Dırımkızı'nın durumunu buradan takip edelim

Oyyy minikleeerimizeee, çok şükür ya,Ay bugün ne güzel bir gün böyle hem 4 bebişimiz daha geldi hemde Birseninde bebişlerinde iyi haberini aldık,, inş. hep böyle güzel haberler alalım,Teşekkürler pınarcım

oh cok sukur :) hep böyle güzel haberler alalim inşaAllahhh :)

birsencim Allah kolaylik versin sana canim :) deger kuzulara tabi keyfiniz hiç bozulmasin emiii Şeniz Şeniz

canım ya Allah çok mutlu etsin sizi çünkü bu mutluluğu çok fazla hak ettin:) meleklerin gözünün önünde ne güzel:)

aslında doğum hikayemi yazacağım ama çok yorgunum bebişlerim dün tam bir haftalık oldular yoğun hastane serüveni ve birden hızlı tempo bebiş bakımı lohusalığımı yaşama engel bide çok duygusalım

bugün çok uykusuzum babamız yüzünden dünden beri uyumadık ömerim gaz sancısı oldu bütün gece sabah 6.30 kadar hastanede sandalye tepesinde kaldım bebekle ve sonuccccccc koca bi osuruk halbuki gazınıda çıkarmıştı evde ama ayakları çok üşüyor kuzuların çoraplar olmuyor yeni çorap alıncak ufacıklardan şimdilik pauma sardım ayakları iki çorap giydirdim ........

öncelikle kk daki bütün arkadaşlarıma teşekkür edeirm nekadar sevenim varmış yüzümü görmeden acımı yaşan ne kadar çok insan çok mutlu oldum çokkkkkkkkkkk
30 gün 60-70 şişe serum yedim kollarım işkence grömüş gibi damar yolu açılmasından ve bu 30 günde sizler hergün aradınız ama PINAR arkadaşıma ayrıca TEŞEKKÜR ederim en yakınım bile aramadı senin kadar ........gözlerim dolu dolu şuan ÇOK SEVıYORUM SıZLERı ıYıKı VARSINIZ.........

doğum hikayemi ve bebişlerin resimlerini müsadenizle daha rahat zamanda yapacam çok uykusuzum kuzular uyurken bende uyumak istiyorum .................

Canım benim hoşgeldin. Valla ağlattın beni senağlama Ben sizleri o kadar seviyorum ki inanın elimden gelse telefonu hiç kapatmayacağım. Hep sizlerden haber alayım, iyi olduğunuzu bileyim istiyorum Şeniz

Sabrın sonu selamet diye boşuna dememişler bacım. Bak onca gün acı çektin ama bunun mükafatı 2 tane aslan gibi evlat oldu sana. Allah sizi nazarlardan saklasın. Sağlıkla bir ömür sürün inşallah a.s.

Demek Ömer'imin gaz sancısı tuttu he. Ay kurban olurum ben onu verene. Eeee bu dünyaya alışmaları kolay değil annesi. Herşey yoluna girecek elbet.

Biz seni bekleriz. Sen şimdi güzelce uyu. Kuzularımız için enerji topla. Biz burdayız. Öpüyorum seni. Ömer'le Ali'mi de kokluyorum kocaman a.s.

canım Allah'ım kurtardı sonunda sağlıcakla seni de bebişlerimizide. yazdıklarını okuyunca benimde gözlerim doldu. iyice duygusallaştık o malum, ama senin çektiklerini de düşününce, analık ne kutsal şeymiş diyorum bi kere daha!! artık siz de bir aile oldunuz. inşallah çoook mutlu bir aile olursunuz. seviyoruz seni!:asigim:

canım benim ya okurken hem güldüm hemde çok duygulandım
şu koca bir osuruk bölümü varya ilahi birsen kaydirigubbakcemile3
ne gzüel meleklerine kavuştun cnm
inan arkadaşlar çoğu zaman akrabalardan daha yakın oluyorlar insana
kendine çok iyi bak tatlım
seni ve bebişlerini kocaman öpüyorum

ay çok duygulandım neysekı hersey yolundaymıssenağlama
allahım saglıkla uzun ömurler versın bebıslerıne mutluluklar dılıyorum canım darısı basımıza ınsallahsenağlama

birrsencimm çok sıkıntı çektin ama bebişelrin sağsalim kucağında.sen iyi hissedince kendini yazarsın hikayeni canım dikkat et kendine..

Cnm tatlı yorgunluklar bunlar, çok şükür evine kucağında bebişlerle döndün sonunda, kız demek çoraplar olmuyoo oyy yerim ben onların fındık kurdu ayaklarınıııı, şimdi benim içimdedemi öyle miniş ayaklar var yaa..
Çok zor günler artık geriide kaldı cnm çok şükür , artık bebişlerinle mutlusun ne güzel.. yavaş yavaş serumların izleride geçecek cnm
Darısı başıma inş., en yakın zamanda bekliyoruss resimlerii

Çok sevindim canım yaa...Allah bağışlasın onları size, sizi onlara inşallah..
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah..
Demek çorapları bile olmuyor ha :)) Olucak Allah'ın izniyle annesi, yetiştiremeyeceksiniz hızlarına kıyafet..
Tekrardan gözünüz aydın, Allah bağışlasın..Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..

birsencim hoşgeldin canım senden böyle güzel haberler almak çok güzel yorgunluğun burdan bile hissediliyor ama artık sen tam anlamıyla annesin darısı başımıza canım allah yardımcın oldu belki yıllardır çektiğin özlem bitti ve sen çok güzel bir örneksin bu zorlukları yaşayan insanlara bir umut ışığısın allah ömerinle alinle eşinle sağlıklı sıhhatli bol gülücüklü ömür nasip etsin kendine iyi bak bizleri habersiz bırakma a.s.

Birsen gözünaydın canım. Allah evlatlarını size bağışlasın, analı babalı büyütsün inşallah.
merak etme canım büyüyüp gelişirler kısa zamanda . sen onlara en iyi şekilde bakıp, büyütürsün. önemli olan onları hayırlısıyla kucağına almış olman, çok sıkıntılar çektin hepimiz burdan takip ettik durumunu, ama çok şükür tosunlarını kucağına aldın. güzel günlerde büyütürsün inşallah.

canım ya ne mutlu sana şimdibunlar tatlı yorgunluklar canım aradan birazzaman geçsin bütün çektiğin acılara değdi diyceksin eminim canım kuzucuklarını kokla bizim için canımhihoyyyt

çok çok sağolun kızlar allah razı olsun güsel dileklriniz için rabbim hayırlı doğum nasip eylesin herkese

kuzuuum gözünaydın burdan takip ettik sürekli bitanem..çook sevindim cnm benim.allah sağlıkla büyütmeyü nasib etsin inşallah cnm

canım benim,,,,,,,,,,,
kendimi görür gibi oldum ilk zamanlarım gibi çok güzel ve zor günler,,,,,
ama annelik dünyanın en güzel duygusu ,
bende paşalarımı büyütüyorum 7 aylık olduk ama her günümüz farklı telaş yoğnluk ve yorgun geçiyor ama herşeye değer......................

allahım isimleriyle anne ve babalarıyla yaşatsın.
tebrikler tekrar canım

canimmm :) maşaAllah ogluslarinaaa senin :) hepinizin iyi olmasina cok sevindim canim..şu gaz sorununuda cok yasamassiniz inşaAllah :) bebişler uyudukca sende uyu dinlen canim..Rabbim yardimcin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…