Diş dolgusu, teller,implantlar, diş kırıkları v.s. yardim

artemisphoebe

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
5
1
286
38
Kız kardeşimin ergenliğe girdiğinden beri diş problemi var. Özellikle ön dişleri sürekli kırılıyor.dolgular, Kanal tedaviler v.s. yaptır bir yıl sonra tekrar yaptır, yaptır tekrar yaptır... Sürekli bu şekilde. Aranızda diş hekimi olan var ise bize tavsiye edebileceği yöntemler var mıdır? Ne önerirsiniz?

Merhaba diş hekimiyim diş sıkması var mı sabahları şakakları ağrıyorsa çenesi vs diş sıkması olabilir kendide farkındadır fakültede restoratif diş tedavisinde gösterin kardeşinizi üniversite hocasına daha sağlam bi işlem yapabilir diş sıkması konusunu yapılan yeni işlem sonrası oradaki hocaya da danışırsınız gerekli görürse plak vs kullanır

merhaba bi kaç aydır apzımı cok açtığımda en arka dişlerim tarafları ağrıyor ve çıtlama gibi ses geliyor. dayanılmayacak gibi değil diye gitmedim doktora. çene de mi diştemi sorun vardır bilmiyorum. hiç dişlerimle alakalı problem yaşamadım. dişlerimi sıkıyorum öyle bir sıkıntım var maalesef sizce ondanmıdır

Ekleminizde sorun olabilir çene ekleminden ses geliyordur , ama ağzı çok açmayın zaten eklemi zorlar sakız çiğnemeyin esnerken açmayın lokmaları küçük yiyin .

Ekleminizde sorun olabilir çene ekleminden ses geliyordur , ama ağzı çok açmayın zaten eklemi zorlar sakız çiğnemeyin esnerken açmayın lokmaları küçük yiyin .
dişimde ağrıyor gibi hissediyorum ama. ağzımı çok açmıyorum ona rağmen ses geliyor ve ağrı yapıyor.

dişimde ağrıyor gibi hissediyorum ama. ağzımı çok açmıyorum ona rağmen ses geliyor ve ağrı yapıyor.
Ben burda uzaktan ne yazsam boş açıkçası ama ses geliyo dediniz eklemdir bende de eklem sorunu var bende çok açmıyorum ağrı yapıyor bazen gece diş sıkınca daha çok ağrıyor ama çoğu insanda eklem problemi var zaten ve bende elimden geldiğince esnerken yerken dikkat ediyorum 20 likler ağrı yapabilir gömülü vs çürük dişiniz vardır diş hekimine gidip muayene olun filminize bakıp en doğru yorumu muayene eden hekim yapar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…