Direk hayatımdan sildim çok mu kötü yaptım?

Polislerin ne işleri var bu boş şeylerle oyalamak istemiyorum 😃😃

Biri uçurum demişti hala farkında değilsin. Böyle saçma sapan haberler izliyoruz ya onlardan biri olabilirsin. Genelde çemkiren kadınlardan uzak dururlar. Senin gibi hayır diyemem aman kırılmasın diye söylenen, alttan alan kadınlar oluyor. Tabi adamı aşağılama ama gözünü Korkut. Ne açıklıyorsun ben açık giyinirim diye. Adam sana evlilik diyip başka bir şey peşinde, yoksa dilinde neden sevişme düşüncesi olsun?? Aşık seviyor değil. Böyle sevgi mi olur? Bir de böyle sapık adamların ısrarlarına kanan, beni seviyor diyen kadınlar var. Ne diyeyim umarım köprüde önceki son çıkışı unutmazsın.

Biri uçurum demişti hala farkında değilsin. Böyle saçma sapan haberler izliyoruz ya onlardan biri olabilirsin. Genelde çemkiren kadınlardan uzak dururlar. Senin gibi hayır diyemem aman kırılmasın diye söylenen, alttan alan kadınlar oluyor. Tabi adamı aşağılama ama gözünü Korkut. Ne açıklıyorsun ben açık giyinirim diye. Adam sana evlilik diyip başka bir şey peşinde, yoksa dilinde neden sevişme düşüncesi olsun?? Aşık seviyor değil. Böyle sevgi mi olur? Bir de böyle sapık adamların ısrarlarına kanan, beni seviyor diyen kadınlar var. Ne diyeyim umarım köprüde önceki son çıkışı unutmazsın.
Umarım teşekkür ederim ❤️

Biri var eminim bana sevgisinden. Zaten uzun zamandır konuşmak istiyordu numaramı buldu yazdı ama yanlış anlaşılmasın ben öğretmenim oda markette çalışıyor eğitim seviyesi benden düşük olduğu için fazla ısınmadım ama bir şans vermek istedim bana evlilik konusu açtı bende evlenmeyi düşünmüyorum dedim oda bana “evlenmeden cinsellik nasıl yaşayacaksın?” Dedi çok sinirlendim sinirim tepeme çıktı “evlenmeden yaşayacağım senin gibi eski kafa değilim defol hadsiz” yazdım engelledim sürekli arıyor başka numaralardan özür diliyor hediye yollamış işyerine. Bir baktım iş çıkışıma gelmiş şok oldum heyecandan ağzımdan kaçtı dedi ve bu kişinin 3 abisi evli 3 elti ayni evde kalıyormuş Buda bana iğrenç geldi vicdan yapıyorum ama hala affetmedim ve ne yapsam bilmiyorum
Eger birdaha benı ararsan senı savcılığa şikayet edecegım deyın.Olmaz o iş egıtım farkı aldıgınız maaş her sey etkıler.Davul bile dengı dengıne.Sakın daha muhattap olmayın.

Burda biri vardı sevgilisi ilkokul kendi daha iyi eğitimliydi . Annesi istemiyordu. Ozaman demiştimki nice insanlar var kendini geliştiriyor vari bi yazıydı. .O hanim arkadaşı elestirmistim alttan . Çünkü hayatına almış sevgili olmuş evlilik düşünürken buna takılmış çok ayıp birsey .
Ancak siz sevgili dahi değilsiniz huyunuz suyunuz nasıl kendiniz bilirsiniz buna göre de hayatiniza almak istediğiniz kişiyi elbette tercih edebilirsiniz. Zengin olsun ,yakışıklı ,yada başka bi özellik. Sonuçta hayal kurup ona göre terçih etmeniz çiy bir hareket olmaz.
Bu sizin icin sorunsa zaten hiç goruşmein. Ayrıca cinsEllik konusundaki fikri hoş değil ne oyle abaza gibi. Muhattap dahi olmayın kendini belli etmis sonuçta.
O konuya ben de olumlu yorum yazmıştım önemli olan insanlık demiştim. Çünkü üniv okuyan bir arkadaşım ilkokul mezunu biriyle evlendi gayet mutlulular. Ama tabiki hayat görüşü çok önemli. Henüz duygular oturmamışken mantıklı düşünebilirken uzak durmak en iyisi.

Size gore olmadigini anlayip hayatinizdan çıkarmaniz cok dogru bir karar olmus.

Ama tepkiniz gereksiz ve kaba.
Sosyokulturel olarak sizin seviyenizde olmayan bir kisiye defol geri kafali demek de pek kültürlü, erdemli bir davranis degil.

Bu tarz bir muhabbete girmek istemediginizi belirtip engelleyebilirdiniz.

Size gore olmadigini anlayip hayatinizdan çıkarmaniz cok dogru bir karar olmus.

Ama tepkiniz gereksiz ve kaba.
Sosyokulturel olarak sizin seviyenizde olmayan bir kisiye defol geri kafali demek de pek kültürlü, erdemli bir davranis degil.

Bu tarz bir muhabbete girmek istemediginizi belirtip engelleyebilirdiniz.
Onu cinsellik olayında dedim. Yani evlenmek tek cinsellik mi? “Çocuğun nasıl olacak?” Diyebilirdi

Onu cinsellik olayında dedim. Yani evlenmek tek cinsellik mi? “Çocuğun nasıl olacak?” Diyebilirdi

Evet ama o sizin seviyenizde degil. Onu asla savunmuyorum ve araya set cekme fikrinizi sonuna dek destekliyorum. Ama siz kelimeleri daha özenli daha usturuplu secebilirsiniz. Ama o secemiyor. Belki hic kitap okumadi :)

O bu konuda kendini seviyesizce ifade etti. Siz de bitirme konusunda...
Sizin bu seviyeye dusmenize gerek var miydi?

Evet ama o sizin seviyenizde degil. Onu asla savunmuyorum ve araya set cekme fikrinizi sonuna dek destekliyorum. Ama siz kelimeleri daha özenli daha usturuplu secebilirsiniz. Ama o secemiyor. Belki hic kitap okumadi :)

O bu konuda kendini seviyesizce ifade etti. Siz de bitirme konusunda...
Sizin bu seviyeye dusmenize gerek var miydi?
Haklısınız bir an sinirlendim aslında çokta umrumda olmadığını gösterdim yani bu bekaret meselesini

Adam ağır abaza, kültürsüz birşey. Sakın muhattap olmayın, üzülmeyin de. Seven insana acınır. 'Evlenmeden nası sevişecez' diye hayvan gibi soru sorana değil..
3 elti birarada birbirini yemeden nasıl yaşıyor? Büyü mü yapılmış, ilaç mı verilmiş, hipnoz mu edilmiş..nasıl kabul etmişler aklım almadı.
Ayrıca sevmesin sizi, takıntılı tipler yaşamamızdan uzak dursun.. genelde erkeklerden çıkıyor bu takıntı sendromu. numaranızı değiştirin, daha rahatsız ederse muhitinizi. Ben ceremesini çektim, toydum çünkü. Seneler sonra anca kurtuluyorum:nazar: Siz de dikkat edin, bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmalı.
Zaman çok kötü, psikopat, takıntılı insanlarla dolu çevre. Lütfen serseri, kendini geliştirememiş, bir gayesi olmayan kimseyle muhattap olmamaya özen gösterin:KK200:

Biri var eminim bana sevgisinden. Zaten uzun zamandır konuşmak istiyordu numaramı buldu yazdı ama yanlış anlaşılmasın ben öğretmenim oda markette çalışıyor eğitim seviyesi benden düşük olduğu için fazla ısınmadım ama bir şans vermek istedim bana evlilik konusu açtı bende evlenmeyi düşünmüyorum dedim oda bana “evlenmeden cinsellik nasıl yaşayacaksın?” Dedi çok sinirlendim sinirim tepeme çıktı “evlenmeden yaşayacağım senin gibi eski kafa değilim defol hadsiz” yazdım engelledim sürekli arıyor başka numaralardan özür diliyor hediye yollamış işyerine. Bir baktım iş çıkışıma gelmiş şok oldum heyecandan ağzımdan kaçtı dedi ve bu kişinin 3 abisi evli 3 elti ayni evde kalıyormuş Buda bana iğrenç geldi vicdan yapıyorum ama hala affetmedim ve ne yapsam bilmiyorum
Adam niyetini ilk günden belli etmiş pis abaza

siz evlenmeden sevisirim demissiniz o da yurumus. bence hic uzatmayin kafanizda, bitirin gitsin.

zaten markette calisiyor diye de hakir goruyorsunuz.

uzersiniz ve uzulursunuz.

Pardon da ne vicdani yapıyorsunuz en sinir olduğum erkek tipi boşver muatahap olma mevzu eğitim değil karsindaki bir sığır bir cahil onami düşmüş senin cinselliğin ittir et boşver

Salla gitsin.İsteyen istediğini düşünsün evlilikte denklik lazım.Herşey aşk değil ki bitiyor zaten.İnsanın eşiyle oturup 2 çift laf edebilmesi lazım.Ortak noktaları olması lazım.

Son düzenleme:
vicdan yapmayın. kesinlikle aşağılama amaçlı söylemiyorum ama gerçekten davul dengi dengine. eğitim seviyesi farkını düşünmekte de haklısınız. keza o kadar elti aynı evde yaşamalarından hayata bakış açıları da, bunun size uymadığı da belli.
onlar böyle mutlu olabilirler ama sizin yaşam tarzınız bu değilse zaten buna uygun olmayan biri ile devam etmek bana göre daha büyük hata.

Back
X