- 1 Ocak 2017
- 22
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi ceviz_kabugu
-
Bıseyı 50 defada yapamayan ınsana bende deli olurum lakin bir öğretmen vs. değilim. Ders aldığınız kişiyi değiştirin bu yüzden. Ayrıca arabanın sesini dinlersen kavrama noktasını kaçırmana imkan yok. Ezbere yapma herşeyi. Kaldığın vitesi nasıl unutuyorsun ona bende birşey dıyemeyeceğim.
Bence kesin değiştirin hocayı, insan stres altında çok hata yapar...
kusura bakmayin okurken güldüm.zira esimden bir kere ders almisligim daha dogrusu teşebbus etmisligim var.o geldi aklima.bütün gün küs kalmistik 10 dk lik ders yuzunden.o gun tovbe etmistim ondan ders almamaya.demekki erkeklerin genelindemi var bu tahammulsuzluk araba konusunda?bilemiyorum.bence hocanizi degistirin mutlaka daha anlayisli bir hoca bulursunuz..
Daha genç hocalarla çalışmanızı öneririm.
Benim hocam 30lu yaşlarında bir beydi ve yapamadığım anlarda müziği açıp şarkılar söyletmeye, beni sakinleştirmeye çalışırdı.
Vitese neden bakiyorsun elinle kontrol etsene vitesin yonunden kacta oldugunu anlarsin yada vitesin fotosunu cek evde uc nerede iki nerede bir nerede bak ve su sisesiyle alistirma yap .Bize egitmen fotosunu cektirmisti vitesin ,arabanin motorunu,antifirizi,camsuyu nerede,yagdanlik yag cubugu, aku,bagajindaki bijon ,reflektor,stepne,kriko sinav gunu de sorduklarinda soylemistim.Debriyajdan hafif kaldırıyorum kavrama diyorum aha sonra frenden çekip hafif gaz veriyorum o anda bakıyorum duruyo falan yani milimlik şeyden kaybediyorum. Ben de sinir olurum evet ama sonuçta hiç eline direksiyon değmemiş biriyim ve daha yapıcı yaklaşılması gerektiğine inanıyorum. Bedavaya oturmuyor orada sonuçta. Vites de şöyle oluyor. Mesela üst vitese çıkmak istiyorum ama kaçıncıda olduğumu o an hatırlayamadığım için vitese bakıp da ona göre çevirmek durumunda kalıyorum. Bir de ışıkta durunca 1 e almam gerektiğini bazen unutuyorum falan..
Bazı insanlar katılıktan hoşlanır, ben onlardan değilim.Gerçekten mi çok iyimiş.. Sürücü kursumla konuşmayı düşünüyorum daha ılımlı biri vardır illaki diye.. Kaldı ki bu hocam ilk günde bana demişti ki "ben çok disiplinliyim prensipliyim bazen tarzımı sevmeyenler alınanlar oluyor onlar değiştirip başka hocaya geçiyor" diye.
Kizmayanla hic bir sey ogrenemessin .Adam hersey guzel gidiyor der sende kendini biliyor sanirsin ve sinavda hata ustune hata yapip kalirsin .Ben de öyle düşünüyorum. En azından bana kızmayacağını bildiğim biri olsa daha az strese girerim..
Kacinci girisin de gectin.Bazı insanlar katılıktan hoşlanır, ben onlardan değilim.
Bana her şey güleryüzle, sıcakkanlılıkla yapılmalı.
Bu sebeple hocamı da ona göre seçtim.
Yanına kahve alır gelirdi derslere, okuldan oradan buradan sohbet ederken 'bak şimdi şunu yapmanı istiyorum, şöyle dikkat etmelisin' der araya sıkıştırır, muhabbete devam ederdi.
Hal böyle olunca ben ders aldığımı anlamadan, gerilmeden full motiveyle öğrenmiş oldum.
Debriyajdan hafif kaldırıyorum kavrama diyorum aha sonra frenden çekip hafif gaz veriyorum o anda bakıyorum duruyo falan yani milimlik şeyden kaybediyorum. Ben de sinir olurum evet ama sonuçta hiç eline direksiyon değmemiş biriyim ve daha yapıcı yaklaşılması gerektiğine inanıyorum. Bedavaya oturmuyor orada sonuçta. Vites de şöyle oluyor. Mesela üst vitese çıkmak istiyorum ama kaçıncıda olduğumu o an hatırlayamadığım için vitese bakıp da ona göre çevirmek durumunda kalıyorum. Bir de ışıkta durunca 1 e almam gerektiğini bazen unutuyorum falan..
Tek:)Kac kerede gectin.
kırmızı ışıkta durunca vitesi boşa alın. Sarı ışığı görünce bire alıp kalkışa hazırlanın. Hem unutma sorununuz olmaz hem de vites geçişlerinde, kalkislarda çok hızlı pratik kazanmış olursunuz.Debriyajdan hafif kaldırıyorum kavrama diyorum aha sonra frenden çekip hafif gaz veriyorum o anda bakıyorum duruyo falan yani milimlik şeyden kaybediyorum. Ben de sinir olurum evet ama sonuçta hiç eline direksiyon değmemiş biriyim ve daha yapıcı yaklaşılması gerektiğine inanıyorum. Bedavaya oturmuyor orada sonuçta. Vites de şöyle oluyor. Mesela üst vitese çıkmak istiyorum ama kaçıncıda olduğumu o an hatırlayamadığım için vitese bakıp da ona göre çevirmek durumunda kalıyorum. Bir de ışıkta durunca 1 e almam gerektiğini bazen unutuyorum falan..
Kizmayanla hic bir sey ogrenemessin .Adam hersey guzel gidiyor der sende kendini biliyor sanirsin ve sinavda hata ustune hata yapip kalirsin .
kırmızı ışıkta durunca vitesi boşa alın. Sarı ışığı görünce bire alıp kalkışa hazırlanın. Hem unutma sorununuz olmaz hem de vites geçişlerinde, kalkislarda çok hızlı pratik kazanmış olursunuz.
Daha oncesinden deneyimin vardir mutlaka en azindan evde arabasi olan birileri cunku sadece kursta yeterli olmuyor trafige cikmak icin.Ehliyet alir slmaz cikmak buyuk cesaret ister .Tek:)
10 yıldır aktif şoförüm aynı zamanda...
Debriyajdan hafif kaldırıyorum kavrama diyorum aha sonra frenden çekip hafif gaz veriyorum o anda bakıyorum duruyo falan yani milimlik şeyden kaybediyorum. Ben de sinir olurum evet ama sonuçta hiç eline direksiyon değmemiş biriyim ve daha yapıcı yaklaşılması gerektiğine inanıyorum. Bedavaya oturmuyor orada sonuçta. Vites de şöyle oluyor. Mesela üst vitese çıkmak istiyorum ama kaçıncıda olduğumu o an hatırlayamadığım için vitese bakıp da ona göre çevirmek durumunda kalıyorum. Bir de ışıkta durunca 1 e almam gerektiğini bazen unutuyorum falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?