Direksiyon Sinavi 😩

7 sene önce hiç bu kadar zor değildi.Ozamn puanlama sistemi vardı ve parkta bu kadar sıkıntı cıkartmıyorlardı. Şimdikiler çook zor resmen millet kalsın da ekstra para kazanalım diye yapılmış. Arabanız varsa sınav sürüş alanına gidin orda arka arkaya park etmeyi öğrenin sonra bir iki tur atın gelin tekrar park etmeyi öğrenin gerekirse 3 4 saat park et cıkar ozaman alısırsın inşallah geçersin bu sefer aon olur

Kızlar bende bugün 2. Sınava girdim ve kaldım sinir bozucu ders alırken sıfır hata sınavda hatalar zinciri batsın bu heyecan

Son iki şansın kalmış canım belki dört te vericen ama dubalari falan ezberlemen gerekiyordu şu çizgide şu kadar durmalıyız tarzı böyle püf noktalari göstermedi mi hocan

Kizlar bana destek olun 3 yildir arac kullaniyorum ( kullaniyorum derken arac bilgim mevcut yogun trafige cikmadim ara sokaklarda falan surme deneyimim var ) ama ehliyette 2 . kez kaldim 1. de paralel parkda dubaya deymem 2. sinavda L parkta onsag tekerim kaldirima deymis umudumu yitiriyorum vazmigecsem acaba diyorum bide hamileyim cok stres yaptim bu isi nolcak boyle 😔😔😔
tek yapman gereken bol bol pratik yapacaksın kendinide rahat bırak kasma kendini bu arada Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebeginizi

Ben panik atak ve asiri heyecanli biriyim wlim ayagim zangır zangir titroyodu geçtim bence iyi bor hocadan ders alın guzel anlatamsida onemli yeni aldim bende bu arada

H
Son iki şansın kalmış canım belki dört te vericen ama dubalari falan ezberlemen gerekiyordu şu çizgide şu kadar durmalıyız tarzı böyle püf noktalari göstermedi mi hocan
Ders esnasında mükemmel sıfır hatayla parkuru tamamlıyorum ama sınav esnasında heyecandan mı bilmem hata yapıyoruö

Back
X