Dirsek kararması

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar malumunuz yaz geldi e kısa kollu tşörtler ,bluzlar çıktı ama nerdeyse herkeste görüyorum dirsekleri kararmış eee tabi benimki de öyle :eek: netten biraz araştırdım limonla ovup bol nemlendirmek lazımmış 2 gündür yapıyorum ama pek bi değişiklik yok gibi sizin uyguladığınız bir yöntem yada öneriniz var mı bu konuda :süslü:

2 günde pek bir değişiklik olmaz zaten, leke değil ki yıkayınca geçsin, zaman içinde o hale gelmiş, lifle ya da peeling etkili bir temizleyiciyle ölü derilerden kurtul sonra düzenli nemlendirmeye devam et, dirseklerini de sürekli bir yere dayama alışkanlığın varsa ondan vazgeç. Limonu sürekli tavsiye etmem, o bölge zaten kuru olduğu için kararma oluyor, limon daha da kurutur.

Kızlar malumunuz yaz geldi e kısa kollu tşörtler ,bluzlar çıktı ama nerdeyse herkeste görüyorum dirsekleri kararmış eee tabi benimki de öyle :eek: netten biraz araştırdım limonla ovup bol nemlendirmek lazımmış 2 gündür yapıyorum ama pek bi değişiklik yok gibi sizin uyguladığınız bir yöntem yada öneriniz var mı bu konuda :süslü:
Sadece ovmak yetmez canim kese atman lazim hem ölü deri atar hemde pamuk gibi olur.

Ben de bu dertten muzdaribim :( Ders calistigim icin ister istemez masaya dayiyorum dirseklerimi sonuc tam bir husran :48: Kese denedim ama pek bir faydasini gormedim. Ama benim kesem biraz yumusakti. Sert bir kese alip tekrar 'dirsek tedavisine' baslayacagim. :53:

Doktora gitseniz yada eczaneye envayi çeşit kremler sunacaklardir. Ama arkadaslara katılıyorum bol kese ile ölü deriden kurtulmak lazım ben torpuluyorum bazen,sonra nemlendirici. Lakin hiç istikrarlı olamadım bazen çok useniyorum:) Ondan harika cozum,müthiş iyi,inanılmaz faydali , gibi ifadelerle destekliyemiyorum fikrimi :)

Patatesi yarıya böl kabuğunla birlikte patatesin sarı kısmıyla ovala güzelce sonra biraz beklet yıka canım. Ben denemedim ama zahide yetişe çıkan bi kdın var o söyledi. Denemekte fayda var.:)

Kızlar tesekkur ederim hepinize önemli olan istikrarlı şekilde devam etmek ve bolca nemlendirmek galiba

Back
X