Direksiyon dersine misafir

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Direksiyon dersim var . Erkek arkadaşımla da bulusucaktik oncesinde ve sonrasında. Sonra aklimiza derse girmesi geldi. Sizce bir problem olur mu ya da ayip olur mu ? Sessizce arkada oturcak da bilemedim.

Başka kişi yoksa derse girecek neden olmasın ders öğretmeni ile konuş benim çocuğum da gelmişti bir keresinde derse

Direksiyon dersim var . Erkek arkadaşımla da bulusucaktik oncesinde ve sonrasında. Sonra aklimiza derse girmesi geldi. Sizce bir problem olur mu ya da ayip olur mu ? Sessizce arkada oturcak da bilemedim.
Hocanizla araniz iyiyse olabilir ama benim bulundugum yerde yasak normalinde. Kaza vs durumunda sigorta onu kapsamiyor.

Hocanıza sorun bence. Benimki kendi demişti gelsin görsün nasıl kullandığını diye

Niye problem olsun ki? Oncesinde hocaya söyle yeter.
Benim eski erkek arkadasim da gelmisti bir derse,arkada oturdu sohbet etti hocayla da benle de...
Bisi olmaz

Eşim gelmişti benimle hoca hatta kendi teklif etti arabaya binsen ya diye. Yoksa başlangıç noktasında beni bekleyecekti 🙂
Onun yerine sohbet ede ede dersi tamamladık

Derse gittigimde hemen soyleyip binsek olur degil mi o zaman
Yaa neden olmasin? Turkiye kurallar ulkesi degil ki. Benim bir is arkadasim var. Sabah işe gece yatiya gelmis arkadasiyla geliyor. Yarim saat kahvalti hazirliyor,masada bir saat sohbet ede ede yiyorlar sonra sigara molasi veriyor, bir saniye susmadan geyik muhabbeti yapiyorlar. Hatta baska bir arkadasi arayip onunla konustuklari da oluyor. Ama kimse tatsizlik cikmasin diye sesini cikartamiyor 😂
bizim ulkede olmayacak seyler bile oluyor. Cocuk niye arka koltukta oturmasin?
Bende soyle olmustu,yolda bir yerden almıştım. O yüzden hocaya ders esnasinda söylemiştim. Hic de problem olmamisti.
Ha ama herseyden sorun cikaran-uyuz bir adamsa tabii ki kabul etmeyebilir.
Ama bence sıkıntı bile olmaz. Insan neleri neleri kabul ediyor.

Back
X