• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş eti ameliyatı

Konu sahibesi ayakustu olmus ama bence once iyice muayene ol. Annemde de kemik erimesi var(di) bu arada, 2 yil ilac icti simdi tum degerleri yukseldi :sampiyon: Bilmiyorum o is icin doktora goruncek misin ama D vitamini ve kalsiyum kombine takviye al mutlaka, D vitamini iskalama. Osteocare diye bir marka aldik biz, multitakviye cinsi.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Vücut değil çene kemiğinde erime olduğunu söyledi, bu durumun vücutla da alakası var mı bilmiyorum ama.

Haklısınız, teşekkür ederim. Ailemin çoğu üyesiyle görüşmüyorum,çok yakın kardeşim gibi arkadaşlarım var hepsi farklı şehirlerde. Benim derdim acı çekmek değil o kısmı hiç önemli değil. Bir üyenin yarım saat sürmüş işlemi, içim biraz rahatladı kısa sürüyorsa kızım kardeşlerine 1,2 saat bakar dişçide.Zaten muayenehane daire. Ev gibi.
O kısım iyi en azından, muayenehanenin daire olması. Çocuklar birbirlerini eğlendirecekler artık sizin iş bitene kadar. Ertelemeyin.

Damaktan bir parça et kesilip diş altına dikiliyor . ben 3.-5 gün falan aşırı derecede çok ağrı çekmiştim ama bu ağrı diş etinin dikildiği yerde falan olmuyor- direkt damakta oluyor bir şeyler yerken dokununca çok acıyor hatta resim var . Koruma için üst damağıma şeffaf plak yapıldı ben kullanamadım neden bilmiyorum ama siz bu detaya ölçüler alınırken çok dikkat ederseniz rahat geçirirsiniz

Diş eti estetiği yaptıracaksanız ben onu da yaptırdım .o daha basit daha kolay ama kesinlikle neşterle kesime izin vermeyin, ekstra ücret ödeyerekten lazer kesim yaptırın ertesi gün zaten yakılan etlerde dökülmeye başlıyor ve hiçbir şekilde ağrı sızı hissetmiyorsunuz çok rahat geçiriyorsunuz.
Çocukla gitmeyin çocuğu ameliyathaneye almazlar işlem 40 45 dakika falan sürüyor
Tekrar çok çok geçmiş olsun. Yok benimki estetik değil mecburi birşeymiş. Uzunca yazıp zahmet ettiğiniz için teşekkür ederim.

Back
X