- Konu Sahibi akademikuye
-
canım bende 3. sınava gircem ha aktif olarak araba kullanıyorum trafikte hatta 20yıllık araba sürüyorum ama komisyon üyesinin gıcıklığından kaldım son sınavda debriaja bastı ve birden çekti araba pati çekti onun yüzünden kaldım ve genelde para için yaptıkları söyleniyor
aynen öyle hamileyim ve eşim cok pımpırıklı ona ragmen aktif araba suruyorum ama komisyon saolsun delirtti beni inşallah pazar gunu bende gececeğim bakalımkesınlıkle komısyon cok onemli ben de 2 kez komısyonun yüzünden kaldım ne yazık ki... kimse bilen gecer demesin ... 3. sınavda yine gayet iyiydim ve bu sefer komısyon da iyidi gectim....
iyi haberlerini beklıyoruz canım :) bol sans :)aynen öyle hamileyim ve eşim cok pımpırıklı ona ragmen aktif araba suruyorum ama komisyon saolsun delirtti beni inşallah pazar gunu bende gececeğim bakalım
pratiğin yok senin bu yuZden heyecan yapıyorsun. 15 yıllık şöförüm çok iyi hatırlıyorum direksiyon imtihanımı. Çok pratik yapmalısı tek çözüm buArkadaşlar normalde direksiyon başına geçince kurstaki hocamızla gayet güzel araba kullanıyorum ama iş sınava gelince farkında olmadan heyecan yapıyorum ve ikidir kalıyorum. Üçüncü sınavda artık geçmek istiyorum. Yeni sınav sistemine göre direksiyon sınavı zorlaştı yani töleranslı davranmıyor artık komisyon üyeleri. Geçememek canımı çok sıkıyor çünkü kötü değilim direksiyon başında sınav haricindeNe önerirsiniz bana heyecanımı yenmek ve şu sınavı geçmek için....
Ehliyetsizmi kullanıyorsunuz ???aynen öyle hamileyim ve eşim cok pımpırıklı ona ragmen aktif araba suruyorum ama komisyon saolsun delirtti beni inşallah pazar gunu bende gececeğim bakalım
P
pratiğin yok senin bu yuZden heyecan yapıyorsun. 15 yıllık şöförüm çok iyi hatırlıyorum direksiyon imtihanımı. Çok pratik yapmalısı tek çözüm bu
pazar gunu sınav varriyi haberlerini beklıyoruz canım :) bol sans :)
evet bi şekilde pratık yapmam lazım ki zaten sınav parkuru trafık yogun bır yerde orada polis durdurdugunda k-1 belgesinden dolayı sıkıntı olmuyorEhliyetsizmi kullanıyorsunuz ???
geçtimm ve komisyon hayret etti daha önce nasıl bırakmışlar seni diyeiyi haberlerini beklıyoruz canım :) bol sans :)
sakınlestırıcı için dikkat dagınıklıgı yapıyor dıyorlar canımbenimde sınavım bu haftasonu ve 3. girişimheyecandan ölüyorum sınav esnasında ondan kaybediyorum offf off son sınavda sakinleştirici içtim yine bi işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?