- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.468
- 78
- Konu Sahibi mavispreyboya
Öyle tabi kuzum benim onu içinde hissetmeye başlayınca annelik duygusuda başlıyor ama üzülmeyelim Rabbimize emanet onlar en güzel yerdeler Allah a meleklere emanet onlar tek tesellimiz o zaten sende öyle düşün üzme kendini bi gün kavuşacaz onlarada dünyada da inşallah tekrar hayırlısı ile sağlıklı kardeşleri nasip olacakÇok haklısın zaten insanın kendini toparlaması zor oluyor
Allah veriyor gücünü kuzum valla bizde çok kötüydük hele bu sonuncuda. Hala bile aklım kayıyor bazen giriyorum o moda. Hemen toparlamaya çalışıyorum sonra.
Allah razı olsun sende benim dualarımdasın acının büyüğü küçüğü olmuyorki canım benim 1 taneside evlat 4 tanesi de evlat hep aynı acı. Rabbim yaşatmasın hiçbirimize birdaha inşallah
Canım biz gittik 3 düşük oldu dedik. Benden 2 tüp eşimden 1 tüp kan aldılar. Benim kromozom ve kan pıhtılaşmasına bakmak için eşimin sadece kromozom.
Doktorumun dediği kromozomlarda problem çıkarsa tüp bebek yapılcak.
Benim kanımda problem çıkarsa hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneler ve hapa başlıcam.
O gün bir başka doktor gittim. O doktorda dedi artık hiçbir sorun çıkmazsa bile testlerinde yinede hamile kaldığında önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne kullanıcaksın ve daha sıkı takip edicez dedi.
Tamam kuzum çok sağol Allah razı olsun senden onuda yaptıralım önce den önlem almak gerek sonuçları ağır oluyor sonra Rabbim yardımcımız olsun inşallah herşey onun elinde