dış gebeliği iğne tedavisiyle sonlananlar nasıl bir sürecten gectiniz?

dtk

ömrümün miladı..
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
406
38
298
Kayseri
arkadaslar merhaba.benimde dış gebeliğim tek doz iğne ile sonlandı.laporoskopi olan yada tüpü alınan arkadasların tekrardan hamile kaldıklarını okuyorum buradan.ama iğne olanlarda tüpte hasar varsa kalabiliyomuş.benim gibi aynı durumda olan arkadaslardan bilgi istiyorum
*doktorum 3 ay korunmamı söyledi hatta yasım genc die 6 ay korunursan iyi olur dedi.
*3 ayın sonunda bi rahim filmi cekelim sorun nerde bi bakalım dedi

sormak istediğim ;
ne kadar süreyle korundunuz,korunmayı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldınız,rahim filmi cektirdinizmi ve son olarak dış gebeliğiniz tekrarladımı
şimdiden vereceğiniz cevaplar için tesekkür ediyorum

merhaba benimde gebeliğim dış gebelik şüphesi nedeniyle geçtiğimiz hafta pazartesi sonlandırıldı gerçi ben iki gün öncesinde de düşük yapmaya başladım. Sana senin soruların için yardımcı olamayacağım ama senin teşhisini nasıl koydular nasıl bir süreç yaşadın mümkünse paylaşır mısın?

slm cnm.geçmiş olsun.bende senin gibi tek doz iğneyle dış gebeliği sonlananlardanım.3 ay korundum 4.ay hamileydim.filim çektirmedim.şu an bebişim bir yaşına girdi bitanede 3.5 yaşında bi oğlum var.be dış gebelik snrsı geleceğe umutla bakanlar topiğini açtım senin benim gibi bir sürü arkadaş var yüzde 90 ı şu an hamile.topikte ilk hamile kalıp bebeğini kollarını alan ben oldun ama diğer kızlrda doğurmak üzere nerdeyse..merak ettiğin bişey olursa oradada sorabilirsin kızlar sana yardımcı olur..

canım ben beklenen adet gününmde normal adetimi oldum ama 3 gün sürdü.adet günü testim pozitif cıktığı için sonradan kan testi yaptırmıştım gebeliğimi o zaman öğrendim.doktora gittiğimde değerim 422 den 800 lerde olması gerekirken 569 cıkmıştı.doktor o zaman kesin dış gebelik demedi ama olabilir dedi.sürekli kan testi yaptırdım ultrasonda hiçbişey gözükmüyordu.kan değerlerim 2 ser gün arayla 422-569-832 10 gün sonra değerim ise:3444 ve ultrasonda hiçbişey yoktu.vajinal muayene sonrasında bile doktor benim yönlendirmemle ancak görebildi.sol kasığımda gecmeyen bir ağrım vardı canım.sol tüpümdeymiş 7 haftalık muhtemelende ölüymüş.en son cumartesi gittim doktora değerim 26ya düşmüş.cok şükür atlattım.rabbim kimseye yasatmasın.ama bunada şükür ameliyata gerek kalmadı

cok moral oldu canım cok tesekkürler. cvp yazdığın içinde ayrıc tesekkürler.topiği sürekli takip ediyorum ama coğu arkadasımız ameliyat olduğu için burdan sormak istedim.bu arada Allah bağışlasın ne güzel 2 tane yavrun var.darısı tüm isteyenlere olsun içinde banada.tabiki hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…