canım korkma daha gebelık çok yenı.ılk ığneden sonra genelde yukselıyor ve ıkıncı ığneden sonra bellı olur durumun.kuçuk olduğu ıçın değerın duşer dıye duşunuyorum.hıç olmadı amelıyat ne son çare.dualarımız senınle.allah yardımcın olsunArk merhaba salı günü dış gebelik teşhisi kondu pazar 95 ti kan değerim salı günü 91 di salı günü doktorum dış gebelik teşhisi koydu ve 50 mg iğne yaptı ama bugünkü değerim 114 çıktı aradım kendısını ve pazartesine kadar bekle tekrar kan ver duruma göre ikinci dozu yapıcam dedı nolur bana akıl verın kafayı yicem korkuyorum siz iğne olduktan ne kadar süre sonra düştü değeriniz
Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun kanamam devam ediyor ve bugün 13.gun yüksek değil ama korkuyorum ilk kez 100ü geçti benimde Rabbim bir çıkış yolu versinÇok üzüldüm ardaemre, seninle aynı dönemde hamile kaldım bliyorsun, bana da önce ektopik sonra heterotopik gebelik teşhisi kondu. Şimdi ise 18500 değerim ile hala belirsizlik yaşıyorum...
Konu hakkında bilgim yok ancak çok üzüldüğümü söylemek istedim. Allah yadımcın olsun. Doktorun bekle dediyse bekle arkadaşım, ağrın sızın veya kanaman var mı?
Can'ım normalde bat günüm 18 eylüldü bir hafta geçti kanamam başladı ilk başta kimyasal dedıler ama deger düşmedi sonra kafayı yiyicem yemin ederimcanım korkma daha gebelık çok yenı.ılk ığneden sonra genelde yukselıyor ve ıkıncı ığneden sonra bellı olur durumun.kuçuk olduğu ıçın değerın duşer dıye duşunuyorum.hıç olmadı amelıyat ne son çare.dualarımız senınle.allah yardımcın olsun
canım dur bak stres olma.değerlerın duşuk allahın ıznıyle çabucak kurtulursun.ben ıkı kere geçırdım çok zor oluyor bılıyorum.ama yapacak bırşey yok sabretmekten başka.kendını hırpalama bol bol dua et.Can'ım normalde bat günüm 18 eylüldü bir hafta geçti kanamam başladı ilk başta kimyasal dedıler ama deger düşmedi sonra kafayı yiyicem yemin ederim
Allah razı olsun hayırlısı ile deger düşsün başka birşey istemiyorum inanki çocuk olayımızda sildim kafamdan artık Ikı oğlum var Rabbım onlara uzun ömür versin inşcanım dur bak stres olma.değerlerın duşuk allahın ıznıyle çabucak kurtulursun.ben ıkı kere geçırdım çok zor oluyor bılıyorum.ama yapacak bırşey yok sabretmekten başka.kendını hırpalama bol bol dua et.
anladım canım.bakne guzel varmış elınde çok sevındım.hayırlısıyla duşer ınşallah.hayırlı haberlerını beklıyorumAllah razı olsun hayırlısı ile deger düşsün başka birşey istemiyorum inanki çocuk olayımızda sildim kafamdan artık Ikı oğlum var Rabbım onlara uzun ömür versin inş
Allah razı olsun inş salı günü 91 di salı iğne oldum dün baktırdım 114 olmuş ama 3 günü yükselebiliyormus 4 gündem sonra düşüşe geçiyormuş oazartesı tekrar kan istedi doktorÖncelikle sakin ol ve stres yapma canım. Bende geçirdim ve seninkinden çok daha yüksekti değerim ilk iğne olumlu sonuç vermedi ama ikincisinde düştü senin değerin daha çok küçük o yüzden ameliyata hiç gerek kalmadan iğneyle düşecektir Allahın izniyle kendini üzme
Sagol Cnm inş düşer çok tşk ederimanladım canım.bakne guzel varmış elınde çok sevındım.hayırlısıyla duşer ınşallah.hayırlı haberlerını beklıyorum
Merhaba... süreciniz nasıl gelişti? Umarım iyisinizdir. Sanırım aynı durumu ben de yaşıyorum. Bilgilendirirseniz sevinirimArk merhaba salı günü dış gebelik teşhisi kondu pazar 95 ti kan değerim salı günü 91 di salı günü doktorum dış gebelik teşhisi koydu ve 50 mg iğne yaptı ama bugünkü değerim 114 çıktı aradım kendısını ve pazartesine kadar bekle tekrar kan ver duruma göre ikinci dozu yapıcam dedı nolur bana akıl verın kafayı yicem korkuyorum siz iğne olduktan ne kadar süre sonra düştü değeriniz
Can'ım ilk iğnede düşmedi ikinci iğneden 7 gun sonra duştu çok şükür yoksa ameliyat demişti doktorMerhaba... süreciniz nasıl gelişti? Umarım iyisinizdir. Sanırım aynı durumu ben de yaşıyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim
Geçmiş olsun canım yaa.. artık bebekten geçtim ne olacak diye düşünüyorum. Benim düşük teşhisi konulduğunda 79 çıkmıştı beta hcg. Bugün tekrar tahil yaptırdık 265 çıktı. Dış gebelik teşhisi de koymadı doktor iğne falan da yapmadı. Salı tekrar tahlil vereceğim hayırlısı diyorum artık. İlaç falan içme dedi böyle dış gebelik diye hastaneye yatırıp sağlıklı bebekler dünyaya getirenler var dedi. Neye inanacagimi şaşırdımCan'ım ilk iğnede düşmedi ikinci iğneden 7 gun sonra duştu çok şükür yoksa ameliyat demişti doktor
geçmiş olsun canım keseyi görmeden iğne yapmazlar bende geçirdim sürekli kan verdim 1500 olana kadar benim değer 2200 dü kese görülmedi iğne yapıldı inşallah dış gebelik değildir canımGeçmiş olsun canım yaa.. artık bebekten geçtim ne olacak diye düşünüyorum. Benim düşük teşhisi konulduğunda 79 çıkmıştı beta hcg. Bugün tekrar tahil yaptırdık 265 çıktı. Dış gebelik teşhisi de koymadı doktor iğne falan da yapmadı. Salı tekrar tahlil vereceğim hayırlısı diyorum artık. İlaç falan içme dedi böyle dış gebelik diye hastaneye yatırıp sağlıklı bebekler dünyaya getirenler var dedi. Neye inanacagimi şaşırdım
İnşallah yaa.. içim içimi yiyor. Uykularim kaçtı. Ilk gebeliğimde 2 hafta içinde neler neler yaşadım. Hayırlısı artık. Sana da çok geçmiş olsun. Senin değerin yükselip düşüp tekrar yükselmiş miydi?geçmiş olsun canım keseyi görmeden iğne yapmazlar bende geçirdim sürekli kan verdim 1500 olana kadar benim değer 2200 dü kese görülmedi iğne yapıldı inşallah dış gebelik değildir canım
Benim 215 508 dört gün sonra 180 3 gün sonra 79 düşük yapıyorsun dendi. Kanama bitince 240 ertesi gün 265.. çok dengesizlik var. Doktor bile şaşırdı.sağol canım gebe olduğumu öğrendiğimde değerim 44 dü sonra 31 46 164 367 böyle yükseldi 2200 olduğunda anlaşıldı dış gebelik olduğu iğne vuruldu değer 3 gün sonra tekrar yükseldi dr 3 gün daha bekleyelim yükselirse tekrar iğne yaparız dedi sonra değer düşmeye başladı ikinci iğneye gerek kalmadı canım
canım senin de dış gebelik gibi ama korkutmak istemem yarın ki sonucuna göre belli olur umarımBenim 215 508 dört gün sonra 180 3 gün sonra 79 düşük yapıyorsun dendi. Kanama bitince 240 ertesi gün 265.. çok dengesizlik var. Doktor bile şaşırdı.
Tahlil sonuçları öyle gösteriyor. Farkındayım. İnşallah ameliyata gerek kalmadan atlatirim.canım senin de dış gebelik gibi ama korkutmak istemem yarın ki sonucuna göre belli olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?