Diş eti rahatsızlığı

kirmizicilek16

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
3.377
1.225
373
37
[sıze=3]kızlar benim rahatsız olduğum bir derdim var

ağzım kokuyor...
Yanı aç olmasam dahi koku oluyor ve ben bundan çok rahatsızlık duyuyorum
sürekli ağız spreyi kullanıyorum dişlerimi fırçalarım ama sanırım diş etlerim le alakalı bir problemim var
küçüklükten beri parmak emerdim bu yüzden dişlerim de yamukluklar var onla alakalı olabilir mi acaba?
Bazen gece dişlerimi çok sıktığımı fark ediyorum sabah tükürdüğüm de kanlı oluyor tükürdüğüm

biraz da diş olunca tedirgin oluyorum korkuyorum :18:

Ramazandan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum ancak ilk olarak nasıl bi tedavi uygulanır ne yapılır
giden bilen var mı?[/sıze]

diş ipi kullanıyormusunuz?
Dişler yamuksa fırça araları tam almıyor fırça + ip kullanın diş eti için paradontax macun çok iyi

ağız kokusu illa dişlerden yada diş etlerinden kaynaklanmaz
tabiki ilk bunun üzerinde durup araştırmak daha mantıklı
ancak midemizi üşüttüğümüzde bile ağız kokusu olur
seninki yıllardır süregelen bir durummuş
böbrek bozukluklarında böyle sorunlar olabileceğini duymuştum
ihmal etme

Agiz kokusu daha cok mideden oluyor. Muhtemelen sabahlari ac karnina mide ilaci kullnman gerekicek bir sure

Nisanliminda o sorunu vardi dis hekimi curuk oldugunu tespit etti film cektirdi kokte iltihap var dedi bugun cekildi disi cok heyecanliyim :) umarim gecmistiir o koku dahada gecmezse mideyle alakali oldugunu okumustum dogru doktora.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ağız kokusunun kaynaklarından biri de özellikle 20lik yaş dişi çürükleridir. Bu dişler yeme içme fonksiyonlarını yerine getirmede aktif rol oynamadıkları için siz birşey yiyip içerken canınızı yakmaz ama sinsi bir koku alır yürür ağzı. Bu arada dediğin sorunları ben o kadar çok yaşadım ki ondan böyle konuşuyorum =)
Yalnız dişlerini sıkıyorsan o önemli bir sorundur, bende de vardı aynı sorun. Dişçinden ağzının kalıbını alıp sana dişlik yapmasını iste ve her gece mutlaka tak, ben onu takmaya başladığımdan beri çenemdeki ve diş diplerimdeki ağrı oldukça azaldı, çürük yaşama durumumumda da gözle görülür bir azalış var.

dişlerim de hiç çürük yok ayrıca 20 lik dişlerim de çıkmadı yada ben farketmedim diyeceğim :)
sadece parmak emdiğim için yamuk çıktılar

gideceğim bayramdan sonra inşallah
büyük ihtimal iltahaplı diş eti

peki nasıl tedavi uyguluyorlar

Diş etin iltihaplıysa fırçalarken falan canın yanar, kanar fırçalama sonrası falan. Var mı böyle bir durum? Benim diş etim iltihaplandığında antibiyotik verip göndermişlerdi dişin kendisinde bi sorun olmadığı için, şükür geçti.

evet canım oluyor kanama tatlı bi kaşınma ve acıyor

anladım inşallah benim de geçer...
Başka bi tedavi uygulamadılar dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…