Selam arkadaşlar,
Kısmetse cumartesi sınava gireceğim. Ama ödüm kopuyor.Rüyalarıma bile giriyor. Son zamanlarda bu son kurallarla sınava giren varsa tecrübelerinizi anlatabilir misiniz?
Biraz rahatlamaya ihtiyacım var..
Teşekkürler.
Sürüş sınavı canım..Yazılı çok kolaydı zaten çantada keklik oldu ama sadece ve sadece park etmeyi becerememekten korkuyorum. Onun dışındaki herşeyi yapabilirim.. Off rüyalarıma girdi iyice ya..
Selam arkadaşlar,
Kısmetse cumartesi sınava gireceğim. Ama ödüm kopuyor.Rüyalarıma bile giriyor. Son zamanlarda bu son kurallarla sınava giren varsa tecrübelerinizi anlatabilir misiniz?
Biraz rahatlamaya ihtiyacım var..
Teşekkürler.
12 nisan da girdim ben geçtim :) hiç bilmiyordum canım ben de ayy nasıl korkuyordum gece uyurken kendimi kasıyordum yani heyecandan. öncelikle istanbulda girdim ben hani fark var mıdır bilmiorum.yarım saat turluyorsun.yokuşta kalkma geri geri gitme ve park önemli çünkü müfettiş olacak dediler sadece parkta müfettiş vardı.park cidden önemli ama içerdeki adamlar acayip yardım ediyorlar şunu yap bunu yap herkes söylüo zaten napcanı.sakin ol bence.
merhabalarr
bende 18 nisanda sınava girdim geçtim. gözünüzü kortkutmak gıbı olmasın ama dubaları 5 adım öne almışlar arabayı park ederken komısyon uyesi aşşağıya ınıp düz çızgı üzerine park edip edemediğinize bakıyor yani sadece arabanın içindeki komısyondakilerde iş bitmiyor birde dışarda başka biryerden sizi izleyen komisyonda var. . en önemlisi heyecan yapmamak ben sınavda ıken komısyon üyeleri sanki arkadaşlarım varmış ve onları gezmeye götürmüş gibi hisettim heyecanımı öyle yendım onlarda bir insan bizlerden bir farkı yok heyecanlanmaya da gerek yok. siz yokuşu parkı yapın gerisi kolay zaten 2. vitesde 30 dk doldurmaya bakın aynalar,sinyaller,kalkış,bunların çok önemli dikkatli olursanz ve kendinize güveniniz tam olursa geçersiniz. ve ben yanımda zikirmatik götürmüştüm sıra bana gelene kadar YA MUKADDİM,YA HAYYUM YA KAYYUM çektim .Sınava girerken baya etkili oluyor. 3 ihlas bir fatiha okuyun.Allahın izniyle geçersiniz.
Sanırım sistem değişti ama en önemlisi sakin olmanız gerekiyor. Emniyet kemerini takmayı, aynaları kontrol etmeyi unutmayın.
Bende hoca birden durdurup sonra da geri geri gitmemi istemişti. Viteslere dikkat edin, park etmek en önemli konulardan biri.
Sınava girmeden önce pratik yapma imkanınız varsa pratik yapın. Saçlarınız uzunsa saçlarınızı toplayın.
Heyecan yapacaksınız tabi ki ama mümkün olduğunca hocalara belli etmeyin, oradan da puan kırılıyor. Stop ettirmemeye dikkat edin. Geri geri giderken arkaya bakmayı unutmayın, kendimden biliyorum
Şimdiden başarılar dilerim, gözünüz korkmasın sakın
kesinlikle 1 kez istop edrseniz başarısız sayılıyorsunuz ve araçtan inidirliyorsunuz buna ve tek hamlede engellere çarpmadan park etmeniz gerek. Bunlar en önemlileriheycan yapmayın bol pratik yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?