atlatırsın canım korkma bende çok korkuyordum iğneyle düştü perşembe değerim 5 çıktı bu hafta tekrar baktırcam sıfırlanması gerekiyor dedi progestron değerine baktılar mı canım rahim duvarın inceyse zaten gebelik yoktur bir de şiddetli ağrın olursa hiç durma hastaneye gitTahlil sonuçları öyle gösteriyor. Farkındayım. İnşallah ameliyata gerek kalmadan atlatirim.
Rahim duvarı normal boyutlarda dediler. Progesteron değerine bakmadilar. Yarin sabah beta hcg baktiracaz yine bakalım ne diyecekler. Bakmalari mi lazımdi acaba. Sen de baktilar miatlatırsın canım korkma bende çok korkuyordum iğneyle düştü perşembe değerim 5 çıktı bu hafta tekrar baktırcam sıfırlanması gerekiyor dedi progestron değerine baktılar mı canım rahim duvarın inceyse zaten gebelik yoktur bir de şiddetli ağrın olursa hiç durma hastaneye git
Baktılar bana rahim duvarın ince dediler progestronda 1.5 çıktı baya düşük yani hayırlısı olsun senin yarın sonuç ne çıkıcak inş korktuğun gibi olmazRahim duvarı normal boyutlarda dediler. Progesteron değerine bakmadilar. Yarin sabah beta hcg baktiracaz yine bakalım ne diyecekler. Bakmalari mi lazımdi acaba. Sen de baktilar mi
İnşallah canım ya ... seni de baya lafa tuttum kusura bakma. Anormal bir durum var ama ne olduğunu söyleyen yok. Bekleyeceğiz takip edeceğiz diyorlar. Dış gebelik olabilir mol gebelik olabilir hatta yeni bir gebelik bile olabilir diyorlar. Hatta bebek düşmemiş sağlıklı bile olabilir diyen var. Belirsizlik çok kötü bir durumBaktılar bana rahim duvarın ince dediler progestronda 1.5 çıktı baya düşük yani hayırlısı olsun senin yarın sonuç ne çıkıcak inş korktuğun gibi olmaz
canım ne kusuru.. belirsizlik çok kötü gerçekten hayırlısı artıkİnşallah canım ya ... seni de baya lafa tuttum kusura bakma. Anormal bir durum var ama ne olduğunu söyleyen yok. Bekleyeceğiz takip edeceğiz diyorlar. Dış gebelik olabilir mol gebelik olabilir hatta yeni bir gebelik bile olabilir diyorlar. Hatta bebek düşmemiş sağlıklı bile olabilir diyen var. Belirsizlik çok kötü bir durum
canım gittin mi dr a merak ettim seniİnşallah canım ya ... seni de baya lafa tuttum kusura bakma. Anormal bir durum var ama ne olduğunu söyleyen yok. Bekleyeceğiz takip edeceğiz diyorlar. Dış gebelik olabilir mol gebelik olabilir hatta yeni bir gebelik bile olabilir diyorlar. Hatta bebek düşmemiş sağlıklı bile olabilir diyen var. Belirsizlik çok kötü bir durum
Evet gittim. Değerler yine yükselmiş. Vajinal ultrasonla baktılar hiç bir şey gözükmüyor. Rahim duvarı incecik gayet normal herşey dedi. Ama içerde hamilelik hormonu üreten bir şey var . 2 seçenek var ya kürtaj ve iğne ya da bekleyeceğiz dedi. Acele etmeyelim değerler çok düşük sağlığını etkileyecek bir şey yok dedi. 2 günde bir tahlil eğer devam ederse kürtaj pataloji ilaç tedavisi... hala belirsizlik yani.canım gittin mi dr a merak ettim seni
Ya üzüldüm canım banada aynılarını demişlerdi ben kürtaj istemedim olmayan kesenin nesini alcaklar hem kürtajdan sonrada değerler düşmüyormuş mecbur iğne yapıyorlar ozaman sen iğne yaptır direkt en iyisiEvet gittim. Değerler yine yükselmiş. Vajinal ultrasonla baktılar hiç bir şey gözükmüyor. Rahim duvarı incecik gayet normal herşey dedi. Ama içerde hamilelik hormonu üreten bir şey var . 2 seçenek var ya kürtaj ve iğne ya da bekleyeceğiz dedi. Acele etmeyelim değerler çok düşük sağlığını etkileyecek bir şey yok dedi. 2 günde bir tahlil eğer devam ederse kürtaj pataloji ilaç tedavisi... hala belirsizlik yani.
Ya onu ben de anlamadım. Rahimde bir şey yok neyi alacaklar? Ama kurtajsiz iğne olunuyor mu bilmiyorum. Sen kürtaj olmus muydun?Ya üzüldüm canım banada aynılarını demişlerdi ben kürtaj istemedim olmayan kesenin nesini alcaklar hem kürtajdan sonrada değerler düşmüyormuş mecbur iğne yapıyorlar ozaman sen iğne yaptır direkt en iyisi
Hayır canım olmadım istemedim ben direkt iğne vurdularYa onu ben de anlamadım. Rahimde bir şey yok neyi alacaklar? Ama kurtajsiz iğne olunuyor mu bilmiyorum. Sen kürtaj olmus muydun?
Himmm böyle bir seçenekten hiç bahsetmediler bana. Kürtaj olmayı hiç istemiyorum. Bilgilendirdigin çok iyi oldu. Konuşacağım bunu doktorumla. Bu arada hangi ildesin?Hayır canım olmadım istemedim ben direkt iğne vurdular
konuş canım kiliste yaşıyorum ama İzmirliyim sen hangi ildesinHimmm böyle bir seçenekten hiç bahsetmediler bana. Kürtaj olmayı hiç istemiyorum. Bilgilendirdigin çok iyi oldu. Konuşacağım bunu doktorumla. Bu arada hangi ildesin?
Istanbul dayim ben. Kontrollere devam edeceğiz artık. Sen nasılsın tamamen iyilestin değil mi?konuş canım kiliste yaşıyorum ama İzmirliyim sen hangi ildesin
yarın son kez değerime bakılacak bakalım geçen hafta 5 çıkmıştı dr sıfırlandığını görmek istiyor iyiyim çok şükürIstanbul dayim ben. Kontrollere devam edeceğiz artık. Sen nasılsın tamamen iyilestin değil mi?
Ilk gebeligimdi. Cocuk yok. Bu yaşadığım korku ve stresle bir daha cesaret edebilir miyim onu da bilmiyorum. Ben de yarın test yaptiracagim yine. İnşallah degerin sifirlanir. Dua edeceğim. Çok zor bu yasananlaryarın son kez değerime bakılacak bakalım geçen hafta 5 çıkmıştı dr sıfırlandığını görmek istiyor iyiyim çok şükür
senin ilk gebeliğin miydi çocuk var mı
benimde çocuğum yok canım bir kürtajım oldu kalp atışı olmadığı için bu da dış gebelik oldu hakkımızda hayırlısı buymuş pes etmek yok canım korkma hiç bende tırsıyorum ama yine de çocuk isteği ağır basıyor inşallah sağlıklı çocuklarımız olurIlk gebeligimdi. Cocuk yok. Bu yaşadığım korku ve stresle bir daha cesaret edebilir miyim onu da bilmiyorum. Ben de yarın test yaptiracagim yine. İnşallah degerin sifirlanir. Dua edeceğim. Çok zor bu yasananlar
Bizim ki planli olmadi aslinda bebek düşünmüyorduk. Onunla bi şok yaşadık. Ona alıştık sevindik hayal kurduk derken düşük olayı ortaya çıktı ikinci bir şok. Hakkımızda hayırlısı buymus sağlık olsun sağlıklı evlatlarimiz olsun inşallah derken dış gebelik şüphesi.. bu süreç fazlası ile korkuttu benibenimde çocuğum yok canım bir kürtajım oldu kalp atışı olmadığı için bu da dış gebelik oldu hakkımızda hayırlısı buymuş pes etmek yok canım korkma hiç bende tırsıyorum ama yine de çocuk isteği ağır basıyor inşallah sağlıklı çocuklarımız olur
inşallah sende kolayca atlatırsın canım
yeni evlisiniz o zaman canım inş bir daha yaşamazsınYa
Bizim ki planli olmadi aslinda bebek düşünmüyorduk. Onunla bi şok yaşadık. Ona alıştık sevindik hayal kurduk derken düşük olayı ortaya çıktı ikinci bir şok. Hakkımızda hayırlısı buymus sağlık olsun sağlıklı evlatlarimiz olsun inşallah derken dış gebelik şüphesi.. bu süreç fazlası ile korkuttu beni
Evet 5 ayimiz doldu daha ama yaş 33.. amin inşallah hiç birimiz yaşamayız. Yarın iyi Haberlerimizi veririz inşallahyeni evlisiniz o zaman canım inş bir daha yaşamazsın
nasıl çıktı tahlilin tatlım inşallah sıfırlanmıştır.yeni evlisiniz o zaman canım inş bir daha yaşamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?