Direksiyon sinavi

Suan arac fiyatları uçmuş durumda
Rabbım en iyisini nasip etsin.evet bikiliyor azcik ama genede pes etmek yok
Sizin etrafınızdakiler nasıl bakıyor bu işe ? mesela denedim yapamadım boşa para vercen yine olmucak etmicek diyen köstek olanlar var mı ? benim var ve canım çok sıkkın gerçekten

Sınavlar sıkı olsun. Her önüne gelen alamasın, iyi güzel.

Peki bu onlarca yıllık şoför olup, arabayı yokuşta geri kaydıran dingilleri napıcaz. Hiç acımıyorum, daaaat diye kornaya basıyorum valla

Sınavlar sıkı olsun. Her önüne gelen alamasın, iyi güzel.

Peki bu onlarca yıllık şoför olup, arabayı yokuşta geri kaydıran dingilleri napıcaz. Hiç acımıyorum, daaaat diye kornaya basıyorum valla

O zaman eski ehliyetlilerede sinav yapsınlar iki ileri bi geri ehliyet alıyordu insanlar
Yenilerin suçu ne

Maalesef parkta kaldim cok sacma hareket yaptim sag yerine sola kırdım yandı dosya
Geçmiş olsun :/ ben de daha önce dosya yakmistim ikinciyi otomatik aldım tek seferde geçtim. Parkı yine duba arasına tek hamlede mi istiyorlar? Ben yeni sistemde giren ilk gruptaydim kurulun pisliği yüzünden yaktım dosyamı

Geçmiş olsun :/ ben de daha önce dosya yakmistim ikinciyi otomatik aldım tek seferde geçtim. Parkı yine duba arasına tek hamlede mi istiyorlar? Ben yeni sistemde giren ilk gruptaydim kurulun pisliği yüzünden yaktım dosyamı
Otomatiğe geçmek için kurs değişmem lazim yazılı sınav gerek cok isime gelmiyor

Evet maalesef tek hamle yoksa düzeltmek kolaydi

Ben de 4 sefer kaldim. Dosyam yandi, daha da devam etmedim. Hep aklimda ehliyet almak ama insan yitip giden paraya aciyor. Kaybettigimde cok aglamistim. Ayni senin gibi millet ne der diye dusunuyordum. Simdi kimse umrumda olmaz kalsam bile. Millet kendi isine baksin. Bu gibi durumlarda cevredekiler seni baskalari ile kiyasliyor bu daha da cok yipratiyor insani. Buna izin verme. Ben tekrar baslayacagim ama corona varken baslar miyim bilmem. Coronanin da gidecegi yok. Su an en azindan neyi iyi yapmadigini biliyorsun. Buna yogunlas.

Otomatiğe geçmek için kurs değişmem lazim yazılı sınav gerek cok isime gelmiyor

Evet maalesef tek hamle yoksa düzeltmek kolaydi
Ben yazılı sınava tekrar girmemiştim öyle hatırlıyorum sadece direksiyon derslerine gittim çünkü 2. De ben de kurs değiştirdim. Zaten araba alsam otomatik alacağım için manuelle uğraşmak istemedim bi daha. Aslında sorun manuel olması değil tamamen kurul yüzünden kaldım uzun hikaye şimdi anlatıp canımı sikmayayim tekrar tekrar. 3 sefer de hakkım yendi. Hocalar bile gerginlik yaşadılar kurulla bu kızı nasıl bırakırsınız diye. Haram zıkkım olsun onlar yüzünden ödediğim ikinci para. Ben sadece 3.de hata yapmıştım o da hata değil. Hocam yanimizdaydi, park yaparken kaldırıma 30 cm olacakmış benimki 40-45 cm olmuş. Hoca diyor biz böyle gösterdik ne güzel park etti işte diyor. Adam kabul etmedi beni otobanda arabadan indirdi pislik hala gözümün önüne geliyor o suratı bir tane patlatmak istiyorum. 4.ye de sinirlendim gitmedim

Ben de 4 sefer kaldim. Dosyam yandi, daha da devam etmedim. Hep aklimda ehliyet almak ama insan yitip giden paraya aciyor. Kaybettigimde cok aglamistim. Ayni senin gibi millet ne der diye dusunuyordum. Simdi kimse umrumda olmaz kalsam bile. Millet kendi isine baksin. Bu gibi durumlarda cevredekiler seni baskalari ile kiyasliyor bu daha da cok yipratiyor insani. Buna izin verme. Ben tekrar baslayacagim ama corona varken baslar miyim bilmem. Coronanin da gidecegi yok. Su an en azindan neyi iyi yapmadigini biliyorsun. Buna yogunlas.
Para zaman emek hepsi yandı gitti..
Evet çok kolaymış sinavda ben alamadım gibi konuşuyorlar bu sefer kimseye soylemedim

Ben yazılı sınava tekrar girmemiştim öyle hatırlıyorum sadece direksiyon derslerine gittim çünkü 2. De ben de kurs değiştirdim. Zaten araba alsam otomatik alacağım için manuelle uğraşmak istemedim bi daha. Aslında sorun manuel olması değil tamamen kurul yüzünden kaldım uzun hikaye şimdi anlatıp canımı sikmayayim tekrar tekrar. 3 sefer de hakkım yendi. Hocalar bile gerginlik yaşadılar kurulla bu kızı nasıl bırakırsınız diye. Haram zıkkım olsun onlar yüzünden ödediğim ikinci para. Ben sadece 3.de hata yapmıştım o da hata değil. Hocam yanimizdaydi, park yaparken kaldırıma 30 cm olacakmış benimki 40-45 cm olmuş. Hoca diyor biz böyle gösterdik ne güzel park etti işte diyor. Adam kabul etmedi beni otobanda arabadan indirdi pislik hala gözümün önüne geliyor o suratı bir tane patlatmak istiyorum. 4.ye de sinirlendim gitmedim
Kurulda sanki kusur ariyor gibi geriyorlar insani duzgun yumuşak kurul gormedim hic önceki sinavimda kuruldaki adamın cok konuşması gerdi beni zaten
Bu şekilde sinav olmaz gercek hayatta olsa az ileri alıp tekrar hamle yaparsın bu tek hamle cok sacma hadi çarpma falan anlarımda

Kurs değişince yazılı sınava girilecek diye biliyorum yanlismi

Kurs değişince yazılı sınava girilecek diye biliyorum yanlismi
Şöyle bir şey okudum şimdi

Bir aday 4 defa teorik sınava, teorik sınavdan başarılı olduktan sonra, 4+4 toplam 8 defa direksiyon sınavına girebilir.

Yani bu aynı kurstan devam edersen 4 sınav hakkın daha mı var demek? Yoksa benim dediğim gibi başka kursta da olsa teorik sınavı geçince +4 hakla sadece direksiyona mi giriyorsun? İkinci kursu da yakınca ehliyet alma hakkın gidiyor diye duymuştum çünkü

Back
X