Direk hayatımdan sildim çok mu kötü yaptım?

Neyin vicdanı bırak yahu. Bu kadar takacak ne var. Cevabını vermişsin gelmiş geçmiş bu kadar. Ama bu kadar dert ettiğinize göre siz hoşlanıyorsunuz.

Biri var eminim bana sevgisinden. Zaten uzun zamandır konuşmak istiyordu numaramı buldu yazdı ama yanlış anlaşılmasın ben öğretmenim oda markette çalışıyor eğitim seviyesi benden düşük olduğu için fazla ısınmadım ama bir şans vermek istedim bana evlilik konusu açtı bende evlenmeyi düşünmüyorum dedim oda bana “evlenmeden cinsellik nasıl yaşayacaksın?” Dedi çok sinirlendim sinirim tepeme çıktı “evlenmeden yaşayacağım senin gibi eski kafa değilim defol hadsiz” yazdım engelledim sürekli arıyor başka numaralardan özür diliyor hediye yollamış işyerine. Bir baktım iş çıkışıma gelmiş şok oldum heyecandan ağzımdan kaçtı dedi ve bu kişinin 3 abisi evli 3 elti ayni evde kalıyormuş Buda bana iğrenç geldi vicdan yapıyorum ama hala affetmedim ve ne yapsam bilmiyorum

Gelişimini tamamlayamamış belli, samimiyet yokken kaç!!!
Yoksa yapışıp kalıp, başa dert olacak tiplerden bile olabilir.

Biri var eminim bana sevgisinden. Zaten uzun zamandır konuşmak istiyordu numaramı buldu yazdı ama yanlış anlaşılmasın ben öğretmenim oda markette çalışıyor eğitim seviyesi benden düşük olduğu için fazla ısınmadım ama bir şans vermek istedim bana evlilik konusu açtı bende evlenmeyi düşünmüyorum dedim oda bana “evlenmeden cinsellik nasıl yaşayacaksın?” Dedi çok sinirlendim sinirim tepeme çıktı “evlenmeden yaşayacağım senin gibi eski kafa değilim defol hadsiz” yazdım engelledim sürekli arıyor başka numaralardan özür diliyor hediye yollamış işyerine. Bir baktım iş çıkışıma gelmiş şok oldum heyecandan ağzımdan kaçtı dedi ve bu kişinin 3 abisi evli 3 elti ayni evde kalıyormuş Buda bana iğrenç geldi vicdan yapıyorum ama hala affetmedim ve ne yapsam bilmiyorum

Kısa hali: Telefondan engelleyin ve sakın görüşmeyin 🤦‍♀️

Uzun hali:
Bir kere daha bir oturup kahve içmediği hanıma evlenme konusu açmak,
Hanım doğal olarak karşı çıkınca hemen cinsellik konuşmak (kahve halen yok),
Evliliği sadece cinsellik için izin kağıdı olarak görmek,
Sayamadığım kadar çok akraba ile birlikte oturmak,
Bu kişilerle gelinin(!) nasıl geçineceğimi düşünmeden onlarla hiç tanıştırmadan evlenmeye kalkmak,
Bütün bunları kültür farklılıklarına rağmen yapmaya çalışmak. 🤦‍♀️

Çantanızı alıp rüzgar gibi kaçın. 🌪
Bu kişinin kadınlara ezici bir anlayışla baktığını, değer vermediğini düşünüyorum, tamamen sizin duygularınız yokmuş gibi davranıyor.

kırıcı olacak ama adam etrafında suratına bir şekilde bakan tek kadın olarak sizi görmüş. ben bunu yerim (hertürlü) demiş. ekonomik olarak idealsiniz, bu kalitede bir adama kimse 2. şansı vermez siz duygusal davrandığınız için kapıyı açık gördükçe deniyor. cinsel arzularına eyvallah ama bu kadar yemek ister su ister ilaç ister gibi istemesi sizce de iğrenç değil mi ?

Back
X