Direksiyon sınavından bir türlü geçemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum...

kesınlıkle komısyon cok onemli ben de 2 kez komısyonun yüzünden kaldım ne yazık ki... kimse bilen gecer demesin ... 3. sınavda yine gayet iyiydim ve bu sefer komısyon da iyidi gectim....

kesınlıkle komısyon cok onemli ben de 2 kez komısyonun yüzünden kaldım ne yazık ki... kimse bilen gecer demesin ... 3. sınavda yine gayet iyiydim ve bu sefer komısyon da iyidi gectim....
aynen öyle hamileyim ve eşim cok pımpırıklı ona ragmen aktif araba suruyorum ama komisyon saolsun delirtti beni inşallah pazar gunu bende gececeğim bakalım

P
pratiğin yok senin bu yuZden heyecan yapıyorsun. 15 yıllık şöförüm çok iyi hatırlıyorum direksiyon imtihanımı. Çok pratik yapmalısı tek çözüm bu

benim de direksiyon sınavım 13 eylülde.yarın ve öbürgün sınava giricek arkadaşlarım var.
valla ben de öneri bekliyorum heyecan yapmamak için,ilk girişim benim ama beni korkuttular neymiş müfettişler çok sıkıymış %60 ı kalıyormuş milletin falan

benimde sınavım bu haftasonu ve 3. girişim heyecandan ölüyorum sınav esnasında ondan kaybediyorum offf off son sınavda sakinleştirici içtim yine bi işe yaramadı

Yıllar önce ehliyetimi almıştım. Sonuç: trafik canavarı adayıyım, şu an ehliyetim var diye şehir trafiğine girmeye kalksam allak bullak ederim. Geçemeseniz de üzülmeyin benim gibi herkes de geçmesin zaten. İstanbul'a gelince anladım trafik sorununu gerçekten.

Ehliyetimi bu ay sınava ilk girdiğimde aldım.İş kesinlikle sakin olmaya bakıyor.Sınava girdiğimde kendimi arabanın içinde yalnızmışım gibi düşündüm ve başardım :)

bugun direksiyon kursunda hocam sana nasıl ehliyet vermiyorlar şaşıorum diyor. off heyecan hep bitiriyo bni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…