aslında doğum hikayemi yazacağım ama çok yorgunum bebişlerim dün tam bir haftalık oldular yoğun hastane serüveni ve birden hızlı tempo bebiş bakımı lohusalığımı yaşama engel bide çok duygusalım
bugün çok uykusuzum babamız yüzünden dünden beri uyumadık ömerim gaz sancısı oldu bütün gece sabah 6.30 kadar hastanede sandalye tepesinde kaldım bebekle ve sonuccccccc koca bi osuruk halbuki gazınıda çıkarmıştı evde ama ayakları çok üşüyor kuzuların çoraplar olmuyor yeni çorap alıncak ufacıklardan şimdilik pauma sardım ayakları iki çorap giydirdim ........
öncelikle kk daki bütün arkadaşlarıma teşekkür edeirm nekadar sevenim varmış yüzümü görmeden acımı yaşan ne kadar çok insan çok mutlu oldum çokkkkkkkkkkk
30 gün 60-70 şişe serum yedim kollarım işkence grömüş gibi damar yolu açılmasından ve bu 30 günde sizler hergün aradınız ama PINAR arkadaşıma ayrıca TEŞEKKÜR ederim en yakınım bile aramadı senin kadar ........gözlerim dolu dolu şuan ÇOK SEVİYORUM SİZLERİ İYİKİ VARSINIZ.........
doğum hikayemi ve bebişlerin resimlerini müsadenizle daha rahat zamanda yapacam çok uykusuzum kuzular uyurken bende uyumak istiyorum .................