- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Konuyu ben açtım sandım bu hafta yazılı sınavım var ondan sonra direksiyon derslerine başlicaz düz yolda iyiyim bugün ilk defa park edilen yerden çıktım ama parklardan korkuyorum hadi bişey unutursam diye korkuyorum heyecanlanıyorum bende sakinleştirici mi alsam rezene mi içsem diye düşünüyorumMerhabalar,
Direksiyon sınavımdan daha önce 2 kez kaldım. Paralel park kâbusum oldu.
Parka girerken duaba ile araba mesafesini tam hizalayamıyorum ya tam dibinden gidiyorum ya da arada baya mesafe oluyor. Geçen yine ders aldım hocam sinyallerimin zayıflamış olduğunu söyledi. Dur kalklarda çok sıkıntı yaşadim ki daha önce öyle bir sıkıntım yoktu. Melek gibi hocamın da morali bozuldu ki bana güvenirdi, hata üstüne hata üstune hata yaptim.Çok üzülüyorum.
Heyecanlanmayı önlemek için dideral diye bir ilaç varmış kullananlar var mı? Neler yapmaliyim artık geçmem lazim
Bende bunu merak ediyorum pratik yapıyorum stejın araçla ama sınav hecbek araçla olacak farkı var mıdır ? Okunuşlarını yazdığım kelimelerin tam yazılışını bilmiyorum kusura bakmanherkes pratik demiş de arabanız varsa pratik için sorun yaşamazsınız. arabanız yoksa onun pratiğini nasıl yapacaksınız? ücreti karşılığında ders almanız gerekir.
ilaç milaç boş iş. vücut ne tepki verir bilemezsiniz. sakinleştirici bitki çayı ve nefes egzersizleri yardımcı olabilir heyecanı yenmek için.
ilaç bilmiyorum cnm ama sınavı düşünme direksiyon dersine gidiyormuş gibi düşün rahat ol yapamam deme yaparsın bundan sonraki eğitiminde parklara daha çok zaman ayır ve kursların kendince yaptığı belli işaretler var onlara odaklan parklara giriş çıkışlarda. sınavda kuruldakiler sızın heyecaniniza da çok dikkat ediyorlar. ailende araba varsa günlük bir iki saat calistirsinlar biraz kendinize güvenin korkmayınMerhabalar,
Parka girerken duaba ile araba mesafesini tam hizalayamıyorum ya tam dibinden gidiyorum ya da arada baya mesafe oluyor. Geçen yine ders aldım hocam sinyallerimin zayıflamış olduğunu söyledi. Dur kalklarda çok sıkıntı yaşadim ki daha önce öyle bir sıkıntım yoktu. Melek gibi hocamın da morali bozuldu ki bana güvenirdi, hata üstüne hata üstune hata yaptim.Çok üzülüyorum.
Heyecanlanmayı önlemek için dideral diye bir ilaç varmış kullananlar var mı? Neler yapmaliyim artık geçmem lazim
bence vardır.Bende bunu merak ediyorum pratik yapıyorum stejın araçla ama sınav hecbek araçla olacak farkı var mıdır ? Okunuşlarını yazdığım kelimelerin tam yazılışını bilmiyorum kusura bakman
Bende acele davrandigimdan kaliyorum formüller var bu sefer hocam öyle anlattı onlara uyarak deniycem mayısta tekrar sinavm var bilmedigimiz icin heycan yapıyoruz bnce kendimizden emin olsak bu kadr heycanlanmayz diye düşünüyorum.. sizede basarilar diliyorumMerhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?