canım bu sayfalarda benim okuduğum dış gebelikten sonra hamile kalan o kadar çok kişi var ki.senin ameliyatın açık mı kapalımı oldu.doktorun ne kadar korun dedimerhaba bende 8 ay önce dış gebelik geçirdim tüpümde alındı aranızda dış gebelikten sonra gebe kaln varmı
açıık oldu tüpümde alındı koru demmdi yani bebk olsun merak etim zaten olduyunu biliyorum ama yani dış gebelikten sonra zorlaşıyorya ondan
canım sanada çok geçmiş olsun sende yaşamışsın dış gebeliyi seninide benim gibi sağ tüpün alınmış benimkisi ikizdi hem rahimde hem tüpteydi 8 ay oldu artık korunmuyorum senini başka çocuğun varmı ben bu ay biraz şasım var yumurtam büyümüş tüpmn olduyu yerde işllalh tuutruuurm
canım benim ne güzel Allah bağışlasın.Rabbim analı babalı büyütsün.darısı olmayanların başına sen o duyguyu yaşamışsın.allah bizlerede yaşatsın.:Saruboceq: ben de hangi yumurtamın çatlayacağını merak ediyorum.bir haftadır artık korunmuyorum.meraktayım.neler olacak bakalım. bi de sana şunu soracağım bu kanda gebelik testi en erken ne zaman belli olur.çok sabırsızımdaopuyorumnanaktanbenim 4 yaşında oğlum var geçen senede 2 aylık düşüğüm var bide dış gebelik kimyasalda oldu adetimin 3 günü gitim 2 yumurta olmuş sağda solda bakalım hangisi tutacak herşeyin hayırlısı olsun
adetine 10 gün kal öğrenirsin benim adetime 7 kal öğrenmişim hayırlısı olsun senini için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?