Direksiyon sınavı

Ben de aynı durumdayım. Hafta sonu 2.kez gireceğim. İlkinde panikten kendi kendimi bıraktım yine kalacakmışım gibi hissediyorum :)

Sınava gireceginizi esiniz disinda kimseye soylemeyin ki baski olmasin.
Benim arkadasim 5. girisinde aldi

Artik hic müsamahalari yok, çat diye bırakıyorlar.

Seni çok iyi anlıyorum sınavdan kalırım herkese rezil olurum diye düşünüyordum. Önce sınav gününü bilenlere ara ertelendi de onların bilmesi üzerinde ayrı bir baskı oluşturuyor. .Seni eşin boş bir alanda saatlerce çalıştırsın.Sabah erkenden sınav yerinde de çalış . Sınava girmeden 1 saat önce de Melisa çayı içebilirsin rahatlatır seni
Ben normal derste heyecandan da ölüyordum umutsuz vakaydım benim için hocalar ehliyeti kaçıncı seferde alırlar diye düşünüyorlarmış ama saatlerce çalıştım bütün hafta boyunca komisyon üyelerinin ruhuna da dua ettim komisyon çok iyi denk geldi geçtim Allah'ın izniyle
Sen de başarırsın kendine güven rahat ol senin için dua edeceğim başarırsın inşallah

Bende bu sefer kimseye demedim gircem
Birileri öğrenince aşırı bunalıyo insan

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Her zaman kullanıyormuş gibi hissedin gececeksiniz inşallah
Not: manuelciler el kaldırsın manuel kadar zevkli bir araba sistemi yok :)

Bana hiç zevkli gelmiyor, nasıl olduysa babamın arabasında 2 sefer 3'e almaya çalışırken 1'e aldım. 2.sinde özellikle dikkat ettim, çok sinir bozucuydu.

Bende 2 kere kaldım 3.de geçtim güzergahın videoları varsa izleyebilirsin

Konusturmasi sacma degil mi ? acemi bir şoför adayı var karsilarinda.. bana denk gelen adam özellikle konuşmayın lutfen diye uyarmisti , pur dikkat yola odaklan demisti.
ben de ilkinde gecemedim, ikincide geçersiniz siz de umarım. rahat olmaya calisin. başarılar...

Onlarda bi yerden adayları elemek istiyorlar herhalde
Benden önce 7 kişi girmişti ve sadece 1 kişi geçmişti

Merhaba bende geçen ay girdiğim direksiyon sınavından kaldım. Bu ay tekrar gireceğim . Acikcasi bu yasa kadar arabayla işiniz olmadıysa daha önce hiç kullanmadiysanız sınavdan kalmanız çok normal . Sıkmayın canınızı.

Ehliyeti manuelle ustelik İstanbul trafiginde tekte aldim, ama otomatikciyim. Kaldirma derdi yok, her ışıkta vites derdi yok, yokus derdi yok. Basiyorum gidiyor, basiyorum duruyor. Canim otomatik

Merhaba,
Bana Dr dideral diye bi ilaç önermişti. Bir gün önce ve sınav günü at günde bi defa heyecanını bastırır eğer sınav saati erken ise 2 saat önce kalk at demişti. Baya faydası oluyor. Eczaneler reçetesiz veriyor.
Bir de güzergah videosu açıp araba kullaniyordum hayalimde... Baya faydası olmuştu.

Yaparsın inşallah. Kimseyi düşünme kendin için alıyorsun.

esim daha gecen hafta 5inci denemesinde aldi o da senin gibi anksiyete gelistirmisti artih, hic alamayacam gibi geliyor diyordu. Alirsin merak etme.

Kritik anlarda konuşmak zorunda değilsin parkımı tamamlayayım cevap vereceğim diyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…