Dis gebelik denilip Methotrexate.igne olan var mi?

Çok teşekkür ederim. Peki bu kanama uzun mu sürer acaba? Epey sancı yaptı çünkü

Çok teşekkür ederim. Peki bu kanama uzun mu sürer acaba? Epey sancı yaptı çünkü
Cok uzun surmedi benim surmuyo yogun mu kanaman peki benim ilk azdi sonra adet kanamasi gibi de degildi normaldi yani asiri yogun degildi 15 gun devam etti ama yogun degil ilk 4 gun falan normal yogunlukta diger gunler leke tarzinda devam etti ben o zaman sancim da agir olmadi cok hafifti.

Dün gece bayağı büyük pihtilar, deri parçaları gibi şeyler geldi. (( Şimdi ağrım azaldı

Merhaba bende ikinci dozu oldum. Ignenin 4.gunu artmisti sonra azar azar azalirken 8. Gun ikinci dozu olunca tekrar birazcik artti. 12.gun yani bugun biraz azalinca doktor taburcu etti. Artik dususe gecti dedi.
Ama benim tamda gebeligin oldugu sag tarafta sancim var. dedigin gibi gebelik materyali eriyo diyemi sancim oluyo acaba merak ediyorum

Sonuçta gebelik metaryeli o bölgede bir hasar bırakıyor yara yeri gibi. Ağrı olması normal bence. En önemlisi beta takibi. Çook şiddetli ani keskin ağrılar olmadığı sürece her düşük ağrılı malesef

Valla insalah dedigin gibidir. Doktorum diclofenak yazmis agri kesici. onu icince azaliyo baya az hissediliyo. Diyorum acaba buyuyoda patlatiyomu daha ptesi vercem kan. Yarin degil obur gun

Teşekkür ederim. Şiddetli değil, hafif hafif bir baskı hissediyorum sadece. Herhalde şimdilik bir sorun yoktur diye umuyorum
Benmde agrilarim artti ilacin 13. Gunundeyim. Dun ve bugun cok sancim oldu doktorun verdigi agri kesiciyle hafifliyo baya. Sag tarafim gebeligin oldugu bolge agriyo. Doktor ptesiye cagrmisti bhcg icin. Umarim gebelik materyali eridigi icin olan sancidir Diger ihtimalden cok korkuyorum

Ilacin ilk gununden beri degerlerim bu sekilde kizlar . Dusmeye baslayinca iki gunde bin dusuyodu. Simdi bi haftadir sadece 500 dusmus neden yavaslamis acaba bilemedim

Eklentiler

• 380DE79B-05B1-4CA3-8E1B-1F73390BF7C6.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 117
Merhaba inşallah görürsünüz mesajı çok uzun zaman önce paylaşmışsınız bu mesajı doltorunuzu öğrenebilir miyim aynı durumu ben de yaşıyorum iyi bir doktor arıyorum

Merhaba inşallah görürsünüz mesajı çok uzun zaman önce paylaşmışsınız bu mesajı doltorunuzu öğrenebilir miyim aynı durumu ben de yaşıyorum iyi bir doktor arıyorum
Merhaba siz iğne oldunuz mu değeriniz kaç şuan. Bende pazartesi iğne oldum anvak cuma günü değerim yükselmiş yarın tekrar test yapılıp değere bakılcak

Ben ilk iğneyi 14 Ocak’ta ikinci iğneyi ise 20 Ocak’ta oldum Pazartesi belli olacak sonuç ama iğneden sonraki ilk değer yüksek çıkıyormuş zaten önemli olan ikinci değer

Baban doktorum böyle söyledi size de geçmiş olsun

Son düzenleme:
Ben ilk iğneyi 14 Ocak’ta ikinci iğneyi ise 20 Ocak’ta oldum Pazartesi belli olacak sonuç ama iğneden sonraki ilk değer yüksek çıkıyormuş zaten önemli olan ikinci değer
Bende ilk iğneyi 20 ocakta oldum 20 ocakta değerim 3200 dü. 24 ocakta 8300 olmuştu yarın tekrar vericem kan. İnşallah düşer rabbim yardımcımız olsun. Den iğne olduğunda değerin kaçtı

AminBenim Perşembe günü en son yaptırdığım tahlilde 410 çıktı değerim iğneden sonra 4. Ve 7.gün test yapılıyormuş ben Pazartesi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…