Direk istemeye gelseler?

Cıdden seviyorum. Erkek arkadasım cok ıyı anlayışlı biri. Ama şimdi dırek ıstemeye gelseler babam ne der bılmıyobilm
Evlendirmek icin bu kadar merakliysa bir sey demeyecektir.Erkek arkadasiniz umarim en buyuk sansiniz olur.
Babalik ve annelik görevini layikiyla yerine getirebilecek insanlara nasip etsin babalik ve annelik duygusunu Rabbim insallah..
Mutluluklar diliyorum.
Bol sanslar..❤

Hic uzatma gelsinler imtanisma isteme soz evde guzel bir masa hazirla artik cok kolay. Uyumlu bir masa ortusu arakaya iki harfli balon as. Iki samdan. Uc dort hazir yiyecek. Takin yuzukleri. Kenara gizliden oara at ceyizini yap. Ama sana en onemli ayrintiyi vereyim babanin evinde olanlardan esine asla bahsetme ailesi hele asla bilmesin. Sadece kendi sorunlari var yoksa ilgisiz degiller filan de kimsenin agzina koz verme bu lafimizi asla unutma lutfen.

Usulüne göre yapın yalap şalap hızlı olmasın hem zıtlaşmamış olursunuz hemde ileride hatırlayınca içinizde kalmaz. Eş adayını ve ailesini en iyi bu süreçte tanıyorsunuz lütfen aceleye getirip ayrıntıları kaçırmayınki ilerde üzülmeyin.

Bu durumda olmasakta benimde annem babam ayri gorusmek konusmak istemezler ayni ortama zor soktum. Gerginlik oldu. Onceden bildigim icin hepsini bir yaptim. Tanisma isteme nisan bir oldu. Evde tatli yedik isteme oldu yuzukler takildi gittiler. Kinayla dugunude ayni gun yapip konuyu kapatacagim. Ne kadar az bir arada olurlarsa o kadar iyi.

Back
X