Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen aynen tek git sen en iyisiEvet ben bilirim
Biz kimseyi götürmedik, eksikliğini de hissetmedim. Hatta aklıma bile gelmediArkadaşlar 12 Haziran da dış çekimim var.nisanlimla beraber gidicegiz.fotografciyla konuştum yanımda yardimci olcak biriside olucakmis.annem tutturmus yanımda arkasin gelsin diyor.iki tane arkadaşım var ikiside evli gel desem kocalarının gönlü olucak mi yani görümcen gelsin diyor.hem.calisiyor.hemde gelmesini istemiyorum.nisanlimla halledemez miyiz bende birinin gelmesini istiyorum ama olmuyor kimseye uymuyor
Benimkinde görümcem ve eşi vardı ama bana yardımcı olacak çok bir şey yapmadılar herşeyi biz ve eşim yaptık ata falan bindim hep ordakiler yardım ettiArkadaşlar 12 Haziran da dış çekimim var.nisanlimla beraber gidicegiz.fotografciyla konuştum yanımda yardimci olcak biriside olucakmis.annem tutturmus yanımda arkasin gelsin diyor.iki tane arkadaşım var ikiside evli gel desem kocalarının gönlü olucak mi yani görümcen gelsin diyor.hem.calisiyor.hemde gelmesini istemiyorum.nisanlimla halledemez miyiz bende birinin gelmesini istiyorum ama olmuyor kimseye uymuyor
Ben daha yeni gittim yanımızda kimse yoktu gerekte yokmusArkadaşlar 12 Haziran da dış çekimim var.nisanlimla beraber gidicegiz.fotografciyla konuştum yanımda yardimci olcak biriside olucakmis.annem tutturmus yanımda arkasin gelsin diyor.iki tane arkadaşım var ikiside evli gel desem kocalarının gönlü olucak mi yani görümcen gelsin diyor.hem.calisiyor.hemde gelmesini istemiyorum.nisanlimla halledemez miyiz bende birinin gelmesini istiyorum ama olmuyor kimseye uymuyor
Bnde gerek yok diyorum ztn fotoğrafci karı koca biz yardım ederiz dediGorumceyi goturme , gorumce ne alaka. Arkadaslarinin da kocasinin gonlu niye olmuyo yani, arkadasina sor kocasinin gonlunu de o düşünsün. Hem ille de biri olmasina da gerek yok bence, annene hayir demeyi ogren
Evet evleniyorumEvleniyon yani o adamla ve o aileyle?
Gerek yok evet fotoğrafcida biz yardımcı oluruz dediBizim dış çekimimizde kimse yoktu.Eşim ve ben sadece. Kimseye gerek olmuyor ki.
Fotoğrafçı ve fotoğrafçının yardımcısı vardı zaten. Bize yardım edilecek bir şey de yoktu. Neye gerekiyormuş ki yardım, yoksa fotocu kendine yardımcı olacak kişiyi sizden mi bekliyor.![]()
Ben düğün çekiminde bile kimseyi götürmedim yani aklıma da gelmedi açıkçası gerek yokArkadaşlar 12 Haziran da dış çekimim var.nisanlimla beraber gidicegiz.fotografciyla konuştum yanımda yardimci olcak biriside olucakmis.annem tutturmus yanımda arkasin gelsin diyor.iki tane arkadaşım var ikiside evli gel desem kocalarının gönlü olucak mi yani görümcen gelsin diyor.hem.calisiyor.hemde gelmesini istemiyorum.nisanlimla halledemez miyiz bende birinin gelmesini istiyorum ama olmuyor kimseye uymuyor
Tekte olur gelenler köşede bekliyor zaten en fazla eşyanızı tutuyorlarArkadaşlar 12 Haziran da dış çekimim var.nisanlimla beraber gidicegiz.fotografciyla konuştum yanımda yardimci olcak biriside olucakmis.annem tutturmus yanımda arkasin gelsin diyor.iki tane arkadaşım var ikiside evli gel desem kocalarının gönlü olucak mi yani görümcen gelsin diyor.hem.calisiyor.hemde gelmesini istemiyorum.nisanlimla halledemez miyiz bende birinin gelmesini istiyorum ama olmuyor kimseye uymuyor
Yanında muhakkak taşıtın bayan olmalı.Arkadaşlar 12 Haziran da dış çekimim var.nisanlimla beraber gidicegiz.fotografciyla konuştum yanımda yardimci olcak biriside olucakmis.annem tutturmus yanımda arkasin gelsin diyor.iki tane arkadaşım var ikiside evli gel desem kocalarının gönlü olucak mi yani görümcen gelsin diyor.hem.calisiyor.hemde gelmesini istemiyorum.nisanlimla halledemez miyiz bende birinin gelmesini istiyorum ama olmuyor kimseye uymuyor
Özür fln diledi hareketleride normale donduSiz ayrılmamış mıydınız ya? En son nişanlınla ilgili baya şikayet ediyodun
AyrilmadimSiz ayrılmamış mıydınız ya? En son nişanlınla ilgili baya şikayet ediyodun