- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Hocanizla araniz iyiyse olabilir ama benim bulundugum yerde yasak normalinde. Kaza vs durumunda sigorta onu kapsamiyor.Direksiyon dersim var . Erkek arkadaşımla da bulusucaktik oncesinde ve sonrasında. Sonra aklimiza derse girmesi geldi. Sizce bir problem olur mu ya da ayip olur mu ? Sessizce arkada oturcak da bilemedim.
Başka kişi yok tek ben varim derse girecek. Hoca da yok gelmesin demez de hic boyle bisey yapmadim yanlis mi olur diye sorayim dedimBaşka kişi yoksa derse girecek neden olmasın ders öğretmeni ile konuş benim çocuğum da gelmişti bir keresinde derse
Aa hic bilmiyordum bunu. Hocayla aramız iyi de ayip falan olur mu diye sorayim dedim.Hocanizla araniz iyiyse olabilir ama benim bulundugum yerde yasak normalinde. Kaza vs durumunda sigorta onu kapsamiyor.
Bir keresinde derse bir kursiyer cocuguyla gelmisti cocuk yasak demisti ama yetiskini bilemedimHocanizla araniz iyiyse olabilir ama benim bulundugum yerde yasak normalinde. Kaza vs durumunda sigorta onu kapsamiyor.
Derse gittigimde hemen soyleyip binsek olur degil mi o zamanNiye problem olsun ki? Oncesinde hocaya söyle yeter.
Benim eski erkek arkadasim da gelmisti bir derse,arkada oturdu sohbet etti hocayla da benle de...
Bisi olmaz
Sorcam tabi de hemen o an sorup binsek olur muHocanıza sorun bence. Benimki kendi demişti gelsin görsün nasıl kullandığını diye
Evet sorarım tabi ama o an hemen sorsam binsek olur muHocanıza sorun bence. Benimki kendi demişti gelsin görsün nasıl kullandığını diye
Peki hemen derse gittiğimde sorup binsek olur muNiye problem olsun ki? Oncesinde hocaya söyle yeter.
Benim eski erkek arkadasim da gelmisti bir derse,arkada oturdu sohbet etti hocayla da benle de...
Bisi olmaz
Sorcam da hemen o an sorup binsek olur muHocanıza sorun bence. Benimki kendi demişti gelsin görsün nasıl kullandığını diye
Bizim de öyle olduEşim gelmişti benimle hoca hatta kendi teklif etti arabaya binsen ya diye. Yoksa başlangıç noktasında beni bekleyecekti
Onun yerine sohbet ede ede dersi tamamladık
Yani olur tabi ama ben olsam bir gün önce hocaya mesaj atarım o da gelebilir mi diyeEvet sorarım tabi ama o an hemen sorsam binsek olur mu
Sorcam da hemen o an sorup binsek olur mu
Yaa neden olmasin? Turkiye kurallar ulkesi degil ki. Benim bir is arkadasim var. Sabah işe gece yatiya gelmis arkadasiyla geliyor. Yarim saat kahvalti hazirliyor,masada bir saat sohbet ede ede yiyorlar sonra sigara molasi veriyor, bir saniye susmadan geyik muhabbeti yapiyorlar. Hatta baska bir arkadasi arayip onunla konustuklari da oluyor. Ama kimse tatsizlik cikmasin diye sesini cikartamiyorDerse gittigimde hemen soyleyip binsek olur degil mi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?