür
ben de tam aksini düşünürüm :)
Söylenme bunalır. Direk uygula ne yapmasını ıstıyorsan
Benımkıde mıç mıç heeeç sevmez .
Ama ben inadıma mıç mıç öpüyorum . Sinir ediyorum ve bu benım çok hoşuma gidiyorrrrrr
Evet canım gercekten boyle az bıle anlattımOylemi esin cidden
Surası zor mesela; sabah uyku sersemi gıyınmeye ugrasıyorum zorla,karsıma dıkılıyor opmeye baslıyor karsılık beklıyor,temızlık sırasında tam ısımız yogun oousme molası verıyoruz,tuvalete sıkısıyorum opmeden yollamam dıyor vs..hahah ne guzelll, nesi zor yahu. valla ben gayette seve seve eslik ediyorum, bulutlarda ucurmasina izin veriyorum.
Eşim gunde 20 kere senı sevıyorum der.. tv izlerken eleleyiz.. wc ye gitsem watsaptan yazar.. gecen yuzume bakıp senı yemek ıstıyorum dedi.. inan bu da zor.. bazen baygınlık gecırecek gıbı oluyorum
bi de adam eve geliyor naptın diyorum iyi napim çalıştım.yahu bi sohbet et ya.aynı şeyler diyo ne anlatayım.ifrit oluyorum.yahu konuşsana adam diyorum.anca keyfi gelcek de öle.
evet çok konuşursan bunaltırsın benim eşim seninkinden daha soğuk 1.5 senedir bekledim değişmedi bende mıç mıç değilim artık olabildiğince frenliyorum kendimi sıkıldım ama dert etme çoğu erkek böyle.Merhaba kızlar,merak ettiğim bir şey var. sizce sürekli dırdır etmek (ya da bir şeyi birçok kez söylemek ) erkekleri bunaltır mı?
aslında soru şurdan kaynaklanıyor. eşim öyle her zaman sevdiğini söyleyen vs biri değil. İşten gelir beni öper tv karşısına geçer,arada sohbet ederiz vs ama bana gelip de öyle güzel güzel şeyler söylemez. Nadirdir söylediği. Bende her akşam ya güzel bi söz söyle ,ya gel azcık sev beni filan derim. Sevgisinden şüphem yok ama böyle mıçmıç olalım modundayım o ise ağır abi. her akşam diyorum nerdeyse. Değişmese de bilsin diye. Yapmamalı mıyım acaba? daha da mı bunaltıyorum. kendi haline mi bırakmalıyım özlesin gelsin?
Cok dirdir kesinlikle erkekleri bunaltiyor. Cok fazlada ustune dusmeyin derim. Kacan kovalanirmis..Merhaba kızlar,merak ettiğim bir şey var. sizce sürekli dırdır etmek (ya da bir şeyi birçok kez söylemek ) erkekleri bunaltır mı?
aslında soru şurdan kaynaklanıyor. eşim öyle her zaman sevdiğini söyleyen vs biri değil. İşten gelir beni öper tv karşısına geçer,arada sohbet ederiz vs ama bana gelip de öyle güzel güzel şeyler söylemez. Nadirdir söylediği. Bende her akşam ya güzel bi söz söyle ,ya gel azcık sev beni filan derim. Sevgisinden şüphem yok ama böyle mıçmıç olalım modundayım o ise ağır abi. her akşam diyorum nerdeyse. Değişmese de bilsin diye. Yapmamalı mıyım acaba? daha da mı bunaltıyorum. kendi haline mi bırakmalıyım özlesin gelsin?
ahahah hakkatten zormuş yaEvet canım gercekten boyle az bıle anlattım
Surası zor mesela; sabah uyku sersemi gıyınmeye ugrasıyorum zorla,karsıma dıkılıyor opmeye baslıyor karsılık beklıyor,temızlık sırasında tam ısımız yogun oousme molası verıyoruz,tuvalete sıkısıyorum opmeden yollamam dıyor vs..
evet ya tutamıyorum çenemi.Hepsi öyle gerçekten ilgi bekliyoruz ama göremeyince bir şekilde konusurz iste
evet tüm gün yoruluyorum zaten diyor.ayy deme benimki cok anlatir... hele is gezisinden gelsin 3 gün kafami dinledim bi saatde beynimi yakar. nasil ne yaptigini saniye saniye anlatirmi insan ya.
cok istiorsan baska seylerden ac konuyu... ben toplantiya girdigim günler hic konusmak istemiyorum isi geregi zaten konusuyorsa agzi yoruluyordur
zor ya ben de sıkılıyorum tüm gün konuşmuorum o olmasa kimle konuşcamevet çok konuşursan bunaltırsın benim eşim seninkinden daha soğuk 1.5 senedir bekledim değişmedi bende mıç mıç değilim artık olabildiğince frenliyorum kendimi sıkıldım ama dert etme çoğu erkek böyle.
evet herkes aynısını demiş. yapmıcam bakalım ne kadar mümkün olursa artıkCok dirdir kesinlikle erkekleri bunaltiyor. Cok fazlada ustune dusmeyin derim. Kacan kovalanirmis..
belki de... söylemeyeceğim artık bakalım nasıl olacak..Dırdır etmek değil ki bu.
Dırdır etmek fazla söylenmek, mutsuz konuşmak değil mi?
Sen sevgini fazla belli ediyorsun sanırım.
Daha doğrusu sevgini sözlerinle belli ediyorsun.
Duyarak da sevildiğini hissediyorsun belli ki.
Ama eşinin sevgisini belli etme yöntemi farklı olabilir.
Belki o da sarılarak, dokunarak
Birlikte vakit geçirerek, yorgun olsa bile akşam seninle oturarak
Ya da hediye vererek belli ediyordur.
Merhaba kızlar,merak ettiğim bir şey var. sizce sürekli dırdır etmek (ya da bir şeyi birçok kez söylemek ) erkekleri bunaltır mı?
Boyle erkek daha zor olsa gerek Allah yardimcin olsunEvet canım gercekten boyle az bıle anlattım
Surası zor mesela; sabah uyku sersemi gıyınmeye ugrasıyorum zorla,karsıma dıkılıyor opmeye baslıyor karsılık beklıyor,temızlık sırasında tam ısımız yogun oousme molası verıyoruz,tuvalete sıkısıyorum opmeden yollamam dıyor vs..
Benim eşim de böyle. Ben bişi söylemiyorum canı isterse gelip öpüyor seviyor.Merhaba kızlar,merak ettiğim bir şey var. sizce sürekli dırdır etmek (ya da bir şeyi birçok kez söylemek ) erkekleri bunaltır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?