canım kendılıgınden erımez iğne ile içerıde eritıyorlar
benım de ılk gebelıgım dıs gebelıktı
çok uzulmustum bana ılacla verdıler 40 gun sonra adet oldum 4 ay korunduk 3. ayhamıle kaldım yanı ıgnenın bana vurulmasından ıtıbaren 8 ay sonra hamıle kaldım suan çok sukur normal gebelık dusuk tehlıkem var
korkma bak bende senın durumundayım hamıle kalamam dıyordum ama bak bende kaldım çok sukur
arkadaşlar bu 6ay olayını çok okuyorum neden bukadar bekletiyor doktorlar anlamıyorum?? mayıs ayında dış gebelik gecirdim iğne ile sonlandırdık çok şükür,üstüne adetimi gördüm.şimdi 2.adetimi bekliyoruz ve bu adet sonrası hsg cekecek doktorum eğer normal çıkarsa herşey tekrar denemeye başlayabileceğiz.ki ben dalında çok iyi drlar ile görüşüyorum,iki ayrı özel hastaneden iki farklı dr da aynı şeyi söylüyor.bence hazır hissediyorsanız beklemeyin zaten ha deyincede olmuyor:) ama hsg mutlaka cektirin ki içiniz rahat etsin..
evet 6 ay korunma banada çok uzun gelmişti ama doktor hücrelerin kendini ancak toparlayabileceğini söylemişti.bana iğne vurulmadı kendiliğinden düşmesini bekliyoruz.en son beta değerim 58 di.bugün yine yaptırdım henüz sonucunu almadım.ama bende sonlanınca doktorumunda uygun bulduğu zamanda rahim filmi çektircem.acaba tüplerde tıkanıklık yada başka bir sorun olmadığı haldede dış gebelik oluşabiliyormu.bu arada doktor gerçekten önemli bu işte çünkü benimde 2 aydır gittiğim 4.doktor.ve diğerleri beni 2 ay boyunca oyaladı tanı koyamadı allahtan tehlikeli durumda değildi.son gittiğim doktor ilk bakışta dış gebelik dedi.çok yıpratıcı bir süreç inşallah birdaha yaşamayız.kimse yaşamasın...
merhabalar öncelikle siteye yeni üye oldum paylaşımlar çok güzel.benim sorunum 9 temmuzda adet olmam gerekirken 18inde oldum ama adet kanamasından daha az bir şekilde.ayın 23ünde ağrım oldu ve hastaneye gittim.doktor kan tahlili yaptırdı ve hamile olduğumu söyledi.beta sonucu 2925,77.fakat ultrasona sokmadı bir hafta sonrasına gün verdi kanamam olmasına rağmen.aynı gün hastanenin başka bir doktoruna muayenehanesine gittim.oda ultrasonda kese görünmediğini büyük ihtimalle gebeliğin bozulduğunu dış gebelikte olabileceğini , şiddetli ağrı ve kanama olursa hastaneye gitmemi söylledi.bir hafta sonra tekrar kan tahlil istedi.bir haftasonraki sonucum 4468 çıktı doğum yaptığım doktoruma gittim.normal utrasonda kese gene görünmedi.vajinal ultrasona girdim orda kese göründü fakat çok küçük olduğunu belirtti. bir hafta sonra tekrar beta hcg ile birlikte muayene edicek.bu değerlerle kesenin küçük olması normalmi ve neden bir haftalık zaman istedi ya dış gebelikse diye korkuyorum.zaman kaybetmekten.yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden
çok teşekkürler yasmin,sanada geçmiş olsun allah şifa versin.bu üçüncü doktorum benimde.inşallah bi problem çıkmaz.ağrım kanamam yok ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?