Dirençli Yumurtalara Çözüm

bade mira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
77
30
38
Merhabalar
Hiçbir yumurta geliştirciye cevap vermeyein yumurtası olan var mı?
Menapur+femara(eylül)
Merional 150+ klomen(
Hiçbirine cevap vermiyor ymuurtalar. Eylül ayında 3 yumurta görülmüştü. Artık 5 aydır yumurta da görülmüyor. 29 yaş amh:0,2 fsh:29 e2:20
19 ocak ta Prp yaptırdım, sanırım o da fayda etmedi.

kısaca sormak istediğim böyle ilaçlara cevap vermeyen ama sonra veren birinlerinden umut görmek😞

Canim pek bilgim yok ama Rabbim isini kolaylastirsin, tez zamanda bir sekilde sana mucizeni kavustursun. Ben de 10 aydir bebek icin deniyorum. Yumurta icin eminim sen de arastirmissindir ama sana bildiklerimi yazayim.
Oncelikle fsh icin testeredisli aslan pencesi cayi icebilirsin hatta direk ibrahim Saraçoğluna yazarsan tahlil sonucunu onlar sana kür onerirler burada bir kac arkadasin amh i onunla artti diye okudum.
Ayrica var olan yumurta kalitesi icin, ari sutu, co10 200 mg omega 3 ve selenyum takviyesi bunlar sart..
beyaz undan pirincten tursusu yapilan seylerden ve paketli her gidadan cips vs uzak durmaya calis,
Gunde 1 ya da yarim avakado , ceviz, findik badem ..

youtubede bir gebenin gunlugu sayfasinda yumurtlama masaji ya da adet sokturucu diye videolari var bunlar yumurtlamayi tetikliyor.
bir de inanirmisin bilmiyorum ama bana iyi gelmisti yine youtubede mucizeler evreni kanalinin nefes ve bioenerji ile yumurta kalitesini artirma calismasi var onuda deneyebilirsin.
Rabbimden umut kesilmez dile kolay biliyorum Allah sana kalbine sabir dayanma gucu versin kardesim.

Merhabalar
Menapur+femara(eylül)
Merional 150+ klomen(
Hiçbirine cevap vermiyor ymuurtalar. Eylül ayında 3 yumurta görülmüştü. Artık 5 aydır yumurta da görülmüyor. 29 yaş amh:0,2 fsh:29 e2:20

kısaca sormak istediğim böyle ilaçlara cevap vermeyen ama sonra veren birinlerinden umut görmek😞
Ben varım canım..yazın iki ay yumurta takibi yaptırdım femara kullandım olmadı.saraçoğlu erken menepoz kürlerini kullanıyodum 4 aydır..şubat gibi karın ağrısıyla dr gittim 2 tane yumurtam göründü.sonrasında geçen ay da kimyasal gebelik geçirdim

Bende varım herşey normal düzenli regl amh.3,39 yaş.28 eş kaymaklı tüp bebek denedik fakat benimde yumurtalıklarim dirençli çıktı ilk tüp bebek te 4 yumurta üçü boş biri tam olgun değil ikincisinde 14 yumurta iki olgun oda olmadı embriyo gelişimi durdu

Merhabalar
Menapur+femara(eylül)
Merional 150+ klomen(

Merhaba, bi gelişme oldu mu?

Ben varım canım..yazın iki ay yumurta takibi yaptırdım femara kullandım olmadı.saraçoğlu erken menepoz kürlerini kullanıyodum 4 aydır..şubat gibi karın ağrısıyla dr gittim 2 tane yumurtam göründü.sonrasında geçen ay da kimyasal gebelik geçirdim
Merhaba, sizin Fsh amh E2 değerleriniz kaçtı?
Kür işe yaradı mı değerlerinizi iyileştirmede?
Bi gelişme oldu mu?

Back
X