• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş fircalamaktan hoşlanmayan bir eşiniz olsa nasıl ikna edersiniz

alaimisemaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
1.705
1.072
133
Eşimle tartıştık aslında birbirimize kırıldık desem daha doğru olur.
Her şey çok normaldi başta... Akşam süslendm puslendim kocamin işten gelmesini bekledim uzun bekleyişin ardından nihayet eşim geldi beni görünce bu ne hal demesin mi. ( normal bir kıyafet giymistim öyle enteresan fantazi şeyler değildi aklınıza bir şey gelmesin :37:)
Neyse bir sıfır başladık moralmen. Çok takmadim biraz oturduk falan bizimkinin ağzı yağlı yağlı köfte kokuyordu kendisini çok Afedersiniz öpmemi istedi valla midem almadı yanağından öptüm nedenini sordu ben de yağlı yağlı köfte kokuyorsun dedim sırf dişlerini fircalamasi için ama tam tersi bana Küstü bu böyle mi söylenir dedi. Nasıl demem gerekiyor sorum cevapsız kaldı.
Ya kızlar iki haftada bir dişini fircalayan bir eşiniz olsa ona ne söyleyerek dişlerini en azından üç günde bir fircalamasini sağlarsınız. Yani ben bu olayda suçlu muyum anlamadım.
Ofkemden gittim günlük kiyafetlerimi geri giydim geceyi de berbat ettim uf ya çok canım sıkıldı :43: şimdi konuşmuyoz af dilemeye dilerim de bu sorunu kökten halletmek istiyorum. Kendisine daha önce defalarca dedim zaten hep benim zorumla fircalar. Kokulara hassasim napim hoşuma gitmiyor çok uzattım sanırım. Cevap verenlere teşekkür ederim. Vermeyenin de canı sağolsun ne diyim. Iyice sacmaladim göndere basayim en iyisi :26:

Eşimle tartıştık aslında birbirimize kırıldık desem daha doğru olur.
Her şey çok normaldi başta... Akşam süslendm puslendim kocamin işten gelmesini bekledim uzun bekleyişin ardından nihayet eşim geldi beni görünce bu ne hal demesin mi. ( normal bir kıyafet giymistim öyle enteresan fantazi şeyler değildi aklınıza bir şey gelmesin :37:)
Neyse bir sıfır başladık moralmen. Çok takmadim biraz oturduk falan bizimkinin ağzı yağlı yağlı köfte kokuyordu kendisini çok Afedersiniz öpmemi istedi valla midem almadı yanağından öptüm nedenini sordu ben de yağlı yağlı köfte kokuyorsun dedim sırf dişlerini fircalamasi için ama tam tersi bana Küstü bu böyle mi söylenir dedi. Nasıl demem gerekiyor sorum cevapsız kaldı.
Ya kızlar iki haftada bir dişini fircalayan bir eşiniz olsa ona ne söyleyerek dişlerini en azından üç günde bir fircalamasini sağlarsınız. Yani ben bu olayda suçlu muyum anlamadım.
Ofkemden gittim günlük kiyafetlerimi geri giydim geceyi de berbat ettim uf ya çok canım sıkıldı :43: şimdi konuşmuyoz af dilemeye dilerim de bu sorunu kökten halletmek istiyorum. Kendisine daha önce defalarca dedim zaten hep benim zorumla fircalar. Kokulara hassasim napim hoşuma gitmiyor çok uzattım sanırım. Cevap verenlere teşekkür ederim. Vermeyenin de canı sağolsun ne diyim. Iyice sacmaladim göndere basayim en iyisi :26:

alınmış ya kırılgan heralde..güzel kokulu macunlar var cnm zevklı hale getırebılrsıni hatta onu gaza da getırebılrsın dıslerına bakım yaptığında cok hos oluyosun dıye.tatlı dıll.... gerisi biliyosun zaten, biz kadınlar istediğimiz herseyi yapabiliriz, sen sakın üstüne düşme bu konunun ters tepmesın canım :) kalbi içinde ama agız saglıgı cok onemlı, bence makallaler falan okut, alışır ama bıraz sabret cnm..

Canim benim, bir yolunu bulup alistiracaksin... Cocuk gibi davranmasinin ne anlami var... Vucuttaki hastaliklar agiz dan basliyor, agiz sagligi cok onemli. İyi dusun, bulursun bir yolunu, esini taniyan sensin... Halledersin bu isi...:1:

benim eşimde diş fırçalamaya hep üşenirdi.ona bir gün dedim ki.çocuğumuz olsa,ona dişlerini fırçala desem babam da fırçalamıyo ki der.sen çocuğumuza böyle mi örnek olacaksın dedim.sonra hak verdi bana.hergün olmasa da 2 günde bir fırçalıyo şimdi:)

Sağolun varolun kızlar.. Şu a gitti yattı erkenden uf ya biraz fazla açık sözlüyum sanırım..
Sağlıktan ikna etmeye çalışmıştım olmadı bir tek çürügu yok benden iyi ben her gün fircalarim. Ya aslında fircalamama sebebi her fircalayista dişleri kanıyor çok sıkı yapısı var.
Fircaladiginda ne güzel kokuyorsun hoşuma gidiyor falan da dedim. Ama o da kar etmedi. :44:

Böyle erkekler mi var yeryüzünde ? Konu sahibi, 3 günde bir diş fırçalamaya ikna etmek nedir ? Senin söylemene bile gerek kalmadan dişlerini fırçalamalı sık sık. Bunun kibar veya kaba yolu mu var ? Şoka girdim ya !

Bence geceyi siz değil eşiniz mahvetmiş. Günde bir kez olsun diş fırçalamanın nesi zor? Kaç yaşında adam bu ya...

eger gercekten öyleyse daha buyuk sorunlar var demektir agiz kokusundan baska
cürükler taslar vs vs vs
beraber calistigi is arkadaslari tahamul edemiyorlardir
simdi eski is yerimi düsünsem bir cok isim sayarim agzi les gibi kokan
ben o kadar rahatsiz olurum ki bu durumdan
sigara icen biriyim
her sigaradan sonra Listerine gargarim yapilir yada dislerimi dis macunu ile fircalamadan calkalardim
ucusta görevliydim düsünün bazu hostesle fistik gibi kadinlar ama agizlari les gibi kokuyor

kusur bakmayin esimde böyle bir durum olsa öpüsemem bende

Cok sasirdim aranizda biraz mesafemi var samimiyet olarak.biz esimle uzun yil beraberlegin ardindan iki.aylik evliyiz.eaim daha onceden iki gunde uc gunde bi fircalardi.evlendikten sonra tatli dille cozdum.mesela"disini fircaladiktan sonra seni opekten cok hoslaniyorum..mis gibisin..bayiliyorumtemiz olmana askim..gibi..diye diye esim dislerini fircalamadan yataga gitmiyor:) agzimdan hic disini fircala lafi cikmadi..
Birde esimde yemeklerden sonra opmek ister agzin yagli pfff askimm olmaz dedigimde guler..ayni seyi ona ben yaparim.falan guler geceriz:) kusmesine cok sasirdimm

Allahtan kokuya karsi hassasmissin..

3 gunde bi fircalamaya ikna etmek nedir ya?

Tavrini koy, opme. Sen onun icin giyinip susleniyosun ya, o da disini fircalasin bi zahmet gunde 2-3 defa..

keske bırden oyle demeseydın canım...kendını aşagılanmıs hıssetmıstır belkı..
esım dıslerını genelde duzenlı fırcalar ama 1 gun fırcalamasa ben ona dıyorum ac bakayım agzını aaa ne guzeldı oncedenn senın dıslerın bembeeyazdı cok mu sıgara ıctın bugun falan dıye..o da yok dıyo hemen fırcalamaya kosuyo..

kırılmıs bellı kı ama kendını de o kadar suclama..ınsan 2 hafta dıs fırcalamaz mı?

Konunuzu okuyunca canım köfte istedi desem :26::26:
Bu arada yanına yanaşınca dişlerimizi fırçalayalım sonra deyip elinden tutun götürün banyoya .

Dis temizligi konusunda cok hassas biri olarak daha sevgiliyken sogurdum ben ondan.
Yerinizde de olsam "dislerini fircalamadan yanima gelme" filan diye tepki koyardim herhalde, sinir bozucu birsey bu bana gore. Cocuk mu bu kandirasin, hadi bakalim simdi dis temizleme vakti diyip elinden tutup banyoya goturesin... Koskoca adamin artik kendisi bilmeli bunun onemini.
Dislerini fircaladiktan sonra bu konuda ona gaz verirdim sanirim, guzel sozler ederek. O da artik gaza gelsin de benim uyarmami beklemesin diye...:37:
Zor isiniz. Bu yasina kadar bunun aliskanligini kazanmamis insana bunu kazandirmak... Kolay gelsin.

Geceyim mahf ettim diyosunda..

esin geceyi mahf etmis.Siz degil
Giydigin kiyafete o laf etmis, ve kucuk cocuk degilki disini
fircalamaya.sen ikna edesin bunu kendi dusunmesi lazim.
bakimli olmasi lazim..

bende eşimle 9 yıldır tanışıyorum çok samimiyim ve 2 yıllık evliyim ama ben eşime öle sölesem benim eşimde alınır.ki söylemem.erkeklere nasıl hoşlandığını neyden hoşlandığını söyleyerek yaptırmak gerekiyo.yani bizli cümleler kurmak lazım.beraber fırçalayabilirsiniz bence biz eşimle öle yapıyoduk ilk zamanlar ben pek fırçalamayı sevmezdim o hadi aşkım dişlerimizi fırçalayalım derdi :34:

işine gelmiyor ya tepkisi normal..hele sen aynı durumda olsaydın, vay efendim kendine bakmıyorsun, evlendikten sonra saldın kendini

daha bi ton laf.. :27:

Ben ilk sevgilime 'benim yanıma gelmeden önce dişlerini fırçala' diye direk söylemiştim
Ağız kokusu yani bu hiç çekilmez

Pöfff :53:
2 haftada diş mi fırçalanır ?
En azından günde 1kez fırçalasın bari zor birşey mi?
Ailecek fırçalama alışkanlığımız var diş ipi kullanımını da asla ihmal etmeyiz sağlık bu...
Bir kadın olarak erkeğin ağız ve el temizliği benim için çok önemlidir asla da ter kokmamalı her gün duş hele hele özel anlarda önce duş :50:
Böyle eşler ömür törpüsü olur siz de hata yok hata eşiniz de ...
Dişeti kanıyorsa dr. a görünmek şart ee kanaması da normal fırçaya alışmamış ki dişleri yabancılıyor haklı olarak :34:

Back
X