diş çıkarıyor ateşi var iştah yok: (

Fatma aladag06

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
22
8
34
Bebeğim 7.5 aylık diş çıkarıyor ateşi var ve grip bugünden beri kaç gündür istahsiz. Ne yedirmem gerek ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler. Hastahaneye götürsem serum taksalar duzelirmi. 4 saatte bir calpol ve dolven veriyorum ateşi geçiyor ama yemiyor hiç birşey. Yardım edin lütfen: (

Bebeğim 7.5 aylık diş çıkarıyor ateşi var ve grip bugünden beri kaç gündür istahsiz. Ne yedirmem gerek ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler. Hastahaneye götürsem serum taksalar duzelirmi. 4 saatte bir calpol ve dolven veriyorum ateşi geçiyor ama yemiyor hiç birşey. Yardım edin lütfen: (
Canım serum takamıyolar küçük olduklrondan eziyet verip yolluyolar kendi bebegimden biliyom benimki suan bir yasına girdi doktora tabiki götür ateşle evde saklama eger 38 dereceden fazlaysa benimkine tarhana corbası veriyodum bi tek onu yiyodu hastayken ama zorlama yemek istemezse geçmiş olsun rabbim şifa versin yavrularımıza

amin canım . 37.5 ta ateşi fazla değil ama iştahı yok ne emiyor ne yiyor zorla yoğurt yediriyorum onuda döküyor ağzından: '(
Ateşi 36.3 şimdi ama ani inip çıkıyor.

amin canım . 37.5 ta ateşi fazla değil ama iştahı yok ne emiyor ne yiyor zorla yoğurt yediriyorum onuda döküyor ağzından: '(
Ateşi 36.3 şimdi ama ani inip çıkıyor.
Ateşi korkulacak düzeyde değil çok şükür üzerini fazla giydirme oldugunca ama tamamen de soyma üşütmesin biberon yada anne sütü almıyomu ??

Diş cıkartırken ates olur kusma olur he tabı atesı 39 u gecıyorsa götür doktora.ama ates düşürücü fitilden baska bısey verıcegını sanmıyorum.yemek yememe konusuna gelırsek bizler büyük olarak hasta oldukmu agrımız oldumu yemek yıyemıyorsak bebeklerde öyle.zorlama şuan su içsin bol bol.veya sırf sulu çorba tarzı seyler yedırmeye bak bu yememe faslı agrısı gecene kadar olucaktır zaten agrıları geçince tekrar baslar yemege korkma canım

X