Dırımkızı'nın durumunu buradan takip edelim

canım benim ya Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim çokkkkk
darısı bizlere inşallah

birsooooommmm inanamıyorum. ne güzel haber bu allahım. canım Allah sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah. çok sıkıntı çektin ama maşallah bak bebişler koç gibi. küvöze bile girmemişler. hadi bir an önce gel evine de bize de anlat her şeyi ayrıntısıyla... merakla, hasretle seni bekliyoruz. seni, Ali'yi, Ömer'i....

:Saruboceq:ay çok şükür sağ salim kurtuldular üçüde sıra bize geliyo artık darısı başımıza inşallah bizde kucağımıza alırız:Saruboceq:

oh cok sukur mutlu haberi aldik sonunda :) birsencim hayirli olsun..geçmiş olsun..bebişlerinle mutlulukla huzurla saglikla yasa emiii

ay ben geç kalmışımmmmmmmmmm
birsen gözün aydın cnm Allah kurtarmış seni
bebişler kuvöze bile girmemiş ne mutlu sana,tebrik ederim cnm
Allah analı babalı büyütsüna.s.a.s.a.s.

MAŞALLAH OĞLUŞLARIMA

Birsencim gözün aydın nasıl sevindim anlatamam allah analı babalı büyütsün inşallah sabrın sonu kocaman mutluluk oldu ne güzel hadi biraz toparlan bekliyoruz artık seni özledik hepimiz

Bebişleride kokla bizim için.

Birsen çok şükür çektiğin sıkıntıların sonunda sağlıkla yavrularına kavuştun. Allah bir ömür sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin. gözün aydın ..

gözün aydın canım kavusmussun bebeklerıne sanırım..
ara ara gırıp okuyordm buradan hıkayenı..uzuntune sıkıntına ortak olduk bıyerde..
ben bıle telasa strese gırdm ınan okurken yazdklarnı..
cok cektın ama degmıstr emınım..Allah analı babalı buyutsn..

birsen tebrik ederim canım.
çok sıkıntılar çektin canım ama bebeklerine kavuştun sonunda.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
inşallah sağlıklı ve uzun ömürlü olsun bebeklerin ve seni hiç üzmesinler.

birsencim canım hadi bekliyoruz oğluşlarının resmini neler yaşadığını inşallah iyisindir canım

canım ALLAH analı babalı büyütsün..2 tane sağlıklı nur topu uykusuz geceler seni beklliyor :) gözünüz aydın...

birsen arkaşımı tebrik ediyorum allah analı babalı sağlıklı büyümelerini nasip etsin hayırlı evlat olurlar inşallah

Kızlar şimdi de Birsen'le konuştum. Dün diğer kuzusunu da gidip hastaneden almış. Bebekler küçük oldukları için hem anne sütü emmeleri hemde mama yemeleri gerekiyomuş. Bu yüzden Birsen önce sütünü sağıp sonra ikiye bölüp öyle veriyormuş kuzulara. Ölçülü olması gerekiyormuş. 3-4 kiloya gelene kadar böyle devam edecekmiş. 3 saatte bir yemeleri gerekiyormuş. Zaten yedirene kadar 2 saat geçiyor. 1 saat sonra aynı telaş yine başlıyor dedi kaydirigubbakcemile3 Ama keyifleri yerinde çok şükür. Biraz zorlanıyorum tabi diyor ama mutlu ya ne güzel hihoyyyt Bebeklerin odası yerleşirken telefon, internet kablosu falan hep sökülmüş. Bugün kardeşi gelecekmiş. Halledecek heralde dedi. Çok selamı var sizlere. Kızların doğum haberlerini de verdim. Çok mutlu oldu hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…