Dis gebelik denilip Methotrexate.igne olan var mi?

Gecen hafta cumartesi metotreksat igne oldum. Ilk 5 gun rahattim ama 3 gundur asiri şişkinlik ve gaz sancısı yaşıyorum. Yediklerime dikkat etmeme ragmen siskinlik azalmadı. ilacin yan etkisi mi yoksa baska bi durum olabilir mi? Bu arada beta hcg dususe gecti ama yavas dusuyor. Doktora da gidicem salı günü ama cok huzursuz hissediyorum. Son beta hcg degeri 197 çıkmıştı

İlacın etkisinden midir bilmem ama aynı durum bende de var. Geçmiş olsun inşallah olumlu bir sonuç alırsınız ama değeriniz yüksek değilmiş bu iyi bir şey

İlacın etkisinden midir bilmem ama aynı durum bende de var. Geçmiş olsun inşallah olumlu bir sonuç alırsınız ama değeriniz yüksek değilmiş bu iyi bir şey
teşekkür ederim. değerlerim en baştan beri hep düşüktü. başta kendi kendine düşmesini bekledik 93'e kadar indi sonra tekrar artmaya başladı. cumartesi 197 çıkmıştı ama dün akşamdan beri göğüslerimde hassasiyet arttı. acaba arttı mı tekrar diye düşünüyorum. yarın tekrar kan vericem. 1 aydan fazla süredir uğraşıyorum çok yoruldum.

Benimde iki hafta oldu bugün test yapıcam inşallah düşmüş olur Rabbim hepimize şifa versin benim de göğüslerimde hassasiyet var inşallah yükseldiğinin göstergesi değildir

Dila sen dış gebelikten sonra tekrar hamile kalmıştın ne oldu sonucu çok merak ettim

Kızlar merhaba dış gebelik geçiriyorum bende şuan. Hcg 1500 du . Kanamam başladı.tüm degerlerim guzelken dış gebelik oldugu görüldü. Kanamam oldu , önce sildikce geliyordu sonra ağrıyla beraber kanamam da arttı. Ama bir , bir buçuk ped kadar . Hcg 1500 den , 1200 oldu, şimdi 700 . Ama kanamam da ağrım da yok. Bu kendiliginden gidiyor mu yoksa yine sancı felan başlar mı. Dün ağrıdan yerimde duramıyordum.simdi cok rahatım normal mi. İğne felan yapmadılar. Değerim düşüyor diye. Yardım edin arkadaşlar lütfen

Canım belki seninki kimyasal gebeliktir. Keseyi başka yerde gördüler mi?
Beta hcg nin inmesi iyi bir duru. Takip ettir mutlaka. Ağrı kısmına gelince eğer herhangi bir iç kanama durumu yok ise sıkıntı yapma ama dr kontrolünde ol mutlaka. Çok geçmiş olsun

Cok teşekkür ederim. Allah kimseye yasatmasin. Bir gün ağrım oldu ve kanamam . Beta 1500 ,1200 , 700, şimdi 300 oldu. Ağrım yok şuan ve kanama dün yoktu ama bugün kirli kan var hafif. Doktor bana iğne, ameliyat yada kurtaj demedi. O beni korkutuyor . Direk beta degerlerine bakacak iki güne bir ve taburcu oldum. İnşallah kötü bir şey olmaz çok zor

İnşallah canım senin yine değerin düşükken düşüşe geçmiş ben iki kere iğne oldum değerim 8300 e kdr yükselmişti en son pazar günü 6200 e düştü pazartesi tekrar iğne oldum şuan ne durumda bilmiyorum. Kanamamda yok hiç o beni korkutuyo.
Sen sıkıntı yapma beta hcg n düşüyo. Şuan durumun iyi gidiyor gözüküyor. Rabbim banada nasip etsin böyle düşmesini. Dış gebelikte ayrı bir dert insan kimyasal gebelik olsa daha iyi diye düşünecek hale geliyor

Dila sen dış gebelikten sonra tekrar hamile kalmıştın ne oldu sonucu çok merak ettim
Şuanda 6 aylık hamileyim çok şükür rabbim hepimize yaşatsın o güzel duyguları benim de ilk gebelik dış gebelikti 2 doz iğneyle düştü degerlerim. Eğer senin de Ağrın kanaman varsa bu normal değerler düştüğü için o şekildedir inşallah tez zamanda ameliyatsız kurtulursun rabbim yardımcın olsun.

Ya merhaba arkadaşlar. Bende dış gebelik olduğumu öğrendim geçen hafta cuma günü. Değerim 21 bin ken doktor hemen iğne vurdu. 1 gece yattım ertesi gün eve çıktım. Ama 3 gün ne yemek yedim ne su içebildim iğnenin bulantısı yüzünden çok kötü oldum. Aradan 1 hafta geçti işte bugün tekrar kontrole gittim 19 bine düşmüş. Doktor ciddi bi düşüş olmadığını söylüyor. İğneyide vurdugu zaman 2 doz vurmusdu. Değerleri bu şekilde yüksek olup ameliyatsız kurtulan varmı?

İnternette baya bi araştırdım benim değerim 8000 lerdeydi ama başka bulamadı. Senin değerin çok yüksekmiş. Ağrın sızın var mı. İç kanama riski sebebi ile laparoskopi yapmayı önermediler mi

İnternette baya bi araştırdım benim değerim 8000 lerdeydi ama başka bulamadı. Senin değerin çok yüksekmiş. Ağrın sızın var mı. İç kanama riski sebebi ile laparoskopi yapmayı önermediler mi
Walla canım bende araştırdım suanda zaten en yüksek değer seni duydum , daha yükseğini duymadım. Evet benimki cok yüksek doktor ameliyata gerek olabilir dedi ama direk ameliyat yapmak istemedi. Çünki tüpü hala yırtmamış bebek o yüzden iğneyi denedik ama azıcık bi düşüş olmuş bugün bana ameliyat yapiyim dedi cunki herkesin bana hasta muamelesi yapmasından sıkıldım. Özel hastane olunca 2000 tl dediler geri çekildim. Benim 2. Gebeliğim birincide kan pıhtılaşmasından öldü. Buda dış gebelk işte ameliyatı kabul etmektende korkuyorm bidaha kalamam diye birinci hamileşiğimden 2 sene sonra kaldım.

Benimde ilki kalbi durduğu için kürtaj oldum. Mthfr c677t heterezigot çıkmıştı benimde. Şimdide dış gebelik bende ameliyat olmamak için direniyorum resöen. Ban özel hastane laparoskopi için 11 bin tl fiyat verdi

Ooooo cok demiş benimki 2000 tl fiyat verdi. Bende iki gende homozigotum hastalığın kendisi yani göbekten iğnede vuruldum bunda ama işte dış gebelik oldugunu öğrenince boşa düştü

Hayırlı olsun canım peki dış gebelikten sonra hsg filmi çektirdin mi . Ne kadar.korundun dış gebelikten.sonra. benim tek. Tüpümyom zaten. Yine dış gebelik olursa diye korkuyorum. Tüp bebek yöntemiyle denemeli miyim. Ne yapmam lazim bilmiyorum

Hsg bende çektirmeyi düşündüm aslında ama doktorum beklememi tavsiye etti 4 ay korundum. Korunmayı bıraktıktan sonra ikinci ay da hamilelik oldu. Eğer uzun bi süre gebelik olmasaydı gene ben hsg cektirecektim gerek kalmadı. Çok korkuyodum bende aynı dış gebelik yaşamaktan çünkü gerçekten çok zor bir durum. Dua ettim aklıma kötü şeyler getirmedim gerçekten rabbimin bana da rahme tutunan hamilelik nasıp edecegine inandim. Hatta inan korunmayı birakinca 2. Ayda hemen hamilelik bile beklemiyodum inanamadim. O yüzden rabbim dilerse herşey olur. Meryem süresini okudum sana da inanarak okumanı tavsiye ederim. Bence hemen tüp bebeğe başvurma tek tüple de olsa gebelik olmayacak diye bişey yok duyduklarım oldu o şekilde gebelik yaşayanları rabbim hem imtihan eder hem de o imtihanda kuluna yardım eder. İnşallah kendiliğinden oluverir hiç bir şeye gerek kalmadan

Bide benim dış gebelik sanırım enfeksiyondan dolayı oldu. Enfeksiyon kapmamaya dikkat ettim korunmayi bıraktıktan sonra

Ben ameliyat oldum kızlar bugün, tüpümü almadan bebeği aldılar , ama sol tüpten yumurtlarsam tekrarlama olabilirmiş. Acık ameliyat oldu kaplı değil. Ve cok acı cekiyorum. Nekdr sürede iyileşebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…