- 27 Mart 2020
- 96
- 206
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok 23 marta kadar tatildi 12-3 arası açık bizim kursEhliyet kursları, rehabilitasyonlar vs de tatil. Siz galiba kendiniz iş yerine gidiyorsunuz. Neyse bence uzak durun.
Sen aglayacagına o aglasın, bosverBenim için ağladı bende üzüldüm ama iyi yaptım sanırım
Ayy düşünsene birde kaynana kayınpeder kayın biraderler var korkunç ev büyükmüş :)Seni mantığından öpüyorum.
Keşke herkes senin gibi, hormonlarına değilde, mantığına uysa...
Vicdan yapcak hiiç bi şey yokk. İçin rahat olsun. Hoş davul bile dengi dengine.
Hem o 3 eltinin aynı evde yaşaması ne ayol. Allah korusun öyle bi hayattan.
Aynen düşünsenize insanın özeli olur sabah duş alır falan berbat ve bence ahlaksızlıkGerçekten de hadsizmiş hiç vicdan yapmayın
Ayrıca 3 elti aynı evde nasıl yaşar hala böyle şeyler kaldı mı yahu?
Belki maddi durumları yoktur , kimse istemez ki iç içeAyy düşünsene birde kaynana kayınpeder kayın biraderler var korkunç ev büyükmüş :)açıklaması o
Hayırr ayy uzak dursun o lafından tiksindimSeninde hoşuna gidiyor sanki Bu durum![]()
O zaman evlenmesin abileri?Belki maddi durumları yoktur , kimse istemez ki iç içe
Evet buda bir seçenek ama kadınlar kabul etmişler demekki böyle yaşamayı .O zaman evlenmesin abileri?
Hah ha ! Adamın aklında zaten seks varmış, ağzından kaçırmamış sizi denemiş. Siz ben evlenmeden yaparım belki sana ne deyince ağzı sulana sulana gelmiş. Ne derse desin inanmayın. Kesinlikle çok iyi bir karar vermişsiniz. Başka hiç bir detaya takılmayın ve vicdan vs yapmayın. Ne az gelişmiş iğrenç bir adammış. İnsan sevgilisi olsa, uzun süre beraber olsa bile böyle iğrenç şeyler yazmaz.Benim için ağladı bende üzüldüm ama iyi yaptım sanırım
Ülkede adam kalmadı kiHah ha ! Adamın aklında zaten seks varmış, ağzından kaçırmamış sizi denemiş. Siz ben evlenmeden yaparım belki sana ne deyince ağzı sulana sulana gelmiş. Ne derse desin inanmayın. Kesinlikle çok iyi bir karar vermişsiniz. Başka hiç bir detaya takılmayın ve vicdan vs yapmayın. Ne az gelişmiş iğrenç bir adammış. İnsan sevgilisi olsa, uzun süre beraber olsa bile böyle iğrenç şeyler yazmaz.
Ayyy ne güldüm kız helal sana bunu bana bi arkadaşta dedi .Şu kadınların iki güzel söz söyleyip bir buçuk jest yapan adama hemen 'bana çok aşık, sevgisine eminim' demesine bitiyorum.
Yanlis anlamayın, ben kendim de bu gruba girdigimi hissediyorum bazen.
Ama çoook saçma.
Senin konularını biliyorum. Zaten teneke beyinli-geri kafalı insanlarla çevrili etrafin.neden bir teneke kafayla aşk yaşama hevesindesin ki??
manyak galiba.vicdan yapmayı bırak biraz daha üstelerse savcılığa verirdim ben bunu.Biri var eminim bana sevgisinden. Zaten uzun zamandır konuşmak istiyordu numaramı buldu yazdı ama yanlış anlaşılmasın ben öğretmenim oda markette çalışıyor eğitim seviyesi benden düşük olduğu için fazla ısınmadım ama bir şans vermek istedim bana evlilik konusu açtı bende evlenmeyi düşünmüyorum dedim oda bana “evlenmeden cinsellik nasıl yaşayacaksın?” Dedi çok sinirlendim sinirim tepeme çıktı “evlenmeden yaşayacağım senin gibi eski kafa değilim defol hadsiz” yazdım engelledim sürekli arıyor başka numaralardan özür diliyor hediye yollamış işyerine. Bir baktım iş çıkışıma gelmiş şok oldum heyecandan ağzımdan kaçtı dedi ve bu kişinin 3 abisi evli 3 elti ayni evde kalıyormuş Buda bana iğrenç geldi vicdan yapıyorum ama hala affetmedim ve ne yapsam bilmiyorum
Açıklama yapmayın. Sapıksın. Hadsizsin. Bana mesaj atma, gider polise seni şikayet ederim. Rahatsız oluyorum deyin. Kesinlikle cevap vermeyin. Hırs yapmış. Bunlar sevdiği için değil hırs yaptığı ve sizin cevap vermenizi onlar yollu, bu iş olur diye düşünmeye itmiş. İşinize gelir. Güvenlik vs varsa söyleyin almasın. Karşınıza çıkar. Çıkar çıkmaz haykırın resmen. Polis çağırırım git burdan diye.Evet uzaklaştırmak için neler dedim cidden takıntılı :) ben açık giyiniyorum dedim dedi ki evlenince giymezsin amacın neden göstermek olsun ki evlenince diyor sanki şimdi göstermek:)
Bugün baya güzel bir mesaj attım birdaha yazmaz herhaldeAçıklama yapmayın. Sapıksın. Hadsizsin. Bana mesaj atma, gider polise seni şikayet ederim. Rahatsız oluyorum deyin. Kesinlikle cevap vermeyin. Hırs yapmış. Bunlar sevdiği için değil hırs yaptığı ve sizin cevap vermenizi onlar yollu, bu iş olur diye düşünmeye itmiş. İşinize gelir. Güvenlik vs varsa söyleyin almasın. Karşınıza çıkar. Çıkar çıkmaz haykırın resmen. Polis çağırırım git burdan diye.
Polislerin ne işleri var bu boş şeylerle oyalamak istemiyorummanyak galiba.vicdan yapmayı bırak biraz daha üstelerse savcılığa verirdim ben bunu.