- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Bende pıhtılaşma var canım kan sulandırıcı iğne vuruyorum hergün kan tahlili ister mi bilmiyorum ama ultrasonla bakacak belki keseyi görürüzNe ignesi degerlerin mi bakilacak gunler gecmez tabiinsallah sifirlansin hepimizinde hamilelikten bahsedelim
İnşallahhh bi tanem bol bol konuşacaz o güzel günleriNe ignesi degerlerin mi bakilacak gunler gecmez tabiinsallah sifirlansin hepimizinde hamilelikten bahsedelim
İnşallahİnşallahhh bi tanem bol bol konuşacaz o güzel günleri
Gecmis olsun rabbim sifa versin ilk igne mi ilk gebeligin miydi gülümİşe yaradı mı bende aynı iğneyi oldum 4. Günü bekliyorum
Yok canım şükür ikiz çocuklarım var.ikinci hamileliğim olacaktı nasip olmadı.ilk hamileligim olsaydı sanırım daha fazla yıkılırdim.allah yardım etsin herkese.cunku çocuklarımdan önce 2 tüp bebek denemem var olumsuz sonuçlanan. Birilim acısını. Ama imtihan dünyası. Herkesin ki farklı işte. Rabbim kazananlardan olmayı nasip etsin.Seninde mi ilk gebelik gülüm bende g3ciriyorum 2 defa igne oldum kontroller devam ediyo degerim 200 olmus artik ikinci igne etki etti o sekilde normale donmeye basladi rabbim sifalar versin
Aminnn gülüm ne güzel dedin aynen imtihan benim ilk gebeligim di o yuzden daha cok üzüldüm daha cok tedirgin oldum simdi tekrar olursa diye cok korkuyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun kazananlardan eylesin dedigin gibiYok canım şükür ikiz çocuklarım var.ikinci hamileliğim olacaktı nasip olmadı.ilk hamileligim olsaydı sanırım daha fazla yıkılırdim.allah yardım etsin herkese.cunku çocuklarımdan önce 2 tüp bebek denemem var olumsuz sonuçlanan. Birilim acısını. Ama imtihan dünyası. Herkesin ki farklı işte. Rabbim kazananlardan olmayı nasip etsin.
Gülüm nasilsin iyi misin nasil gidiyo durumlar iyi demi herşey yolundaİnşallahhh bi tanem bol bol konuşacaz o güzel günleri
İyi kuzum bugün keseyi gördük çok şükür haftasıyla uyumluymuşGülüm nasilsin iyi misin nasil gidiyo durumlar iyi demi herşey yolunda
Gercekten mi cok sevindim senin adina ya ne güzel dua ediver bana da ben ayniyim iyi olmaya çalışıyorum 22 sinde kontrol var tekrar bakalim doktor ne diyecek onu merak ediyorum korunma falan diyecek miİyi kuzum bugün keseyi gördük çok şükür haftasıyla uyumluymuşama şekerim sınırda ve tsh 3,4 çıktı
Sen nasıl oldun toparlandı mı biraz
Ediyorum kuzum etme, etmez miyim hiç inşallah seninde güzel haberini alacazGercekten mi cok sevindim senin adina ya ne güzel dua ediver bana da ben ayniyim iyi olmaya çalışıyorum 22 sinde kontrol var tekrar bakalim doktor ne diyecek onu merak ediyorum korunma falan diyecek mi
Evet insallah gülümEdiyorum kuzum etme, etmez miyim hiç inşallah seninde güzel haberini alacazhakkında hayırlısı olsun canım sonu güzel olsunda bir iki ay beklemenin zararı olmaz
Evet ilktiGecmis olsun rabbim sifa versin ilk igne mi ilk gebeligin miydi gülüm
Insallah gülüm şimdiki degerin kac benim de ilkti insallah tekrarlamaz bi dahaEvet ilkti7. Gün sonucunu aldım bugün değer düşmüş inşallah en kısa sürede sıfırlanır
Korkma bende cok korkmustum ilk önce degerlerim hic dusmedi ilk igne etki etmedi sonra daha da yukseldi ilk igneden sonra 2. ci igne yapildi o sekilde dusmeye basladi bianda dusuvermiyo gülüm doktor 2 ayda anca sifirlanir dedi bana İnşallah gecip gidecek rabbim sifa versin yavas yavas düşecek degerlerEvet ilkti7. Gün sonucunu aldım bugün değer düşmüş inşallah en kısa sürede sıfırlanır
Benimki de 3 ay korun dediKızlar bu iğne sonrasında çoğu kişi 6 ay korunmadan bahsediyor. Benim doktorum sadece 3 ay korun dedi. Benim kafam çok karışık, niye böyle bir fark var ya
Sen hamgi ayda dis gebelik gecirdin ben subatta gecirdimKızlar bu iğne sonrasında çoğu kişi 6 ay korunmadan bahsediyor. Benim doktorum sadece 3 ay korun dedi. Benim kafam çok karışık, niye böyle bir fark var ya
Ben daha iğneyi 2 gün önce oldum. Dünden beri de okuyorum süreç hakkına neler oluyor diye. Herkes çok riskli 6 ay korunmadan çocuk sakat doğabilir vs diye yazmış çok korktum. 3 ay nere 6 ay nere. Niye doktorlar bu kadar farklı şeyler söylemiş olabilir kiSen hamgi ayda dis gebelik gecirdin ben subatta gecirdim
Yok ya doktorlar cok riskli olsa 3 ay korunma vermezler canim ben subatta teshis kondu nisanda sonlandi 2 doz igneyle bu ay dusunmeye basladik. Arkadasin biri sonlandi ertesi ay hamile kaldi hic korunmadan kendini korkutmaBen daha iğneyi 2 gün önce oldum. Dünden beri de okuyorum süreç hakkına neler oluyor diye. Herkes çok riskli 6 ay korunmadan çocuk sakat doğabilir vs diye yazmış çok korktum. 3 ay nere 6 ay nere. Niye doktorlar bu kadar farklı şeyler söylemiş olabilir ki
Ilk igne mi peki degerlerin suanda kac. Ilk gebeligin miydi gülüm seninde benim gibiBen daha iğneyi 2 gün önce oldum. Dünden beri de okuyorum süreç hakkına neler oluyor diye. Herkes çok riskli 6 ay korunmadan çocuk sakat doğabilir vs diye yazmış çok korktum. 3 ay nere 6 ay nere. Niye doktorlar bu kadar farklı şeyler söylemiş olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?