Diş eti ameliyatı

innocentee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2018
283
197
103
Merhaba, daha çok bilgi alırım diye bdv bölümüne açmak istedim, yine de sorun olursa taşınabilir. Çok fazla diş kaybım var ve bir an önce tedaviye başlamam gerekiyor. 1.5 ay önce film çektirdim, doktorla görüştüm ve acilen öncelikle diş eti ameliyatı olmam gerektiğini söyledi.Çok araştırdım,çoğunluk bazı kürlerle düzeldiğini gerek olmadığını, meşakkatli bir süreç olduğunu ve damaktan parça alınıp dikildiğini söylüyor. Genel kanı bu yönde. Tereddüte düştüm çünkü bir kaç ay önce başka yere taşındım,çocuklarım küçük ve emanet edebileceğim kimse yok, maddi olarakta hazır değilim(13 bin ücreti). Bu tedaviyi tecrübe eden kimse varsa kaç saat sürüyor, ortalama kaç günde iyileşiyor gibi görüşlerini bildirirse sevinirim. Ya da bilir kişi varsa tavsiye eder mi gibi görüşlere ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Benim arkadaşımda bu şekilde ameliyat oldu damağını diktiler 60 bin civarı bi ödeme yaptı. Ama onun başka işlemleri de vardı tabi.

Ben yaptırdım. Devlette oldum. Çok harika bir doktora denk geldim. Ben çok korkuyordum ama o kadar korkunç değil. Damaktan parça alınıp on diş etine dikiliyor. İki üç gün ağrı oluyor. Ama benim çok şiddetli bir ağrım olmadı. Tavsiye ederim korkmayın. Ben vazgeçmeyi bile düşündüm ama gerek yokmuş o kadar korkmaya.

Saat filan değil Mak. 30 dakika sürüyor. İlk iki gün ağrı oluyor. 15. Gün dikişler alınıyor.

Çok teşekkür ederim zahmet edip uzun uzun detay verdiğiniz için. Ağrıdan ziyade süre canımı sıkıyordu ama uzun sürmüyormuş çok şükür o halde çocuklarımı da yanımda götürebilirim olacağım zaman. Maalesef İstanbulda sıra almak mümkün değil diş tedavisi için.

Tam detay vermedi hasta bekliyordu diye ama olmazsam geri kalan dişleriminde döküleceğini belirtti.

O zaman yaptirmalisiniz. Kocaniz isten izin alip biraz cocuklara bakamaz mi? Kur falan hikaye, etler icten ice curumusse onu geri cevirecek hicbir sey yok, derinin yamanmasi gerekiyor.

Genel olarak diş problemi varsa hemen yaptırın sayın üyeler, enfeksiyon çürüme ne varsa daha da ilerliyor diğer dişlere de geçiyor sonunda hem daha acılı operasyonlar oluyor hem de daha çok paraya patlıyor ... Konu sahibesi 13bin bence diş için fena değil, kredi kartına taksit yaptırın. Bütün dişleriniz dökülürse o zaman proteze dünya para harcamanız gerekiyor. Annemin dişleri kötüydü, zaten yaş da 60a dayandı , doktor hepsini yapalım demiş alt çene üst çene 150.000lira ödedik.

tam işlem nedir? ben mesela flep ve küretaj islemi olmuştum dislerimden. iki seansta yaptilar bir sag taraf bir sol taraf icin, birkac hafta aralıkla yaptirmistim. dis etini aciyorlar, icini temizleyip dikiyorlar. bir hafta sonra da dikisleri açıyorlar.
tek basima gitmistim, zaten uyusuyor bir aci hissetmemistim, sonrasinda da bol bol agri kesici icmistim.
öyle büyütecek- korkulacak bir operasyon degildi.
eger sizin isleminiz de buysa hic korkmayin, basit birsey

Alt dişlerimde diş eti çekilmesinden dolayı yapılmıştı küçüktüm çok kolay oldu iyileşti korkmayın faydasını gördüm.

Damaktan bir parça et kesilip diş altına dikiliyor . ben 3.-5 gün falan aşırı derecede çok ağrı çekmiştim ama bu ağrı diş etinin dikildiği yerde falan olmuyor- direkt damakta oluyor bir şeyler yerken dokununca çok acıyor hatta resim var . Koruma için üst damağıma şeffaf plak yapıldı ben kullanamadım neden bilmiyorum ama siz bu detaya ölçüler alınırken çok dikkat ederseniz rahat geçirirsiniz

Diş eti estetiği yaptıracaksanız ben onu da yaptırdım .o daha basit daha kolay ama kesinlikle neşterle kesime izin vermeyin, ekstra ücret ödeyerekten lazer kesim yaptırın ertesi gün zaten yakılan etlerde dökülmeye başlıyor ve hiçbir şekilde ağrı sızı hissetmiyorsunuz çok rahat geçiriyorsunuz.
Çocukla gitmeyin çocuğu ameliyathaneye almazlar işlem 40 45 dakika falan sürüyor

Eklentiler

• IMG_0908.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_0907.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 121
Eğer diş eti estetiği yaptıracaksanız onun görüntüsü biraz çirkin olduğu için buraya atmak istemedim özelden gönderebilirim

Benim acı eşiğim çok düşük olduğu için iki gün eşim enjektörle sütle beslemişti beni kuş misali

O zaman yaptirmalisiniz. Kocaniz isten izin alip biraz cocuklara bakamaz mi? Kur falan hikaye, etler icten ice curumusse onu geri cevirecek hicbir sey yok, derinin yamanmasi gerekiyor.
Teşekkür ederim öncelikle. Kocam yok,yalnız yaşıyorum çocuklarımla. Çürüdüğünü de söylemedi ben film çektirip ravdevusuz gittiğim için içerde hastası vardı, ayak üstü 3,4 dakika konuştu. Diş eti ameliyatı olman lazım dedi.Bir de kemik erimesinden bahsetti.

Haklısınız tabii ki. Çok geçmiş olsun.

Bence cesaretin edip yaptırın. Çünkü diş kaybı çok daha büyük soruna ve masrafa sebep olur. İşlem sonrası dikkatli davranırsanız hızlıca iyileşirsiniz zaten.
Arkadaşınız yok mu ya da yakın biri. Çocuklara bakıversin yarım gün.

Haklısınız, teşekkür ederim. Ailemin çoğu üyesiyle görüşmüyorum,çok yakın kardeşim gibi arkadaşlarım var hepsi farklı şehirlerde. Benim derdim acı çekmek değil o kısmı hiç önemli değil. Bir üyenin yarım saat sürmüş işlemi, içim biraz rahatladı kısa sürüyorsa kızım kardeşlerine 1,2 saat bakar dişçide.Zaten muayenehane daire. Ev gibi.

Çok teşekkür ederim öncelikle ve geçmiş olsun. Kışın tekrar diş çektirdim ve doktor kistlerden şüphelenip film istedi, ilk fırsatta çektirip gittim ve 3,4 dakikalık bir konuşmayla önceliğin acil olarak diş eti ameliyatının olduğunu,2 3 sene sonra hepsinin döküleceğini ve kemik erimesi olduğunu söyledi. Derdim acısı değil saatler sürüyorsa çocuklarımı bırakacak kimse olmaması. Tek endişem bu.

Konu sahibesi ayakustu olmus ama bence once iyice muayene ol. Annemde de kemik erimesi var(di) bu arada, 2 yil ilac icti simdi tum degerleri yukseldi Bilmiyorum o is icin doktora goruncek misin ama D vitamini ve kalsiyum kombine takviye al mutlaka, D vitamini iskalama. Osteocare diye bir marka aldik biz, multitakviye cinsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…