- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
- 303
- Konu Sahibi Tasbebek09
-
Cinsiyetçilik diyen olacaktır ama direksiyon konusunda erkek hocalar daha iyi bence..Kızlar pazar günü sınavım var 2.girişim olacak direksiyon hocam ilk başlarda iyidi.sonra yavaş yavaş öğrenmeye başladıkça kadın her hatamda azarlama başladı ve bende gerildim haliyle.
şuan 3 günlük sınav öncesi eğitim gördük bugün her hatamda azarladı beni ben de geçemicem diye sınavı söylenip durdum çünkü bütün özgüvenimi bitirdi kadın .sonra öyle deyince hoca yok önce kendinize inanın hemen kötüsünü düşünüyosun da şöyle böyle bi de öyle azarlıyo hem özgüvenimi bitiriyo hemde söylediklerine bakın iyice soğudum araba kullanmaktan vaz mı geçsem diyorum yada hocadan mı kaynaklı bi daha ki eğitimde başka erkek hocayla çalışayım diyorum az konuşan. kadın konuştukça ben de daha çok panik oluyorum çünkü
babamla çıktık bi kere ilk ve son çıkışımız oldu ehliyet alsam bile arabayı vermez galibaherkesle öğrenilmiyor... bir yakınınız yok mu. bana canım abim öğretmişti. daha rahat edersiniz.
aynen pazar günü sınavım var geçemezsem ki geçemem özgüvenim yerle bir sınava bile gitmesem diyorum o derece öyle yapıcam konuşucam az konuşan erkek hoca istiyorum dicem ( cinsiyetçilik olarak algılanmasın da bu benim 2. kadın hocam ilki daha fenaydı) bi de işimden dolayı hep sabah erkenden çalıştım direksiyon dersini sabahta biraz dalgın olabiliyor insan haliyle resmen her hatamda azarladı. bi de ben otelde muhasebeciyim. bana ne yapıuyodn sen otelde muhasebe dedim bi de muhasebeye bakıyomuşsun deyip dikkatsizliğimden vurdu çok kötü oldum.
Kesinlikle azarlayan hocayla calismayin cunku hata yapma oraniniz artar.hemen hocanizi degistrin ben degistrmistim rahat ettim ve sinavi gectmKızlar pazar günü sınavım var 2.girişim olacak direksiyon hocam ilk başlarda iyidi.sonra yavaş yavaş öğrenmeye başladıkça kadın her hatamda azarlama başladı ve bende gerildim haliyle.
şuan 3 günlük sınav öncesi eğitim gördük bugün her hatamda azarladı beni ben de geçemicem diye sınavı söylenip durdum çünkü bütün özgüvenimi bitirdi kadın .sonra öyle deyince hoca yok önce kendinize inanın hemen kötüsünü düşünüyosun da şöyle böyle bi de öyle azarlıyo hem özgüvenimi bitiriyo hemde söylediklerine bakın iyice soğudum araba kullanmaktan vaz mı geçsem diyorum yada hocadan mı kaynaklı bi daha ki eğitimde başka erkek hocayla çalışayım diyorum az konuşan. kadın konuştukça ben de daha çok panik oluyorum çünkü
Kızlar pazar günü sınavım var 2.girişim olacak direksiyon hocam ilk başlarda iyidi.sonra yavaş yavaş öğrenmeye başladıkça kadın her hatamda azarlama başladı ve bende gerildim haliyle.
Kızlar pazar günü sınavım var 2.girişim olacak direksiyon hocam ilk başlarda iyidi.sonra yavaş yavaş öğrenmeye başladıkça kadın her hatamda azarlama başladı ve bende gerildim haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?