dış gebe miyim normal mi yoksa düşük mü yapıyorum

Fatmaeyup

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
5
4
3
34
Merhaba kizlar. Birkac gun once test sonucumu yine sizlerle paylasip hamile miyim diye heyecanla sormustum. Test sonucum pozitifti kan testindede hamile cikmistim. Dün doktora gittim hcg degerim dunki testte 900 du doktor ultrasyonda 1 mm kadar dedi tam görünmüyor dedi. Bugunki hcg m 637 ama ikisini farkli labaratuvarlarda yaptirdim. Doktor vajinal ultrasyonla bakti kese olusmamis dedi ya dis gebesin yada dusuk yapiyorsun dedi. Ama en ufak bi sancim kanamam yada lekelenmem yok. Sizce degerin dusuk cikmasi labaratuvar farki olabilir mi? Yada cok erken oldugu icin kese olusmamis olabilir mi?

cnm değerlerimiz aynı benim ilk 637 çıktı ikinci testte 900 üçüncüde 1091 ama düşükle sonuçlandı malesef umarın seninki iyi olur Allah hayırlısını nasip etsin

Kese gorunmedi canim yaa. Normalde iki gun arayla kan testi istedi ama ben bekleyemeyecegim bugünde gideceğim hastaneye. Canim dusuk belirtisi olsa sancim yada kanamam olmaz miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…